15 Kasım 2011
Cafe de Paris sos- Bir nevi hardal sos...
Malzemeler
125 gr. tereyağı
1 adet rendelenmiş soğan
4 diş rendelenmiş sarımsak
1 paket krema
1 tatlı kaşığı hardal
1/2 tatlı kaşığı ketçap
2 yemek kaşığı ince doğranmış maydonoz
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
tuz
Hazırlanışı:
Tereyağında soğanı ve sarımsakları soteleyin ve sonra hardalı, ketçabı ve maydanozu ilave edin.
Baharatların hepsini ve tuzu ilave edip, kremayı katın.
İki dakika kaynatıp altını kapatın.
Sıcakken pişmiş etin üzerine dökün.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder