7 Mart 2013

YENİ AY GÜZELLİKLERİ TAMAMLASIN İNŞALLAH!




 Arkadaşlar Vedic Değerlerine göre; 11 Mart 2013 Vedic için, Kova Burcunda saat 21.50'de Purvabhadra Nakhastrasında, Yöneticisi Jüpiter olan bir Yeni Ay doğumu gerçekleşecek...


KOÇ-YENGEÇ-OĞLAK KANDAKA SATÜRN, ... TERAZİ-BAŞAK-AKREP SADESATİ, BALIK ASTHAMA SATÜRN evresinden dolayı hayatları karışmış vaziyette… Kova Burcunda ki gezegen yığılımının, Kovada yer alan Retro Merkür'ün, Venüs'ün olumsuz görünümler almaması olumlu bir Yeni Aya işaret etmekte..


KOÇ: Sosyal ortamlar, Dostluklar ve büyük kardeşleriniz adına sevineceğiniz bir süreç..Belkide arınmak tam karşıdınız olan Terazi Burcunun yöneticisi Venüs'ün etkisiyle yeni bir Aşk doğabilir yada beyninizin içerisinde dönen kurtulmak istediğiniz eski Aşkınızı düşünce bazında tam anlamıyla sonlandırabilirsiniz, sosyal ortamlarda yeni kişilerle arkadaşlıklar içinde olumlu açılar hakim….


Dön diyorsun iki gözün iki çeşme mümkünü yok...:))


BOĞA: Mesleğini sosyal statüsünü ve toplumdaki rolünü gösteren 10.evinde Yeni Ay, bireysel başarılarınızı, mesleki kariyerinizi, toplum içindeki statünüzü, başarı ve başarısızlıklarını, ilişkiniz olduğu insanlar üzerindeki otorite durumunuzu rahatsız eden düşünceleri bertaraf edebilmeniz için harika bir fırsat..


Hay senin afrana tafrana egona kibirine....:))


İKİZLER: 9. ev  Yeni Ay son derece uğurlu kabul edilen bu ev için sizlere diyorum ki; yabancı ülkelere yapılan uzun yolculuklar ve seyahatler ,yüksek öğretim din ve hukuk gibi konularla ilgili gelişmeler, Uluslararası ticaret ve yabancı insanlarla ilişkiler, Allah veya tanrı kavramları; inançlar, soyut fikirler, felsefi düşünceler, yaşamın sırlarına dönük arayışlar, hayata gerçek bakış açısını ve hayatın anlamını algılayış şekliniz de bir kabulleniş ve Babanıza duyacağınız özlemin, sevginizin artışı…

Taşır bu yürek anılar uzar oradan oraya, yollar uzar nasıl olsa...:))


YENGEÇ:8.Ev Yeni Ay,  Ölümler ve yeniden doğuşlar,cinsel tatminler ve tecrübeler ve cinselliğin duygusal tatmin ve değişik amaçlarla kullanılması enerjiniz son derece yükselecek anlaşılan…Çalışarak kazandığınız paralar ikinci ev tarafından yönetilse de çalışmadan kazanılan ödüller ve paralarla 8. ev ilgilenir.Sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka vergi iadesi gibi konular ayrıca eşinizin parasal durumunda da gelişmeler yaşayacaksınız….


Yıldızlara sordum yine, hani benim yarim nerde:))


ASLAN: 7.Ev Yeni Ay, Ortaklarınız yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatı ile ilgili son derece olumlu gelişmeler...Kişinin birlikte olacağı kişileri ve onlarla ilişkileri ve beklentilerini, insanlara bakış açısını olumlu yönde geliştirmesi... Maddi beklentileriniz yada Mahkeme konularınız varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz…


Ne bir dost, ne bir sevgili, Beni sarar melankoli...:))


BAŞAK:6.Ev zararlı biliyorsunuz daha öncelerinde hep yazmıştım….Gündelik hayat ve rutin işleri ve bu işlerde kullandığınız metotları yani çalışma yöntemleriniz de belikli değişmesi gereken kalıplar var…Vücut sağlığınız için dikkatli olunuz.. Hoyrat rüzgar,canım yanar, bu böyle nereye kadar!:)


TERAZİ:5.Ev olumlu Koç burcunun hemen karşıtı, artık Aşk ve Eğlence adına yüzünüz gülsün değil mi? Satürn kabus gibi çöktü üzerinize bu yetmezmiş gibi Rahu devrede...Aşk hayatı,tutkular ve sevgi ihtiyacı,kumar, piyango, borsa gibi riskli işler, eğlence ve zevkler,  sosyal aktiviteler, bu ortamlar size iyi gelecek... Ayrıca çocuklar adına hoşnut olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz…


Her geceden biriktirilen cebimde bozuk hayallerim ve ben...:))


AKREP:4.Evinizde ki Yeni Ay, Kişinin hayatına temel teşkil edecek esasları ve sahip olacağı yaşam tarzını ,anne, ebeveyn durumundaki kişilerle olan ilişkilerimiz de halledemediğimiz kafanızı meşgul eden sorunlarda gelişmeler… Kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aileyi, duygusal güveni, duygusal kökenli ben imajını, korunma ve sahip olma ihtiyacınızda ki artışı tetikleyecek…Uzun zamandır değiştirmek istediğiniz mekanınız, satmak istediğiniz gayrimenkulünüz varsa gelişmeler kapıda..!


Sen bizi yaşata, yaşata öldürüyorsun be hayat...:))


YAY:3.evinizde Yeni Ay, zeka, fikir düzeyi, ilim kapasitesi, iletişim, haberleşme gibi konuları, yakın Arkadaşlar ile kurulacak sözlü, keyifli sohbetler... Yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız hakkında fikirleriniz de değişebilir…. Kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar size keyif verecek….


Dedim sana bak bir gün ben üzerim...:))


OĞLAK: 2.Evinizde Yeni Ay, parayı nasıl kazanacağımız, sahip olacağımız mal mülk, geçim durumumuz, maddi kayıplar ve ekonomik sorunlar Ekim Ayından bu yana adeta bir gölge gibi peşinizde maddi zorluklara bir nebze olsun fayda gelecektir bu olumlu Yeni Ay da… Aşamadı gitti ne zır cahili, ne en olgunu..:))


KOVA: 1.Evinizde ki Yeni Ay, Mars çok yordu sizleri ve Aslanları, Aile içi sözlü ve ateşli diyaloglar yaşamanıza sebebiyet verdi bu Yeni Ay değişmek istiyorsunuz ağırlıklı olarak dış görünümümüz üzerinde etkili olacaktır...Başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönümüzde yumuşama daha bir mütevazi olma hali gözlemlenecek...Dıştan gelen etkilere karşı tepkilerimiz veya uyum sağlama ayrıca kişinin dünyaya bakış açısı ile bir bütünlük sağlaması gerektiğini Venüs sayesinde öğrendiniz..


Senin, kalıbına, kıyafetine, stiline hayranım..:))


BALIK: 12.Evinizde ki Yeni Ay ve Balık Burcuna yerleşen Mars iç sesinizi dinlemeniz için fakat bu bir isyan, bir iç uyanış, bir haykırış hayaller, rüyalar, ruhsal ihtiyaçlar, sırlar, gizli kapaklı ilişkiler, işler, bunu yanında gizli düşmanlar dikkat edin sadece siz belki kurtuluş, belki de belaya yeniden bulaşma olarak yorumluyorum…. Hem girdin gizli bahçeme, Hem Çiçeklerimi tarumar ettin, Ne zaman iflah olacaksın!:)) Beni koşulsuz sevdiğinizi biliyorum, bende sizler için sevgiyle yazdım…

Baki Sevgi ve Saygılarımla….

NAMASTE

AYŞEN TOK

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder