3 Ocak 2011
SEBZE YATAGI`INDA SOMON BALIGI
4 Dilim somon balığı (kılçıksız )
2 Corba kasigi tereyagi , kizartmak icin .
4 Adet patates.
1 Adet kirmizi sogan.
1 Adet sari dolmalik biber .
300 gr kabak
200 gr erik domates
150 gr roka
YAPILIŞI
Patateslerin ve soganin kabugunu soyun ve dilimler halinde kesin, dolmalik biberi dilim halinde , kabagi ince uzun kesin, Domatesleri ortadan ikiye bølun.
Patatesleri hafif tuzlu suda 5-6 dakika haslayin, sogani,kabagi ve dolmalik biberi ilave edin 5-6 dakika daha haslayin , Domatesleri ve roka`yi ilave edin, uzerine taze øgutulmus karabiber ve tuzu ilave edin, Malzeme haslandiktan sonra ocaktan alin suyunu suzun.
Somon baligi dilimlerini biraz taze øgutulmus karabiber ve tuz ila karistirip harmanlayin, Tava`da tereyagini kizdirin ve somon dilimlerinin her iki tarafini`da 5-6 dakika kizartin ( istege gøre bu sure biraz daha fazla olabilir ).
Servis tabagina sebze karisimini koyun, bunun uzerine veya yan tarafina baligi koyarak servis yapin, En ustunede sosumuzu koyabilirsiniz (SOS İSTEĞE BAĞLI)
Bir insan bir çok “ben”den oluşan bir yapıdır
Bir insan bir çok “ben”den oluşan bir yapıdır. Bu tespit Jung, Gurdjieff gibi ustalar tarafından zaten çoktan yapılmıştı. O halde birçok “ben”den oluşan insan tek kişiymiş gibi davranmayı, stabil bir görüntü çizmeyi nasıl başarıyor?
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)