22 Aralık 2010

affetme meditasyonu...



Affetmemekle kendinize ne kadar büyük zararlar verdiğinizin farkında mısınız? Af...fetmediğiniz zaman negatif enerji üretmeye başlarsınız, bu enerji tüm bedeninizi sarar ve sizin sağlığınızı tehdit etmeye başlar ve asla özgür olamazsınız. Dünyanın neresine giderseniz gidin o affedemediğiniz kişileri ve olayları sırtınızdaki küfede taşırsınız. Bırakın onları, affedin gitsin. Atın sırtınızdan onları ve hafifletin yaşamınızı ve özgürlüğünüzün tadına varın.
Affetmeye karar verdiğiniz ve affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü gözleriniz kapalı olarak imgeleyin. Derin bir nefes alıp vererek aşağıdaki cümleleri yüksek sesle söyleyin.

* Ben seni affettim
* Ben kendimi affettim
* Sen özgürsün, ben özgürüm
* Sana en güzel düşüncelerimi yolluyorum
* Seni serbest bırakıyorum
* Seni affediyorum.

Kalbinizden çıkardığınız pembe sevgi ışığını onun kalbine yollayın ve o kişinin yüzünde oluşacak değişimleri gözlemleyin. Bu meditasyon değişim-dönüşüm meditasyonudur. İçinizde duyduğunuz nefreti, sevgiye dönüştürerek sizin özgür kalmanızı, sırtınızda taşıdığınız yüklerden kurtulmanızı en önemlisi nefret ve affetmeme duygularının sizde oluşturduğu hastalıkları gidermenizi sağlar. Her gün tamamen affedene kadar tekrar edilmelidir

ayva tatlısı...

Ayva_tatlisi

malzemeler:
  • 6 adet ayva
  • 1,250kg toz şeker
  • 1/2 çay kaşığı gıda boyası, aktardan isterken ayva tatlısı için aldığınızı belirtin
  • 10 adet karanfil
  • ayvaların çekirdekleri
hazırlanması:
  1. ayvaları soyup ikiye bölün. çekirdek yataklarını çıkarıp çekirdeklerini bir kenara alın.
  2. temizlenen ayvaları yayvan bir tencereye yanyana dizin. üzerine bir kase suda eritilmiş gıda boyasını dökün.
  3. toz şekeri, karanfilleri ve ayva çekirdeklerini ekleyin. ayvaların yarısına gelecek kadar soğuk su koyun.  taşmamasına dikkat ederek pişirin. pişince servis tabağına alıp kaymak, ceviz veya antep fıstığı ile süsleyin.

çakralar nasıl açılır...

Subtil beden - çakralar ve kanallar
















1.ÇAKRA                O
2.ÇAKRA                OO
3.ÇAKRA                OHM
4.ÇAKRA                AY
5.ÇAKRA                AH
6.ÇAKRA                EE
7.ÇAKRA                MM

Burnundan derin bir soluk al, ağzını aç ve soluk verirken söyle. Her sesliyi 3 kez tekrarla ve diğerine geç. Tüm egzersiz ortalama 2-3 dk sürecektir.