8 Ekim 2012

Hayatınızı Değiştirecek 10 Spiritüel Kitap


Herkesin hayatını değiştiren kitaplar farklıdır. Bir kitap birini çok etkilerken diğerini okadar da çok etkilemeyebilir. Ancak eğer spiritüelliğe ilginiz varsa ve bu kitapları okumadıysanız size şiddetle bunları okumanızı tavsiye ediyorum.



10-Evrenden Torpilim var

Bir Türk yazarı. Aykut Oğut. Yazar, kitapta kendi yaşadıklarından yola çıkarak , gerçekten istenildiği takdirde başarılamayacak hiçbirşeyin olmadığının altını çiziyor.  Kendisinin daha önce 150 kg olduğunu, hiç dil bilmeden Amerika’ya gittiğini daha sonra 70 kg’a düştüğünü, Amerika’da seslendirme işleri yapacak kadar ingilizcesini geliştirdiğini ve her eline attığı şeyin altın bir yumurtaya dönüştürdüğünü anlatan eğlenceli ve öğretici bir kitap.

9-Secret

9Secret kitabını okumayan kaldı mı acaba? Kitap , düşünce gücüyle her istediğimizi kendimize çekebilmenin yollarını anlatıyor. Düşüncelerinize dikkat edin!

8-Yuvaya Hoşgeldiniz

Kanal bilgileri içeren kitapları sevmiyorum ancak bu kitabı da yine normal kanal bilgisi veren kitapların dışında tutuyorum. Yazarı Steve Rother. Kitap,  nereden geldiğimizden , nereye gideceğimize kadar olan şaşırtıcı bilgiler sunuyor.

7-Hayatınızın En Güzel Yılı

7Yazarı Debbie Ford. Debbie Ford , sürekli olarak isteklerimizi ertelediğimizi ve üzerinden zaman geçtiğinde de  hayatımızda hiçbirşeyin değişmediğini farkettiğimizi ama aslında herzaman istediğimiz hayatın elimizi uzatarak yakalayabileceğimiz mesafede olduğunu anlatıyor.

6-Martı

6Yaşadığımız durum ve şartların bizi hiçbirzaman kısıtlamaması gerektiğini anlatan çok güzel bir öykü. Bu öykü bir martı olan Jonathan’ın öyküsü. Martı olarak sınırlarını zorlayan Jonathan ‘ın bu öyküsü size ilham verecek.

5-Düşünce Gücüyle Tedavi -1

5Yazarı Louise Hay. Louise Hay düşündüğümüz herşeyin yaşadıklarımızın bir göstergesi olduğunu anlatıyor. Hatta yaşadığımız her hastalığın sebebi de bu düşüncelerimiz. Ve güzel olan taraf şu ki düşünceler değiştirilebilir.

4-Yuvaya Yolculuk

4Yine söylüyorum aslında kanal bilgisiyle gelen kitaplar çok içime sinmiyor. Bu da bir kanal kitabı olmasına rağmen içinde bir öykü anlatılıyor ve bu öykü gerçekten de çok etkileyici. Bir  Kryon kitabı. Kitapta mutsuz bir adam olan Michael Thomas’ın öyküsü anlatılıyor. Ölümden döndükten sonra melekler ona ne istediğini soruyorlar o da tek istediğinin Yuvaya dönmek olduğunu söylüyor. Yuvaya dönebilmesi için Michael’in meleklerle, şeytanlarla ve bilge kişiliklerle bir dizi sınava tabi tutulması gerekiyor. Kanal bilgisi sevmiyorsanız bile bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum.

3-Işığı Arayanların Karanlık Yanı

3Aydınlanmaya giden yolun sadece Tanrısal olanı aramakla değil karanlık yanımızı kabul etmeyle de gerçekleştiğini anlatan yine çok etkileyici bir kitap. Herkesin içinde karanlık bir yan vardır. Bu karanlık yanımızı kabul etmedikçe ona uygun kişilikleri ve olayları sürekli olarak hayatımıza çekmeye devam ederiz. Bu kitabı okuduktan sonra yargıladığınız insanların özelliklerinin aslında içinizdeki karanlık yanınızı ortaya çıkaran aynalar olduğunu göreceksiniz.

2-Dinginliğin Gücü

2Listedeki 2. Eckhart Tolle kitabı. Şimdi’nin Gücünü okuyun sonra da Dinginliğin Gücünü okuyarak öğrendiklerinizi pekiştirin. Özünde anlatılmak istenen şey aynı. Yani yine Şimdi’yi yaşabilmek ve dışarıda ne olursa olsun içimizde hep dingin kalabilmek.

1-Şimdinin Gücü Uygulama Kitabı

1Yazarı Eckhart Tolle.  Size özellikle uygulama kitabını tavsiye ediyorum çünkü bu kitabın bir de daha kalın olan normal versiyonu var. Bu kitapta çoğumuzun nasıl sürekli geleceği ve geçmişi düşünerek gerçekte sahip olduğumuz tek anı yani şimdiyi yadsıdığımız anlatılıyor. Muhteşem bir kitap. Siz de kitabı okurken aslında nasıl anınınızın içinde olmadığınızı daha iyi farkedecek ve o ana girmenin yollarını öğreneceksiniz. Bu kitap listede 1. sırada çünkü hayattaki sorunlarımızla başa çıkabilmememizin tek yolu Şimdiyi yaşamak ve onu olduğu gibi kabul edebilmek. Tam bir başucu kitabı.

http://www.listemiste.com/hayatinizi-degistirecek-10-spirituel-kitap.html

3 yorum:

  1. Teşekkürler Annette bır çogunu okumuştum okumadıkalrımı not aldım....Kendımı tanıma yolunda .Rehberrım kıtaplarım.....Sevgimle

    YanıtlaSil
  2. rica ederim canım hepimiz bu yolda birbirimize yardımcıyız işte...sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Aykut Oğut un Evrenden torpilim var adlı kitabı insana ego yönetiminde iyi bir yardımcı.Beğeni ,ile okudum..

    YanıtlaSil