7 Haziran 2012

Venüs Transit -- Dünya Çapında Meditasyon

http://youtu.be/H2tFIXi3IHw


Binlerce yıldır dünya ve insanlık eril enerjiler tarafından yönetiliyor. Eril enerjilerin hâkimiyeti, savaşlar ve envai çeşit güç oyunları ile günümüz dünyasını şekillendirdi.
Venüs geçiti ile birlikte ilahi feminen enerji dünyaya ve bizlere gelecek. Bu eril ve feminen enerjiler arasında mükemmel bir denge yaratacak.
İlahi feminen enerji kalbimizdeki MERHAMET duygusunu uyandıracak ve genişletecek. Ve kalbimizdeki bu MERHAMET, KARŞILIKSIZ SEVGI'yi uyandıracak.
Karşılıksız Sevgi: Bağlılık ve hiçbir beklenti gütmeyen saf sevgi, duyguları iyileştirip, yükselmemizin ilerlemesinde yardım edecek.
Kalbimizde Merhamet'e ve Karşılıksız Sevgi'ye yer açmamız için önce kalbimizdeki bütün ıvır zıvırı dışarı atmamız lazım.
Yer açmak için; bugüne kadar deneyimlediğimiz şeyler için suçladığımız kendimizi ve başkalarını affetmemiz gerek. Biz ve onlar, hepimiz ruhlarımızın deneyimleri için bir şeyler yaptık. Bu deneyimlerde iyi, kötü veya günah yok... Deneyim ruhumuz için saf bir deneyimdir. Hepimiz yaradanın ışığı ve sevgisinden yaratıldık. Bunu bilmemiz bizlere kendimizi ve başkalarını affetmemizde kolaylık sağlayabilir.
Merhamet ve Karşılıksız Sevgi için yer açtınız mı ?
Eğer öyleyse, kalbinizi daha da açın. ŞIMDI !!!
5-6 Haziran 2012 tarihinde başlayacak olan Venüs Geçişi ile gelen ilahi feminen enerjiyi fiziksel, duyusal ve ruhsal bedeninize kabul edin...
Bu tarihte dünya çapında bir meditasyon olacak.

Meditasyon İçin Talimatlar:
1. Birkaç dakika nefes alıp verişinizi kontrol ederek rahatlayın
2. Elektrik mavisi bir ışığın bedeninize girdiğini, bedeninizi geçerek yere ulaştığını 3--4 dakika hayal edin. Bundan sonra bütün karanlığın ve karanlık güçlerin dünyayı terk ettiğini hayal edin.
3. Feminen enerjinin vücudunuza girdiğini hayal edin. Kalbiniz genişliyor. Saf sevginin kalpten kalbe bütün dünyaya yayıldığını hissedin.
4. Dünyanın cennete dönüştüğünü hayal edin. Yenidünyanın Merhamet ve Koşulsuz sevgiyle dolu, huzurlu, ahenkli ve bolluk içerisinde olduğunu hayal edin. Dünyadaki bütün insanların ve hayvanların iyi beslendiğini, dünyanın temiz olduğunu, hepimizin temiz enerji kullandığını hayal edin.
BİR KEZ DAHA SEVGİNİN GÜCÜNÜ YAYACAĞIZ. HEP BİRLİKTE!

Not: Bu sadece gözlerinizi kapatıp 10--15 dakika içerisinde yapabileceğiniz bir meditasyondur. Bu meditasyonu bir otobüste, trende, işinizde bir çay molasında bile yapabilirsiniz.
Bu hayal edebileceğiniz her şeyden çok daha önemli.
Lütfen Sevgi enerjisine ve ilahi feminen enerjileri karşılamamıza katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder