21 Mart 2013

Unkapanı; 1950'ler ...Günün Fotosu...21/03/2013



Kaynak: İstanbul

Düşünün ki önünüzde bir dolap var. Bu dolapta 4 bölüm var. Her bölümde kutular. Bu kutuların içinde sevginiz ve nefretiniz var..







En üst bölümdeki kutularda ‘en çok sevdiklerinizi’ saklıyorsunuz.

İkinci bölümde "Seviyorum ama fazla da güvenmiyorum" dediklerinizi.

...Üçüncü bölümde "herkes gibi biri benim için" dediklerinizi.

ve En altta da "nefret ediyorum veya kesinlikle güvenmiyorum" diye adlandırdıklarınızı..

Buraya kadar her şey tamam..

Asıl sorgu şimdi başlıyor. Siz hiç en üst bölüme koyduğunuz birisini, bir tek söz yüzünden, en alt bölümdeki kutulara kattınız mı?

Değerinden fazla değer verdiniz mi birine?

Ya nefret ediyorum dediğiniz birini zaman ile sevdiniz mi?

Siz hiç yanıldınız mı? Utandınız mı o bir zamanlar arkasından attığınız kişinin şuanda en yakın dostunuz olduğu için?

Hiç itiraf ettiniz mi "seni hiç sevmezdim" diye?

Ya da hiç kızdınız mı "ne de çok güvenirdim sana" diye. İnsan hiç ‘bir söz’ ile en sevdiğini en nefret ettiği kişilerin arasına katabilirimi?

Doğru mu? Bir zamanlar göklere çıkarttığınızı yerin dibine atmak olur mu? Yakışır mı size?

Hâlbuki bir zamanlar aranızdan su sızmazdı.

Yeri gelir ekmeği bile paylaşırdınız, kaldı ki düşünceleriniz, duygularınız.

Bu kadar çok şeyi paylaştığın birini tanımamazlıktan gelebilir misin? Sizlere bir tavsiye..

Hiç bir zaman ilk gördüğünüz birini ‘sevmedim’ diyerek, dolabınızdaki en alt bölümdeki kutulara atmayın.

Zaman tanıyın ,sabredin.. Gerekirse kutulara kaldırmayın, dolabın önünde bekletin. Zamanı geldiğinde o kişi zaten dolabında bir bölümü kendi seçecektir. Aynı şekilde, ilk gördüğünüz birine ‘sanki 10 yıldır tanıyorum’ diyerek, en üst bölüm’e kaldırıp, yere göğe sığdırmayın. Arkadaşlık, dostluk ve en önemlisi sevgi zaman ister. Senin haberin olmadan o dolabında kendine yer bulacaktır.

Yeter ki siz sabredin ve dolabınızı geniş tutun.. Dolabınızın en üst bölümündeki kutuları ASLA atmayın. Değerli bir hazine gibi saklayın.

En alt kattakileri de her hafta çöpe boşaltın. Göreceksiniz, gün gelecek dolabınız sadece ‘SEVDİKLERİNİZ’ ile dolacaktır. İşte o zaman gerçek mutluluğu bulacaksınızdır…

Bir şey daha. Bu dolap herkeste vardır. O sizin sevginizi barındırdığınız KALBİNİZDİR

Kaynak: Sonsuz Şifa

Rumeli Hisarı’nın Öyküsü…



Ey Rumeli Hisarı!..  Nice savaşlar, nice aşklar, nice depremler gördün; diye diye çıktım merdivenlerinden…

Bankında oturdum; Anadolu Yakasının manzarasına baktım kendimden geçerek…

Ağaçlarını kokladım; çimlerine oturdum ;tarihini okudum getirdiğim kitaptan…

İşte vakit bu vakittir; paylaşıyorum herkesle nefes kesen öykünü: Fatih Sultan Mehmet; Bizans İmparatoru Konstantin’den bir av köşkü yapmak için toprak ister. İmparator dalga geçercesine bu av köşkünün bir dana derisi kadar yer kaplamasını ve bu kadar toprak vereceğini söyler. Tabi Fatih akıllı adam hemen bir dana kestirip derisini yüzdürür ve deriden iplik yaptırır. Rumeli Hisarının yapılacağı alanı bu iple çevirir. İmparator inşaata bakmaya geldiğinde şaşırır. Çünkü inşaat arazisi ne demek bir dana derisi yüzlerce dana derisini içine alacak kadar büyüktür. Durumu Fatih’e bildirdiğinde Fatih dana derisinden yaptırdığı ipi gösterir ve şöyle der: ”Ben bu ipi dana derisinden eğirttim. Bir fazlası varsa yıkalım.” İmparator da yanındakiler de çaresiz susar ve hisarın yapımına izin verirler…

Böylelikle Anadolu Hisarının karşısına kuruluverir Rumeli Hisarı… Bütün ihtişamıyla, asaletiyle… Dünyadaki en büyük üç burç kalesiyle…

Üstelik çok da önemli bir görevi vardır: İstanbul’un fetih hazırlıklarının en önemli aşaması olarak boğazın kuzey tarafından gelebilecek olan saldırıları engelleyecektir…

Yapımında kullanılan keresteler;  İznik ve Karadeniz Ereğlisi’nden; taşlar ve kireç Anadolu’nun değişik yerlerinden ve spoliler (devşirme parça taş) çevredeki harap Bizans yapılarından getirilmiş.

Ya çalışan insan sayısına ne demeli; 300 usta ,700-800 işçi, 200 arabacı- kayıkçı- nakliyeci ve diğer tayfa canla başla çalışıp seni 1452 yılının Nisanında başlayıp- Ağustosun’da bitirmişler…

Buram buram  tarih kokan bu yeri nasıl koklamam, nasıl her zerresinde dolaşmam, nasıl  fotoğraf çekmem diye diye dolaştım burçlarının kenarlarında….

Ve herkese sesleniyorum, gelen gezin bu yeri, onurlandırın ruhlarınızla…

Sağlıcakla,





Alıntıdır














Sağlık için Çince Yüz okuma

Maura Parlak (daha fazla bilgi)








Yüz okuma antik sanat tanı için bir yardım ve hastalarına yardım etmenin bir yolu olarak Çinli doktorlar tarafından Konfüçyüs zamanında beri kullanılmaktadır. Yüzün yakın gözlem onların hastalarının kişilik derin bir bilgi verdi.

Yüz bölgeleri haritası
Yüz bölgeleri haritası

Profesyonel yüz okuyucuları rahip, astrolog ve danışman rolleri birlikte bu dönemde de vardı. Onlar insan zaaf için büyük bir merhamete sahip iyi eğitimli adamlardı. Çin yüz enerjileri, sağlık ve bir kişinin servetini temsil eder ve onlar bu uyum içinde yaşamak istediğini kavramı anlaşılır ve beş element, yin ve yang ve mevsimlerin egemen enerjileri ile. Bu bilgelik akupunktur büyüme, Çin bitkisel ilaç, Feng Shui ve Qi Gong ile son 20 yıl içinde Batı'da büyük bir canlanma gördü.

Geçmişte olduğu gibi Çin yüz okuma bugün gibi ilgili ve kullanımı çapraz kültürel. Biz tüm unsurların bir karışımı var ve tüm yüzler doğanın desen parçası yansıtmaktadır. Yüz okuma ilk muhtemelen herhangi bir dine bağlı değil "sihirli adam" nin uzmanlık alanı olarak, M.Ö. 6. yüzyılda sırasında Çin'de ortaya çıkmıştır. Bu muhtemelen geleneksel olmayan divinational sanatlarda uzmanlaşmış gibi Szechwan gibi kırsal kesimden Taocu şamanlar olduğu düşünülüyor. 220 yıllarına gelindiğinde yüz okuma sanatı Çin hayatında kurulmuş ve bu gibi klasik ilmi, Altın Makasve Bambu Chronicles , bu zamanda yazılmıştır.

Yüz Okuma İlkeleri


Yüz okuma başlangıç ​​ilkeleri beş element ve yin ve yang kozmik enerjileri vardır. Elemanları sembolleri ve yüz yansıtılır her kişinin içinde enerji niteliklerini temsil eder. Bir mükellef, fiziksel, psikolojik ve duygusal profil özellikleri enerjilerini birleştiren, inşa edilebilir, yüz 'yaşam noktaları', yukarıdan aşağıya üç tümen (alın, orta yüz ve alt yüz) sinir, dolaşım göstermek hangi ve sindirim sistemleri ve iç organları temsil yüz bölgeleri.

Her yüz dünü, bugünü ve geleceği bir haritası. Geçmişte biz dünyanın içinde işe başlamak gibi zorluklar veya destek, aile içinde ve bizim erken yaş ile ya, bizim miras anayasa, bizim annenin gebelik, bizim çocukluk ve ergenlik olarak ifade edilebilir. Mevcut okuma zamanda sağlık yansıtır. Bu, kendi yarattığımız bir şeydir. Coco Chanel şunları söyledi: "Biz hak yüzler olsun": uygunsuz diyet, kalıcı olumsuz duygular, ilaçlar, toksinler ve stres tüm satırları, tıkanıklık ve yüzünde renk katkı. Etkilenen bölgeler yüz stres altında iç organları ile ilgilidir. Ayak Refleksoloji olarak bütün bir mikro olduğu aynı şekilde, böylece iç yüzünde ve sağlık durumunu persona arkasındaki kişi gösterir.Gelecekte Çin felsefesinde mukadderdir değil: şefkat eylemleri kişinin ömrünü uzatmak ve sağlık ile daha özen gelecekteki olası belirtileri çözebilirsiniz olabilir. Bazen kader ve yaşamın iniş ve çıkışlar yüz cerrahisi ile artırılabilir - düzelterek kısıyor yıl 35-40 sırasında bir kaderi olur. Ancak, burun delikleri ortaya çıkarmak ve burnu kısaltır burun işler 40'lı sonunda etkileyebilir!

Denge ve oran Çin resimlerinde olduğu gibi, yüz okuma önemlidir. Dağlar (kemikler tarafından yüzünden temsil yang elemanı) ve nehirler, (yumuşak doku yin eleman) arasında uyum olması gerekir. Bir yüz toplum tarafından güzel olarak kabul edilebilir olsa da, yüz okuma açısından çok yin (kalkık burun, büyük geniş ağzı, birbirinden çok uzak gözler, ince kaş) olabilir. Pek çok "kimsesiz çocuk" modelleri bu bakabilirsiniz. Dil biz karakter özellikleri açıklamak birçok ifadeler var: "sert üst dudak, burun yoluyla ödeme, iki belâdan, chinless harikası tutarak, karşı karşıya". Biz bu ilk etapta bir dil haline geldi nasıl unutmuş olabilir, ama bir yüz okuyucuya burun "para kutu", ağızdan ağıza iletişim ile ilgilidir ve çene kararlılık, hırs ve pratiklik anlamına gelir. Yani, yüz okuma, kişinin enerjileri özetlemek için bir sağlık salt çıkmak, kazanç kendini tanıma yardımcı olmak için, karakter değerlendirmek ve iyi bir sağlık için planlamak için kullanılabilir.









Ahşap yüzü
Ahşap yüzü

Yangın yüzü
Yangın yüzü

Dünya yüzü
Dünya yüzü

Metal yüzü
Metal yüzü

Su yüzü
Su yüzü








Şekil 1
Şekil 1

Şekil 2
Şekil 2

Şekil 3
Şekil 3

Şekil 4
Şekil 4

Şekil 5
Şekil 5

Şekil 6
Şekil 6

Şekil 7
Şekil 7

Şekil 8
Şekil 8

Şekil 9
Şekil 9

Yüz Türleri


Beş elementin her biri belirli enerji, yetenek, veya olası sağlık sorunları bu kişinin makyaj Kullanıcı bulunabilir ki yüz okuyucu söyler karşılık gelen bir yüz şekli vardır. Çoğu insanların yüzlerini karışık öğeleri göstermek ve böylece uyum ya da çatışma kişinin kendi enerjilerini nasıl kullanacağını belirlemek için yardımcı olabilir. Converse zorluklar, zayıf sağlık ya da kötü şans anlama gelebilir Uyum ve elemanları ve özellikleri dengesi, kolay yaşam süreleri gösterebilir. Tam bir okuma yapılabilir Ancak, önce tüm göstergeleri dikkate alınmalıdır. Çin, aynı zamanda gözleri yüz kural ve gözlerde sürekli bir parlama veya "glitter" kalp-ruh güçlü veya enerji düşük olacak kez karşı azaltabilir iç stres eksikliği gösterir söylüyorlar. Bu enerji bazı kızdırma kalp düz ve iyi özelliklerini geliştirmek ve dengesizlikler değişiklik olacağını gösterir. Konfüçyüs dedi ki: "Bir kişinin öğrenci içine bak - kendisini gizlemek olamaz".

Ahşap Yüz


Ağaç türü uzun bir yüzü ve uzun bir burnu, geniş ve yüksek alnı ve dar yanakları vardır. Gözleri nazikçe göz atmalısınız ve saç ve kaşları kalın ya sırım gibi olmamalıdır. Zihinsel yönü, bu elemental tipi için önemlidir olarak alin ahşap yüksek ve geniş olmalıdır. Ahşap planlama ve projeler aracılığıyla görme, geleceğin genel resim ve bir vizyon görme, büyüme enerjiye sahiptir. Dengeli yüzleri ile Ağaç türleri güçlü ideallere sahip liderler, yöneticiler ve organizatörler vardır. Onlar kadar omuzlarında ve başkalarının yararına çalışmaya istekli yeteneğine sahiptirler. Bu kendilerini ve kendi yolunu hayatında öğrenmek yol olduğu Onlar, büyümek ve elde gerekiyor. Ahşap elemanın zorluklardan biri "ağaçlardan ormanı görmek" ve yapılar ağına düşmüştür alamadım muktedir olmaktır. Çin dengeli bir ahşap yüz Hükümeti için bir ön koşul olduğunu söylüyorlar.

Ahşap ile ilgilidir duygu da büyüme, gelişme ve olgunlaşma ulaşmak için kullanılan enerjidir öfke olduğunu. Bu bizim kim iddia ve vizyonumuz yerine getirmek isteğidir. Bu arzu sinirli ve bloke olduğunda depresyon (yin kısmı) içine patlayıcı öfke (yang boy) veya implode olabilir. Ağaç türü her yıl "yeni Dallar" söndürmek yapamıyorsanız "ağaç" çok bodur alır ve bu huzursuzluk, hayal kırıklığı ve kararsızlık yerine iyi bir muhakeme, öz motivasyon, hassas ve sağlıklı bir planlama içine çevirebilir. Odun enerji ücretsiz ve kolay akış tıkanıklıkları hastalığı gibi neden baş ağrısı, PMT, sindirim problemleri, safra taşı, ve ülserlere karaciğer ve safra kesesi duyarlı hale getirir. Kaçınılması gereken gıdalar yağlı veya yağlı gıda ve alkol vardır. Prens Charles gözlerini bir daha çekingen kişilik belirten Tony Blair'in daha küçük olmasına rağmen ahşap yüzleri örnekleri, Tony Blair ve Prens Charles vardır.

Yangın Yüz


Yangın türü de dar, belirgin elmacık kemikleri, sivri çene ve ağaç türü daha sivri alnı ile uzun bir yüzü var. Onlar çiller, kırmızı, kıvırcık ya sırım gibi saçlar, hızlı konuşma ve hızlı vücut hareketleri olabilir. Ateş elementi ilham ve insanlar "yanıyor" almak için bir kapasite ile kişilik sıcaklık ve coşku getiriyor. Bunlar aktif ve outdoor, gol hızlı tempolu ve maceracı, ortalanmış. Bazen deli risk almak ve sürekli uyarılma ve heyecan alabilirsiniz.

Yangın sönerse, yangın tipi neşe ve motivasyon eksikliği, oldukça içine kapanık ve çekingen bir karakter haline geliyor. Yangın elemanın zorlukları bu sıcaklık ve pozitif neşe içinde bulmaktır. "Glitter" ya da gözlerin ışıltı kontrol edilir eğer - - Sen gözlerinde bunu görebilirsiniz Ram Dass, ruhsal öğretmen düşünüyorum. Aşırı yangın kalp problemleri, endişe ve uykusuzluk ya da deri döküntüleri için eğilimli yapabilirsiniz. Yangın türleri, hindiba, karahindiba ve dulavratotu olarak zaman zaman kendi diyet bazı acı gıdalar dahil etmek gerekir. Kan besleyici yiyecek ve otlar onlar için önemli bir husus vardır. Bazı ginseng çok iyi yapmak.

Klasik yangın şekilleri oldukça nadir olmakla birlikte, yangın bir sürü insan Joan Collins ve York Düşesi vardır.

Dünya Yüz


Toprak kişilikleri farklı jawlines, soluk tenli complexions, tıknaz gövde ve derin sesler ile kısa kare yüzeyi ile karakterizedir. Özellikleri, mide ve bağırsak ile ilgilidir, özellikle ağız büyük olabilir. Dünya hala olmayı ve hayatın sağlam bir temel oluşturmak için yeteneğine sahiptir.

Toprak tipleri, pratik sabırlı, güvenilir, stoacı ve para ile dikkatli ve iyi DEFTERDARLIKLARI olun. Onlar gibi su türleri gibi duygu ile sallandı kadar hayalci ya da odun türleri gibi idealist ve uygun değildir. Onlar şeyler yapmanın geleneksel yollarla eğilimi ve endişe, gıda sorunları, mide ve dalak rahatsızlıkları, ve asimile gıda (ve hayat) ve Qi enerji içine bu dönüşüm ile ilgili sorunlar olabilir. Mide kanalı çene hattı boyunca uzanan ve zayıf bir toprak yok çene hattı anlamına gelebilir. Tersine, çok fazla toprak bir inat eğilimi, bencillik ve değiştirmek için bir isteksizlik delalet olabilir.

Sempati duygu toprak elementi ile ilişkili olan - bu aşırı bakım ve beslenmesi, ya da sempati ve kendini yetiştirmek için yetersizlik eksikliği olarak karşımıza çıkabilir. Beslenme tavsiye, takviyesi ve çok sindirim enzimi toprak tipleri için genellikle uygundur. Bu gıdalar sindirim "söndürebilir" ve yaratma eğilimi olarak şeker ve süt kaçınan bir diyet uygundur ne Çin arama "nemli" - bağ dokusu içinde sıkışıp ve ağır bacaklar gibi belirtilere neden olur iç mukus bir formu, şişkinlik, aşırı nezle, sersem kafa ve letarji. Toprak kişilikler için zorluklar maddi dünyada olmak ve kendini ve başkalarını, ritimleri, sükunet ve ortalanmış ve topraklı olma duygusu besleyen, semere, hasat deneyimi vardır.

İki klasik toprak şeklindeki yüzler David Coulthard, yarış sürücüsü ve Arianna Huffington Stassinopoulos vardır. Bu yüzler, hem de niyeti odaklanmış toprak yang boy gösteriyor.

Metal Yüz


Metal yüz yaygın ayarlamak, chevron elmacık kemikleri ve solgun bir cilt ile ovaldir. Genellikle iyi görünümlü, onları çıkan enerji bir çok parlayan gözleri, açık var. Kaşlar soluk, konuşma kesilmiş ve saç genellikle düz edilir. Onlar iyi danışmanlar, avukatlar ve danışmanlar vardır. Metal aklın unsurdur ve böylece güçlü iradeli ve kendi sorunlarını çözmek vardır. Mizah, canlı görünüm ve çalışkan tutumlarını iyi bir anlamda onun en iyi metal tüm yönleriyle vardır.Ve en kötüsü, bu olumsuz düşünceler ile toksik olabilir, bir ile, kostik kesti ve "bu neden oluyor bana?" zihniyet.Metal türleri de iyi bir öğretmen ve şifacılar olun. Depresyonda, onlar solunum sistemi hastalıkları ve kalın bağırsaklar ile acı. Onları göksel Qi izin derin nefes almaya ve minerallerin bol kaliteli yemek yemek, ve onları ortadan kaldırmak için zor olabilir abur cubur uzak kalmak emin olmak için önemlidir. Onlar psikoterapi, homeopati, Bach çiçek ilaçları ve rasyonel ve iyi düşünülmüş tedavi protokolleri iyi yanıt eğilimindedir. Mutlu hissetmek için, onların yaratıcılıklarını ifade veya parlak metal donuk ve paslı alır gerekiyor.

Klasik metal yüzler: Charlotte Rampling ve oyunculuk kariyerlerinde bunların metal yaratıcılık kullanılan Lauren Bacall.

Su Yüz


Su şahsiyetleri yuvarlak, tombul, bazen yumuşak yüzler ve yusyuvarlak makamlarca kabul edilebilir. Koyu renk saçları ve boyama gibi büyük, yumuşak gözleri bir su özelliği vardır. Su insanlar kadar hissi ve duyguları için herhangi bir itiraz duyarlı tarafından yönetilen, sakin ve nazik. Onlar iyi iletişimcileri ve öykü anlatanlar ve hassas, ve iş ya da toplum olarak da eğilimlerin farkında. Onlar psişik olması ve iyi bir dinleyici, bakıcılar ve danışmanlar yapabilirsiniz. Bu ağaç türlerinin aksine, örneğin, kim bunu elde etmek için nasıl bir plan yapmak sonra ne istediklerini ve karar, bir mıknatıs gibi neye ihtiyacı çekebilecek temiz su ile ilgili bir canlılığın ve canlılık vardır. Su temiz değilse, onlar güçlü rezervleri ve her durumda serbestçe akmasına yeteneği var. Bu açıklanmamış duygular aracılığıyla durgun alırsa, deri gözlerinin altında mor halkalar mavi bir belirti ortaya çıkabilir.

Saf yangın yüzler gibi, klasik su yüzü oldukça nadirdir. Çoğu insan karışımları, ve temel şekli, ahşap, toprak veya metal olabilir, ancak bazı onların yüzüne su çok şey var. Aşırı yumuşak doku böbrek enerji etkileyebilecek kaygıları ve derin duygular düzenlenen anlamına gelir. Su tipi genellikle çok iddialı olmasına rağmen, çok fazla yin de batağa saplanmış ve uyuşuk almak anlamına gelebilir. Su element yaşamın özünü tutun ve yin ve yang temeli olan böbrekleri yönetir. Uzun süreli stres, özellikle zihinsel stres ve aşırı iş yükü, böbrek Yin tüketmek hangi edebilirsiniz artık serin bir vücut, inflamatuvar koşulları ve iç ısı sebebiyet veren.

Hikayeler anlatmak ve işitme sevdi Kraliçe Victoria, ve büyük kulakları onu doksanlı içine görevde kalmasına yardımcı devasa anayasal böbrek rezervi gösterdi Deng Xiao Ping, merhum Çin Başbakanı: su yüzleri örnekleri.

Harita Gibi Yüz


Çin tıp temel inançların birinin bir parçası bütün içermesidir. Bir harita gibi yüz fikri geçmiş ve gelecek sağlık veya yaşam süreleri göstergesi olduğu gibi, aynı zamanda organ ve vücut parçaları teşhis etmek için bir yol olarak değil, birçok şekilde uygulanabilir. Bu derin ve yüzeyel meridyen yolları ve yukarıdan aşağıya doğru üç bölüm dayanmaktadır.

