19 Kasım 2012

Evlilik Yolunda Burçlar (Oğlak-Kova-Balık)

 




Burçlarınız aşk ve evlilik hayatınızdaki uyumu da etkiliyor.


OĞLAK BURCUNUN UYUMU

Oğlak-Koç :İlişkileri yürüyebilir ama evlilik daha az umut vermektedir. Oğlak-Boğa:Ayakları yere sağlam basan taraflar ilişki ve evlilikte başarılı olabilirler.

Oğlak-İkizler:Kararsız kişilik ile sağlamcılık aşkın her şeye yetmediğini gösterecektir.

Oğlak-Yengeç:Karşıt burç insanları ilişki ve evlilikte zor anlaşırlar. Oğlak-Aslan: Fiziksel olarak uyum sağlanması zordur. Tabi evlilikte de bu geçerlidir.

Oğlak-Başak: Sadık ve tutucu taraflar ilişki ve evlilikte başarılı olurlar.

Oğlak-Terazi: İlişki ve evlilik Oğlak’ı tutacak maddi güç varsa yürür. Oğlak-Akrep:Bu ikiliden tutkulu beraberlik ve mutlu evlilik çıkacaktır.

Oğlak-Yay: Mutlu bir ilişki kurulamayınca başarılı bir evlilik çıkamaz ortaya.

Oğlak-Oğlak: İlişki ve evlilik eğlendirici olmaz ama gene de yürüyebilir.

Oğlak-Kova: Hoşgörü gerektiren ilişkide tararların çok çaba harcaması gerekir.

Oğlak-Balık: İlişki ve uzun süreli evlilik için her ikisi de olumlu enerjiler verirler. KOVA BURCUNUN YORUMU Kova-Koç :Bu ikiliden başarılı bir ilişki ve mutlu bir evlilik ortaya çıkar.

Kova-Boğa:Hem ilişki ve hem de evlilikte taraflar oldukça çaba harcamalıdır.

Kova-İkizler:Heyecanlı İkizler için Kova denge unsurudur. İlişki ve evlilik yürür.

Kova-Yengeç: Çok zorluklar barındıran ilişki ve sorunlu evlilik demektir.

Kova-Aslan:Cinsellik başarılı olsa da uzun süreli aşk için zorlu bir beraberliktir.



Kova-Başak: Evlilik ancak cinsellik dışında ortak ilgi varsa yaşayabilir. Kova-Terazi: Heyecanlı bir aşk ve büyük ölçüde başarılı bir evlilik ortaya çıkacaktır. Kova-Akrep: Bu ikilinin ilişkileri ve evlilikleri de kısa süreli olacaktır. Kova-Yay: Bunlar kısa ve uzun vadede çok uyumlu bir çift olacaklardır.

Kova-Oğlak: Bu ilişki başlasa da mutlu bir sonuca ulaşması çok zordur.

Kova-Kova: Ortaya zevkli bir ilişki ve sağlam bir evlilik çıkacaktır. Kova-Balık: Başlangıcı umut verse de ilişki ve evlilik sağlam kalmayacaktır.

BALIK BURCUNUN UYUMU

Balık-Koç :Uyum noktaları tutku ve cinsellik olursa ilişkileri yürüyecektir.

Balık-Boğa:Bu ikiliden cinselliği güçlü bir ilişki ve tatmin edici evlilik çıkacaktır.

Balık-İkizler:Ortaya kısa ama ateşli bir ilişki ve mutsuz bir evlilik çıkabilir.

Balık-Yengeç: İlişki ve evlilikte çok uyumlu bir çift olacaklardır.

Balık-Aslan: Zor bir ilişki ve başarısız bir evlilik demektir.

Balık-Başak: Kavgalarla geçen bir ilişki ve başarısız bir evlilik olacaktır.

Balık-Terazi: Kopuk bir ilişki başarısız bir evlilik getirecektir. Balık-Akrep: Uyumlu bir ilişkiden mükemmel bir evlilik çıkacaktır.

Balık-Yay: İlişkileri başladığı kadar çabuk biter. Evlilik için iki kez düşünmelidir.

Balık-Oğlak: Ortaya iyi bir ilişki ve başarılı bir evlilik çıkması büyük olasılıktır. Balık-Kova: Mantık ve duyguların çatıştığı ortamdan ortaya sorunlar çıkacaktır.

Balık-Balık: Çok tutkulu bir ilişkidir ama ateş sönünce ortaya biten bir evlilik çıkabilir

 

http://www.r2d3dergi.com/2012/10/12/evlilik-yolunda-burclar-oglak-kova-balik/

Saygısızla dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.



Cahil ile dost olma: İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez; üzülürsün.

Saygısızla dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.

Aç gözlü ile dost olma: İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün,

Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.

Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.


