1 küçük cam şişe maden suyu
1 yada 1.5 su bardağı un pulbiber,
karabiber,
çok az kekik
1 çay kaşığı sebzeli çeşni
çöpşiş
kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı:
tavuk etini kuşabaşı doğruyoruz. bir kapta maden suyu,un ve baharatları karıştırıp bir bulamaç hazırlıyoruz. içine tavuk etlerini ekleyip iyice karıştırıyoruz.üzerini streç filmle kapatıp,buzdolabında en az 4 saat dinlenmeye bırakıyoruz. kuşbaşı tavuk etini,her bir çöpşişe, 5-6 tane gelecek şekilde diziyoruz. bir tavada kızdırdığımız yağda kızartıyoruz.
not: çöpşişler uzun gelirse kırarak kısaltıp kullanabiliriz. ayrıca sebzeli çeşni yerine tuz ekleyebiliriz
Bir zamanlar üç bilge bir araya gelip dünyanın en kısa anayasası yazmaya koyuldular. İnsanın hareketlerine ve davranışlarına hükmeden kanunu gösterebilen kişi, dünyanın en bilge kişisi seçilecekti.
''FOTOĞRAFI YANLIŞ KOYDULAR. . '' DİYE DÜŞÜNENLER VARSA YANILIYORLAR. ÇERÇEVENİN KONUMU DOĞRU. FRANSIZ SPORCU OLİVİER MEYNET İSVİÇRE VERBİER'DE YAPILAN EXTREME SERBEST KAYAK ŞAMPİYONASI'NDA NEREDEYSE DOKSAN DERECELİK BİR YAMAÇTAN KAYIYOR. İNANILMASI GÜÇ BİR PERFORMANS... SANKİ BAŞARIMI TAKDİR EDEN DAĞ O YAMAÇTA SPORCUYU KENDİNE ÇEKEREK FRANSIZ KAYAKÇIYA YARDIM EDİYOR

