1 adet levrek
1 domates
1 biber
1 limon
defne yaprağı
1 tutam maydanoz
zeytinyağı
tuz
tane karabiber
HAZIRLANIŞI:
1 adet levreği fileto haline getirin.
Yağlı kağıd dilim kesilmiş domatesin
yarısını dizin.Üzerine levrek filetoyu alın.
Üzerine kesilmiş olan biberi dizin.
Üzerine tekrar domates dilimleri defne yaprağı
1 tutam maydonoz ilave edin.
Yağlı kağıdı iyice kapatın.
Önceden ısıtılmış 200 decelik fırında pişirin.
1 adet levreği fileto haline getirin.
Yağlı kağıd dilim kesilmiş domatesin
yarısını dizin.Üzerine levrek filetoyu alın.
Üzerine kesilmiş olan biberi dizin.
Üzerine tekrar domates dilimleri defne yaprağı
1 tutam maydonoz ilave edin.
Yağlı kağıdı iyice kapatın.
Önceden ısıtılmış 200 decelik fırında pişirin.
En sevdiğim levrek denizde olanı. :)
YanıtlaSilküçükken ben balıkları öldürüp yiyoruz diye ağlardım... hala hatırlıyorum...:)
YanıtlaSil