- ŞEYH EDEBALİ

Zamazingo'dan Büyük Hizmet...Yılbaşını Yalnız Geçirmeyin... Herkese Sarılan Yastık Dağıtıyoruz...

Taşlar taşları çeker; Çiçekler çiçekleri çeker.

Fotoğraf: İlk ve öncelikli şey kendine karşı sevecen olmaktır.Katı olma; yumuşak ol.Kendine özen göster. Kendini affetmeyi öğren. Yeniden ve yeniden ve yeniden ve yeniden …yetmiş yedi kere , yediyüz yetmiş yedi kere..Kendini affetmeyi öğren. Sert olma, kendine karşı çatışmacı olma.O zaman çiçek açacaksın.Ve bu çiçek açma sayesinde başka bazı çiçekleri cezb edeceksin.Bu doğaldır.Taşlar taşları çeker; Çiçekler çiçekleri çeker.Ve o zaman zarafeti olan, güzelliği olan, rahmeti olan bir ilişki vardır.Ve öyle bir ilişki bulabilirsen ilişkin ibadete dönüşecek,sevgin seni kendinden geçirecekBir kez varlığının en derinine indiğinde gözlerine inanamazsın:O kadar çok coşku, o kadar çok mutluluk, o kadar çok sevgi taşıyordun…ve sen kendi hazinelerinden kaçıyordun.Bu hazineleri ve onların tükenmezliğini bilerek, ilişkilerin içine,yaratıcılığın içine girebilirsin.İnsanlarla, sevgini paylaşarak onlara yardımcı olacaksın.Sevginle insanlara değer katacaksın; onların saygınlığını yoketmeyeceksin.Ve hiçbir çaba sarfetmeden onların da kendi hazinelerini bulabilmeleri içinbir kaynağa dönüşeceksin.Ne yaparsan yap, ne üretirsen üret, mümkün olan her şeyin içinesessizliğini, huzurunu yayacaksın.Ancak bu temel şey hiçbir ailede, hiçbir toplumda, hiçbir üniversitedeöğretilmez.İnsanlar azap içinde yaşamaya devam eder ve kanıksanır.Herkes mutsuzdur, o yüzden sen de mutsuzsan hiçbirşey olmaz; sen biristisna olmazsın.Fakat ben sana diyorum ki;Sen bir istisna olabilirsin.Sadece doğru yönde çaba sarf etmemiş durumdasın..Osho

İlk ve öncelikli şey kendine karşı sevecen olmaktır. Katı olma; yumuşak ol. Kendine özen göster. Kendini affetmeyi öğren. Yeniden ve yeniden ve yeniden ve yeniden …yetmiş yedi kere , yediyüz yetmiş yedi kere.. Kendini affetmeyi öğren. Sertolma, kendine karşı çatışmacı olma. O zaman çiçek açacaksın. Ve bu çiçek açma sayesinde başka bazı çiçekleri cezb edeceksin. Bu doğaldır.


Taşlar taşları çeker; Çiçekler çiçekleri çeker. Ve o zaman zarafeti olan, güzelliği olan, rahmeti olan bir ilişki vardır. Ve öyle bir ilişki bulabilirsen ilişkin ibadete dönüşecek, sevgin seni kendinden geçirecek


Bir kez varlığının en derinine indiğinde gözlerine inanamazsın: O kadar çok coşku, o kadar çok mutluluk, o kadar çok sevgi taşıyordun… ve sen kendi hazinelerinden kaçıyordun. Bu hazineleri ve onların tükenmezliğini bilerek, ilişkilerin içine, yaratıcılığın içine girebilirsin. İnsanlarla, sevgini paylaşarak onlara yardımcı olacaksın. Sevginle insanlara değer katacaksın; onların saygınlığını yok etmeyeceksin. Ve hiçbir çaba sarfetmeden onların da kendi hazinelerini bulabilmeleri için bir kaynağa dönüşeceksin.


Ne yaparsan yap, ne üretirsen üret, mümkün olan her şeyin içine sessizliğini, huzurunu yayacaksın. Ancak bu temel şey hiçbir ailede, hiçbir toplumda, hiçbir üniversitede öğretilmez. İnsanlar azap içinde yaşamaya devam eder ve kanıksanır. Herkes mutsuzdur, o yüzden sen de mutsuzsan hiçbirşey olmaz; sen bir istisna olmazsın. Fakat ben sana diyorum ki; Sen bir istisna olabilirsin. Sadece doğru yönde çaba sarf etmemiş durumdasın..


Osho

BUNLARI ASLA YEMEYİN


Bazen zararlı olduğunu bildiğimiz halde bazı şeyleri yer ve "ne kadar kötü olabilir ki?" diye düşünürüz. Oysa bazı gıdalar tahmininizin ötesinde zararlı olabilir. İşte asla yememeniz gereken 6 gıda...   Cipsleri ağzınıza tıkıştırırken, kafanızdan "Evet, bunun kötü olduğunu biliyorum ama ne kadar kötü olabilir ki?" tarzında düşünceler geçiriyorsanız, bir kez daha düşünün. Yapması, elde etmesi ve arzulanması kolay şişmanlatıcı yiyecekler etrafımızda hep var olacak ama işte bunların içinde, asla yememeniz gereken en kötü 6 gıda şunlar:


1. Donat   O kokuya, kremayla hamurun o harika birleşimine karşı koymak zor olabilir ama donatlar, şeker, beyaz un ve tonla trans yağ içeren -ki bu son derece zararlı bir yağ türü- kızarmış hamurdan ibaret.   Dunkin' Donuts websitesine göre, bir tarçınlı donatta 330 kalori, 14 gram şeker ve 20 gram yağ bulunmakta. Bu şekerli gıda belki tatlı ihtiyacınızı karşılar ama içeriğindeki enerjinin çoğu yağdan geldiği için açlığınızı gidermeyeceği kesin. Ayrıca işlenmiş şeker içeren gıdaları sıkça tüketmek, kan şekeri dengenizi bozar.


2. Kızarmış patates ve çizburger Bunları yiyince alacağınız kaloriler bir yana, bir de kalp hastalıkları riski var tabii. İçerdikleri doymuş yağ, trans yağlar ve sodyum nedeniyle yakınından bile geçilmemesinde fayda var.   Bu size hala bir şey ifade etmiyorsa, o zaman bir de şöyle bakın: Mesela bunu bir öğün olarak düşünüp malzemelerine ayrıştırırsak ortaya ne çıkar? Önce beyaz undan yapılmış bir ekmek (işlenmiş karbonhidratlar), işlenmiş peynir ekleyin (doymuş yağ, trans yağlar ve pek çok katkı maddesi). Bunun yanı sıra, kızarmış kırmızı eti (kolesterol ve doymuş yağ) ve mayonez gibi bol yağ içeren ek malzeleri de sayabilirz tabii. Patatesleri de unutmayalım ayrıca.   Durum bayağı kritik anlayacağınız...


3. Kızarmış tavuk ve nugget   Kızarmış tavuk ve nuggetların da burger tarzı fast food'dan farkı yok. Birden fazla sefer kullanılan kızgın yağın kilodan başka daha pek çok sağlık problemine sebep olacağı gün gibi aşikar. Mesela dörtlü nugget kesmedi, altılı sipariş verdiniz. Kaç kalori? 250 kalori ve 15 gram yağ içeriyor. Eh herhalde ekmeksiz ekmeksiz sırf nugget yemeyeceksiniz. O zaman bir de   küçük patates ekleyelim. Toplam kaç kalori oldu? 500!   Kızartmalardan uzak durmak en güzeli!


4. Şekerli mısır gevrekleri   Tüm mısır gevreklerini aynı kefeye koyuyorsanız, bundan vazgeçin. Hele çikolatalı vs olanları seviyorsanız, belirtmekte fayda var: Bunların sağlıklı olma oranı, bir tatlının sağlıklı olması kadar.   Mısır gevreklerinin bu kadar popülerleşmesinin sebebi, tahıllardan yapıldıkları için sağlıklı ve aynı zamanda da lezzetli olduklarını düşünmemiz. Oysa özellikle de çocukları hedef olan çikolatalı, şekerli vs türleri o kadar işlenmiş ki, bunlara tahıl demek gerçekten güç. Bu tür içinde en sağlıklısı yulaf ezmesi. Ancak satın alırken, kutunun üzerinden içerdiği şeker miktarını kontrol etmekte fayda var. Bu yöntemi sadece yulaf ezmesi için değil, satın aldığınız diğer kahvaltı gevreklerine de uygulayıp, şeker içermeyenleri satın almaya bakın.


5. İşlenmiş etler   Bu kategoriye neler girer? Sosis, salam gibi şarküteri ürünleri. Bu ürünlerin hemen hepsinde katkı maddesi olarak sodyum nitrit bulunur.   Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre sodyum nitrit, kansere sebep olabilir. Bu nedenle bunlar sizi ortadan kaldırmadan, siz onları ortadan kaldırın.


6. Hazır çorbalar   Aslında sağlıklı gibi duran çorbalar bayağı aldatıcı olabiliyor. Gözünüz kirişte olsun; çünkü hazır çorbaların çoğunda bol miktarda trans yağ, sodyum ve MSG gibi katkı maddeleri var. Sadece bir porsiyonda bile 1000 mg tuz olması ihtimal dahilinde. Ayrıca kremalı çorbalardan da uzak durmakta fayda var; zira bunlar da kalori açısından fazlasıyla zengin.


Sonuç   Ambalaj üzerindeki besin öğeleri bilgilerini ve belirtilen porsiyon miktarına dikkat edin. Doymuş ve trans yağlara, şekere, sodyuma özellikle bakarak alışverişinizi yapın


Kaynak: Kilo Problemleri

Üfff!!! Kıskançlık Yapma...

Gidişim Suskun Oldu...

Celtic Astrolojisinde burçlar ağaçlara göre belirlenir. Doğduğunuz gün, hangi ağaçla ilgili olduğunuzu gösterir. Siz hangi ağacın özelliklerini taşıyorsunuz?...

Fotoğraf: Bakalım :)Celtic Astrolojisinde burçlar ağaçlara göre belirlenir. Doğduğunuz gün, hangi ağaçla ilgili olduğunuzu gösterir. Siz hangi ağacın özelliklerini taşıyorsunuz?...23 Aralık - 31 Aralık - Elma ağacı1 Ocak - 11 Ocak - Köknar ağacı12 Ocak - 24 Ocak - Karaağaç25 Ocak - 3 Şubat - Selvi ağacı4 Şubat - 8 Şubat - Kavak ağacı9 Şubat - 18 Şubat - Sedir ağacı19 Şubat - 28 Şubat - Çam ağacı1 Mart - 10 Mart - Söğüt ağacı11 Mart - 20 Mart - Ihlamur ağacı21 Mart - Meşe ağacı22 Mart - 31 Mart - Fındık ağacı1 Nisan - 10 Nisan - Üvez ağacı11 Nisan - 20 Nisan - Çınar ağacı21 Nisan - 30 Nisan - Ceviz ağacı1 Mayıs - 14 Mayıs - Kavak ağacı15 Mayıs - 24 Mayıs - Kestane ağacı25 Mayıs - 3 Haziran - Dişbudak ağacı4 Haziran - 13 Haziran - Gürgen ağacı14 Haziran - 23 Haziran - İncir ağacı24 Haziran - Huş ağacı25 Haziran - 4 Temmuz - Elma ağacı5 Temmuz - 14 Temmuz - Köknar ağacı15 Temmuz - 25 Temmuz - Karaağaç26 Temmuz - 4 Ağustos - Selvi ağacı5 Ağustos - 13 Ağustos - Kavak ağacı14 Ağustos - 23 Ağustos - Sedir ağacı24 Ağustos - 2 Eylül - Çam ağacı3 Eylül - 12 Eylül - Söğüt ağacı13 Eylül - 22 Eylül - Ihlamur ağacı23 Eylül - Zeytin ağacı24 Eylül - 3 Ekim - Fındık ağacı4 Ekim - 13 Ekim arası - Üvez ağacı14 Ekim - 23 Ekim - Çınar ağacı24 Ekim - 11 Kasım - Ceviz ağacı12 Kasım - 21 Kasım - Kestane ağacı22 Kasım - 1 Aralık - Dişbudak ağacı2 Aralık - 11 Aralık - Gürgen ağacı12 Aralık - 21 Aralık - İncir ağacı22 Aralık - Kayın ağacıElma ağacı (Aşk)Biraz sessiz, sakin ve utangaç olur. Cezbedici özellikleri vardır. Çekici bir tarafı da olan elma ağacı grubunun çapkın gülüşleri vardır. Maceracı ruhunu her zaman ön planda tutan elma ağacı, sevmeyi ve sevilmeyi de hayatının en önemli yerine koyar. Eşine sadıktır ve aynı saygıyı karşı taraftan da bekler, çocuklara da özel bir düşkünlüğü vardır.Dişbudak ağacı (Hırs)Çok çekicidir. Hayat dolu kişiliği olan bu kişilerin yetenekleri de her zaman ön plandadır. Eleştiriyi hiçbir zaman önemsemez ve zekasıyla alt karşısındakini alt edebilir. Ayrıca çok zeki, egoist ve güvenilir olurlar. Zaman zaman paranın cazibesine de kolayca kapılabilen dişbudak ağacı grubu, ilgiye her zaman ihtiyaç duyar.Kayın ağacı (Yaratıcılık)Lider olma özelliğiyle ön plana çıkar. Çok iyi hayat ve kariyer planı yapabilir. Gereksiz risklerden her zaman uzak duran bu grup, maddi konulara da yatkındır. Kendine çok iyi bakar. Spor, diyet gibi konularda oldukça hassastır. Yaratıcı yönleri ön plandadır. Huş ağacı (İlham)Hayat dolu bir kişiliğe sahiptir. Dost canlısı, alçak gönüllü, dürüst ve abartıdan uzaktır. Sakinliği ve doğayı çok sever. Yaratıcı yönü çok gelişmiş olduğu için hayalperest bir tarafı vardır. Hiçbir zaman hırslarına yenik düşmez. Bu yönden ayrı bir çekiciliğe sahiptir. Sedir ağacı (Güven)Hediyelere bayılır. Uyum sağlama konusunda gelişmiş yetenekleri vardır. Hiç utangaç değildir. Diğerlerine biraz yukarıdan bakmayı sever. Çok iyi konuşmacıdır. Kafasında konuları çok kolay organize ederek çevresindekileri etkileme özelliğine sahiptir. Çok sayıda yeteneği vardır. Optimisttir ve gerçek aşkı bulmak için çaba harcar. Hızlı karar verebilme yetisine de sahiptir. Kestane ağacı (Dürüstlük)Etkileyici bir yönü vardır. Adalet duygusu çok gelişmiştir. Plan yapmayı çok sever. Adeta diplomat olarak doğmuştur. Çevresindeki diğer insanların duygularına karşı çok duyarlıdır. Çalışkan ve lider konumdadır. Aile kurmayı seven bir yapısı olan kestane ağacı grubu, sevdiğine oldukça sadıktır. Selvi ağacı (Sadakat)Güçlü, kaslı ve sağlam bir görüntüsü vardır. Hayatın ona sunduğu şeyleri kabul eder fakat hiçbir zaman o kadarla yetinmez. Mücadeleci bir ruha sahiptir. Maddi olarak da birine bağlı yaşamaktan pek hoşlanmaz. Aşkı sever, yalnızlıktan hiç hoşlanmaz. Sevdiğine tutkuyla bağlıdır. Zaman zaman dikkatsiz ve tez canlı davranabilir ama bilgi sahibi olmak onun en sevdiği şeydir. Karaağaç (Asalet)Dış görüntüsüne çok önem verir. Zevk yönü çok gelişmiştir. Hataları affetmeyi pek sevmez. Kuralları koyar ama hiçbir zaman uymaz. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever ve eli çok açıktır. Espri anlayışı oldukça gelişmiş ve pratik zekalıdır. İncir ağacı (Duyarlılık)Azimli ve kararlı bir kişiliktir. Dürüst, bağımsız olmayı seven ve aynı zamanda sadık bir karakteri vardır. Tartışmaktan nefret eder. Zıtlıklardan hoşlanmaz. Dost canlısıdır ve çocuklara bayılır. Hayvanları da aynı oranda sever. Aslında sosyal bir kelebektir diyebiliriz. Espri yönü gelişmiştir ve uzun çalışma seanslarının ardından tembellik yapmaya bayılır. Fındık ağacı (Sıradışılık)Espri yeteneği gelişmiştir. İsteklerinde ısrarcı davranır ama bir o kadar da anlayışlıdır. Sosyal ve toplumsal olaylar karşısında çok duyarlıdır. Bu konularda aktif olarak görev alır. Mükemmelliyetçi yapısı vardır ve dürüsttür. Gürgen ağacı (Zevk)Hayatını mümkün olduğu kadar kolaylaştırmayı sever. Zevklidir. Görsel ve tat algısı gelişmiştir. Karşısındaki kişiden nezaket bekler. Duygusal yönlerinin doyurulması onun için önemlidir. Sıradışı aşkların insanıdır. Duygu ve düşüncelerinden hiçbir zaman tam emin olamaz. Vicdan sahibidir ama çevresindeki insanlara hiçbir zaman tam güvenle bakamaz.Ihlamur ağacı (Şüphe)Zeki ve çalışkandır. Hayattaki kötü durumları iyiye döndürme konusunda çok başarılıdır. Kavgadan ve stresten nefret eder. Uzak tatillere bayılır. Özveride bulunmayı sever. Ailesi ve arkadaşları için birşeyler yapmayı sever. Çok yetenekleri vardır fakat hepsini kullanmak için zaman bulamaz. Liderlik vasıflarına sahiptir. Zaman zaman da kıskanç olabilir.Çınar ağacıSıradan değildir. Hayal gücü geniş ve orijinal karakterdedir. Hırslı, biraz çekingen, kendine güvenen ve sürekli yeni hedeflere koşan bir yapıdadır. Yeni deneyimlere açıktır. Zaman zaman sinirli olabilir ama hayatı sever. Etkileyici olmak başlıca görevidir. Meşe ağacı (Cesaret)Doğa dostudur. Cesur, güçlü ve biraz da sağlamyüreklidir. Bağımsız olmayı sever. Duyarlıdır. Değişime çok açık değildir. Ayakları her zaman yere bassın ister. Kontrollüdür. Zeytin ağacı ( Bilgelik)Güneşi çok sever. Sıcakkanlılık ve nezaket olmazsa olmazıdır. Dengeli kişiliği her zaman örnektir. Agresif davranışlardan sakınır, sakin ve duyarlı bir yapıya sahiptir. Şiddeti hiç sevmez. Kıskançlık yapmak da adeti değildir. Daha sofistike bir kişilik yapısı vardır. Çam ağacı (Barışçı)Uyumlu kişiliğiyle çevresindekileri etkiler. Barışın ve iyi niyetin sembolüdür. Etrafındakilere yardım etmeyi sever. Şiir yazmaktan çok hoşlanır. Aşık olduğunda acı çeker. Başkaları tarafından korunmaktan çok hoşlanır. Duygusallık olmazsa olmazıdır. Kavak ağacı (Kararsızlık)Dış görünümüne çok önem verir. Yetenekleri oldukça gelişmiştir. Kendine çok güvenmez ama gerektiğinde çok cesur olmayı bilir. Seçicidir. Yalnızlıktan hoşlanır. Planlama konusunda oldukça iyidir. Felsefeye düşkündür. Her durumda güvenebileceğiniz bir yapısı vardır. İlişkilerini çok ciddiye alır. Üvez ağacı (Duyarlılık)Cazibelidir. Dikkat çekmekten hoşlanır. Hayatı ve dinamizmi sever. Birine bağımlı da bağımsız da yaşayabilir. Tutkuyla sever. Artistik yönü gelişmiştir. Affedici değildir. Her konuda duyarlı bir karakteri vardır. İyi dosttur. Ceviz ağacı (Tutku)Zıtlıklarla doludur. Zaman zaman bencil ve egoist davranabilir. Merhamet yönü de çok gelişmemiştir. Geçinmek biraz zordur. Hırslarına yenik düşebilir. Beklenmeyen tepkiler de verebilir. Hayatını belli stratejiler üzerine kurar. Tutukuludur ama bir o kadar da kıskançtır. Uzlaşmacı değildir. Söğüt ağacı (Melankoli)Stresten hiç hoşlanmaz. Aile hayatını sever. Hayalleri peşinde koşmayı sever. Güzel olan herşeye ilgi duyar. Estetik yönü gelişmiştir. Dürüsttür ve başkalarını güldürmekten hoşlanır. Aşkta doğru insanı buluncaya kadar bıkmadan arayışını sürdürür. Asla yorulmaz. Egzotik yerler başlıca ilgi alanıdır. Köknar ağacı (Gizem)Stresle kolayca başa çıkabilir. Güzel olan herşeyi sever. Kıskançlık yönü vardır ve kendine yakın olan kimseleri korumayı sever. Dürüsttür, kötülükle mücadele eder. Çalışkan, yetenkli ve kendinden emindir. O'nun için cinsellik çok önemli değildir ama çevresinde çok insan bulunur. Oldukça güvenilir bir karakteri vardır.

