Kestane alırken tombul olanları seçerseniz daha lezzetli olur.Dilediğiniz kadar kestaneyi 15-20 dk suda bekletin,sonra şişman tarafları çizin.Yanmaz bir tencere ya da tavaya koyup üzerlerini geçecek kadar su ilave edip, suyunu çekene kadar pişirin .Ilık iken soyup servis yapın.Dilerseniz yanında kuru üzüm,incir gibi kuru meyvelerle veya narla servis edebilirsiniz
7 Kasım 2012
Kestane Haşlama Tarifi...
Kestane alırken tombul olanları seçerseniz daha lezzetli olur.Dilediğiniz kadar kestaneyi 15-20 dk suda bekletin,sonra şişman tarafları çizin.Yanmaz bir tencere ya da tavaya koyup üzerlerini geçecek kadar su ilave edip, suyunu çekene kadar pişirin .Ilık iken soyup servis yapın.Dilerseniz yanında kuru üzüm,incir gibi kuru meyvelerle veya narla servis edebilirsiniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder