ZAMAZİNGO

Anette'in Dünyasına Hoşgeldiniz...

21 Nisan 2012

Tavuk Göğsü

 
Tavuk Göğsü için gerekli olan malzemeler

Yarım paket margarin

5 su bardağı süt

1 tane damla sakız

3 kahve fincanı un

3 kahve fincanı seker

1 paket vanilya


Tavuk Göğsü Yapılışı
Tencerenin içine margarini koyun ve eriyince içine unu ilave edip kavurun. Unun rengi değişince sekeri ilave edip karıştırmaya devam edin. Ardından sütü ilave edin ve bir dakika sonra sakızı atıp karıştırın. Tavuk göğsü kıvamını almaya başlayınca vanilyayı koyun ve karıştırıp ocaktan alın. Ocaktan alır almaz mikserle karıştırmaya başlayın. 3 dakika mikserle çırptıktan sonra düz bir borcam tepsiye tavuk göğsü tatlısını dökün ve soğuması için buzdolabına kaldırın ve servis edin.
Anette Tarih: Cumartesi, Nisan 21, 2012
Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Fotoğrafım
Anette
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.