23 Aralık - 31 Aralık - Elma ağacı

1 Ocak - 11 Ocak - Köknar ağacı...

12 Ocak - 24 Ocak - Karaağaç
25 Ocak - 3 Şubat - Selvi ağacı

4 Şubat - 8 Şubat - Kavak ağacı

9 Şubat - 18 Şubat - Sedir ağacı

19 Şubat - 28 Şubat - Çam ağacı

1 Mart - 10 Mart - Söğüt ağacı

11 Mart - 20 Mart - Ihlamur ağacı

21 Mart - Meşe ağacı

22 Mart - 31 Mart - Fındık ağacı

1 Nisan - 10 Nisan - Üvez ağacı

11 Nisan - 20 Nisan - Çınar ağacı

21 Nisan - 30 Nisan - Ceviz ağacı

1 Mayıs - 14 Mayıs - Kavak ağacı

15 Mayıs - 24 Mayıs - Kestane ağacı

25 Mayıs - 3 Haziran - Dişbudak ağacı

4 Haziran - 13 Haziran - Gürgen ağacı

14 Haziran - 23 Haziran - İncir ağacı

24 Haziran - Huş ağacı

25 Haziran - 4 Temmuz - Elma ağacı

5 Temmuz - 14 Temmuz - Köknar ağacı

15 Temmuz - 25 Temmuz - Karaağaç

26 Temmuz - 4 Ağustos - Selvi ağacı

5 Ağustos - 13 Ağustos - Kavak ağacı

14 Ağustos - 23 Ağustos - Sedir ağacı

24 Ağustos - 2 Eylül - Çam ağacı

3 Eylül - 12 Eylül - Söğüt ağacı

13 Eylül - 22 Eylül - Ihlamur ağacı

23 Eylül - Zeytin ağacı

24 Eylül - 3 Ekim - Fındık ağacı

4 Ekim - 13 Ekim arası - Üvez ağacı

14 Ekim - 23 Ekim - Çınar ağacı

24 Ekim - 11 Kasım - Ceviz ağacı

12 Kasım - 21 Kasım - Kestane ağacı

22 Kasım - 1 Aralık - Dişbudak ağacı

2 Aralık - 11 Aralık - Gürgen ağacı

12 Aralık - 21 Aralık - İncir ağacı

22 Aralık - Kayın ağacı


Elma ağacı (Aşk) Biraz sessiz, sakin ve utangaç olur. Cezbedici özellikleri vardır. Çekici bir tarafı da olan elma ağacı grubunun çapkın gülüşleri vardır. Maceracı ruhunu her zaman ön planda tutan elma ağacı, sevmeyi ve sevilmeyi de hayatının en önemli yerine koyar. Eşine sadıktır ve aynı saygıyı karşı taraftan da bekler, çocuklara da özel bir düşkünlüğü vardır.


Dişbudak ağacı (Hırs) Çok çekicidir. Hayat dolu kişiliği olan bu kişilerin yetenekleri de her zaman ön plandadır. Eleştiriyi hiçbir zaman önemsemez ve zekasıyla alt karşısındakini alt edebilir. Ayrıca çok zeki, egoist ve güvenilir olurlar. Zaman zaman paranın cazibesine de kolayca kapılabilen dişbudak ağacı grubu, ilgiye her zaman ihtiyaç duyar.


Kayın ağacı (Yaratıcılık) Lider olma özelliğiyle ön plana çıkar. Çok iyi hayat ve kariyer planı yapabilir. Gereksiz risklerden her zaman uzak duran bu grup, maddi konulara da yatkındır. Kendine çok iyi bakar. Spor, diyet gibi konularda oldukça hassastır. Yaratıcı yönleri ön plandadır.


Huş ağacı (İlham) Hayat dolu bir kişiliğe sahiptir. Dost canlısı, alçak gönüllü, dürüst ve abartıdan uzaktır. Sakinliği ve doğayı çok sever. Yaratıcı yönü çok gelişmiş olduğu için hayalperest bir tarafı vardır. Hiçbir zaman hırslarına yenik düşmez. Bu yönden ayrı bir çekiciliğe sahiptir.


Sedir ağacı (Güven) Hediyelere bayılır. Uyum sağlama konusunda gelişmiş yetenekleri vardır. Hiç utangaç değildir. Diğerlerine biraz yukarıdan bakmayı sever. Çok iyi konuşmacıdır. Kafasında konuları çok kolay organize ederek çevresindekileri etkileme özelliğine sahiptir. Çok sayıda yeteneği vardır. Optimisttir ve gerçek aşkı bulmak için çaba harcar. Hızlı karar verebilme yetisine de sahiptir.


Kestane ağacı (Dürüstlük) Etkileyici bir yönü vardır. Adalet duygusu çok gelişmiştir. Plan yapmayı çok sever. Adeta diplomat olarak doğmuştur. Çevresindeki diğer insanların duygularına karşı çok duyarlıdır. Çalışkan ve lider konumdadır. Aile kurmayı seven bir yapısı olan kestane ağacı grubu, sevdiğine oldukça sadıktır.


Selvi ağacı (Sadakat) Güçlü, kaslı ve sağlam bir görüntüsü vardır. Hayatın ona sunduğu şeyleri kabul eder fakat hiçbir zaman o kadarla yetinmez. Mücadeleci bir ruha sahiptir. Maddi olarak da birine bağlı yaşamaktan pek hoşlanmaz. Aşkı sever, yalnızlıktan hiç hoşlanmaz. Sevdiğine tutkuyla bağlıdır. Zaman zaman dikkatsiz ve tez canlı davranabilir ama bilgi sahibi olmak onun en sevdiği şeydir.


Karaağaç (Asalet) Dış görüntüsüne çok önem verir. Zevk yönü çok gelişmiştir. Hataları affetmeyi pek sevmez. Kuralları koyar ama hiçbir zaman uymaz. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever ve eli çok açıktır. Espri anlayışı oldukça gelişmiş ve pratik zekalıdır.


İncir ağacı (Duyarlılık) Azimli ve kararlı bir kişiliktir. Dürüst, bağımsız olmayı seven ve aynı zamanda sadık bir karakteri vardır. Tartışmaktan nefret eder. Zıtlıklardan hoşlanmaz. Dost canlısıdır ve çocuklara bayılır. Hayvanları da aynı oranda sever. Aslında sosyal bir kelebektir diyebiliriz. Espri yönü gelişmiştir ve uzun çalışma seanslarının ardından tembellik yapmaya bayılır.


Fındık ağacı (Sıradışılık) Espri yeteneği gelişmiştir. İsteklerinde ısrarcı davranır ama bir o kadar da anlayışlıdır. Sosyal ve toplumsal olaylar karşısında çok duyarlıdır. Bu konularda aktif olarak görev alır. Mükemmelliyetçi yapısı vardır ve dürüsttür.


Gürgen ağacı (Zevk) Hayatını mümkün olduğu kadar kolaylaştırmayı sever. Zevklidir. Görsel ve tat algısı gelişmiştir. Karşısındaki kişiden nezaket bekler. Duygusal yönlerinin doyurulması onun için önemlidir. Sıradışı aşkların insanıdır. Duygu ve düşüncelerinden hiçbir zaman tam emin olamaz. Vicdan sahibidir ama çevresindeki insanlara hiçbir zaman tam güvenle bakamaz.


Ihlamur ağacı (Şüphe) Zeki ve çalışkandır. Hayattaki kötü durumları iyiye döndürme konusunda çok başarılıdır. Kavgadan ve stresten nefret eder. Uzak tatillere bayılır. Özveride bulunmayı sever. Ailesi ve arkadaşları için birşeyler yapmayı sever. Çok yetenekleri vardır fakat hepsini kullanmak için zaman bulamaz. Liderlik vasıflarına sahiptir. Zaman zaman da kıskanç olabilir.


Çınar ağacı Sıradan değildir. Hayal gücü geniş ve orijinal karakterdedir. Hırslı, biraz çekingen, kendine güvenen ve sürekli yeni hedeflere koşan bir yapıdadır. Yeni deneyimlere açıktır. Zaman zaman sinirli olabilir ama hayatı sever. Etkileyici olmak başlıca görevidir.


Meşe ağacı (Cesaret) Doğa dostudur. Cesur, güçlü ve biraz da sağlamyüreklidir. Bağımsız olmayı sever. Duyarlıdır. Değişime çok açık değildir. Ayakları her zaman yere bassın ister. Kontrollüdür.


Zeytin ağacı ( Bilgelik) Güneşi çok sever. Sıcakkanlılık ve nezaket olmazsa olmazıdır. Dengeli kişiliği her zaman örnektir. Agresif davranışlardan sakınır, sakin ve duyarlı bir yapıya sahiptir. Şiddeti hiç sevmez. Kıskançlık yapmak da adeti değildir. Daha sofistike bir kişilik yapısı vardır.


Çam ağacı (Barışçı) Uyumlu kişiliğiyle çevresindekileri etkiler. Barışın ve iyi niyetin sembolüdür. Etrafındakilere yardım etmeyi sever. Şiir yazmaktan çok hoşlanır. Aşık olduğunda acı çeker. Başkaları tarafından korunmaktan çok hoşlanır. Duygusallık olmazsa olmazıdır.


Kavak ağacı (Kararsızlık) Dış görünümüne çok önem verir. Yetenekleri oldukça gelişmiştir. Kendine çok güvenmez ama gerektiğinde çok cesur olmayı bilir. Seçicidir. Yalnızlıktan hoşlanır. Planlama konusunda oldukça iyidir. Felsefeye düşkündür. Her durumda güvenebileceğiniz bir yapısı vardır. İlişkilerini çok ciddiye alır.


Üvez ağacı (Duyarlılık) Cazibelidir. Dikkat çekmekten hoşlanır. Hayatı ve dinamizmi sever. Birine bağımlı da bağımsız da yaşayabilir. Tutkuyla sever. Artistik yönü gelişmiştir. Affedici değildir. Her konuda duyarlı bir karakteri vardır. İyi dosttur.


Ceviz ağacı (Tutku) Zıtlıklarla doludur. Zaman zaman bencil ve egoist davranabilir. Merhamet yönü de çok gelişmemiştir. Geçinmek biraz zordur. Hırslarına yenik düşebilir. Beklenmeyen tepkiler de verebilir. Hayatını belli stratejiler üzerine kurar. Tutukuludur ama bir o kadar da kıskançtır. Uzlaşmacı değildir.


Söğüt ağacı (Melankoli) Stresten hiç hoşlanmaz. Aile hayatını sever. Hayalleri peşinde koşmayı sever. Güzel olan herşeye ilgi duyar. Estetik yönü gelişmiştir. Dürüsttür ve başkalarını güldürmekten hoşlanır. Aşkta doğru insanı buluncaya kadar bıkmadan arayışını sürdürür. Asla yorulmaz. Egzotik yerler başlıca ilgi alanıdır.


Köknar ağacı (Gizem) Stresle kolayca başa çıkabilir. Güzel olan herşeyi sever. Kıskançlık yönü vardır ve kendine yakın olan kimseleri korumayı sever. Dürüsttür, kötülükle mücadele eder. Çalışkan, yetenkli ve kendinden emindir. O'nun için cinsellik çok önemli değildir ama çevresinde çok insan bulunur. Oldukça güvenilir bir karakteri vardır.


Kaynak: İz Bırakan Sözler

 

İşte Gidiyorum...Seyrederken Nasıl Ağladım Anlatamam...Bilmeni İsterim ''Sevmek ''Sevdiğinin Yolundan Çekilmektir... Ben de Çekildim İşte...

http://youtu.be/Kf2B-Gwhdcg

Biten bir ilişkide bir kör bir de nankör vardır...



 

Biten bir ilişkide bir kör bir de nankör vardır...