Böbrek


Eğer overworking oldum, çok fazla kahve içme ve çok taahhütler hokkabazlık yapmaya çalışıyor, uyumuyor, endişe, böbrek / göz altında yarım ay biçimli bir alandır karaciğer alana bakıyoruz. Alan kabarık ve mavi ise, çok çalışkan sizin adrenal tüketen, çok zengin yemek yeme ve vücudun sıvı dengesinin bir dengesizlik yol açıyor. Kulaklarınıza bak ve yüzünüze cildi daha kırmızı iseniz, adrenal bezleri overworking edilir. Gözün iç köşesinde ona bir batık, koyu mavi bir görünüme sahiptir halinde de geçerlidir.

Karaciğer


Bölge koyu kahverengi ve sıkışık bir görünüme sahiptir, ancak karaciğer "Karaciğer enerji durgunluk" belirtileri gösteriyor. Bu muhtemelen bastırılmış hayal kırıklığı ve öfke ya da zengin yiyecek ve alkol ile, karaciğer vurguladı anlamına gelebilir. Bu endikasyon tek taraflı baş ağrısı, çene gerginlik ve iki kaş arasındaki dikey çizgiler ile birleştirilir Eğer yağ ve hormon metabolizması etkilendiği bulabiliriz. Kaş ucundan iki dikey çizgiler iki küçük kanca biçimli hatları ile kombine edilmesi durumunda, bu safra kesesi de stresi gösteriyor demektir. Spotlar ve çok fazla yağlı yiyecek veya süt gelen tıkanıklık alnına noktasında hatları.

Mide ve Bağırsaklar


Ağız mide ve bağırsakların enerjisini gösterir ve yüzün alt kısmını alt karın ile ilgilidir. Bu tür cilt ve lekeli alanların altına beyaz noktalar ya da bir zerre gibi duygu olarak Tıkanıklık, mantar enfeksiyonu için diyet çok fazla süt veya şeker işaret edebilir.

Çene kırmızı ve şişmiş ise, karın organları, candida veya sıkışmış enerji yapısal bir zayıflık olduğu anlamına gelebilir.Alt dudak çıkıntı varsa, bu durgun bir kolon (Şekil 7) gösterir ve üst dudak kırık olup olmadığını, kırmızı veya köşesinde lekeler var, bu uygunsuz diyet kaynaklanan mide asitliğini veya ısı göstergesi olabilir. Gözün iç köşesinden yanağından aşağı gitmek Hatları bir bağırsak problemi başka bir göstergesidir. Ağız ağız ve sesi eksikliği etrafında sarı renkli (Şekil 8) sindirim enerji zayıftır ve diyet ve enzimlerin bir değişikliğe ihtiyaç olduğunu göstermektedir. Diğer taraftan, bir yeşil renkli karaciğer sorunun ana nedeni olduğunu gösterir. Çok ince dudaklar işkolik eğilimlerin (Şekil 9) olabilir birisi olduğunu düşündürüyor.

Akciğer


Kızarıklık, şişlik ve burun delikleri ve alt yanak etrafında breakouts akciğerlerde mukus ve tıkanıklık üretmek çok süt ürünleri göstermektedir. Bu alanda aniden kırmızı ve kuru olursa bir bronş enfeksiyonu eşiğinde olabilir.

Enerji ve Canlılık


Kaşları bizim, yaratıcı, zihinsel ve cinsel enerjilerin ve sürücü miktarı ile ilgilidir ve biz var gidin. Ayrıca başkalarının, aile ve toplum ile nasıl bir gösterici vardır. Büyük ve daha kalın onların sahibi (Şekil 1) olacak daha sonra daha güçlü, hareketli, aktif ve muhtemelen agresif vardır. Bunun aksine, ince kaş hassasiyet ve daha az güçlü sağlık (Şekil 2) temsil eder. Farklı yönlerde büyüyen kıllar huzursuz bir zihin göstermek, sivri kaşlar (Şekil 4), yenilikçi, kararlı, bağımsız ve yaptıkları her şeyde birinci olmayı sever birine ait ise, (Şekil 3) odaklanmak için yardıma ihtiyacı birisi. Koyu hilal şeklinde kaşlar sezgisel kararları ve diğerleri ile çalışmak istiyorum gereken kişilere aittir. Onlar güçlü su enerjisi (Şekil 5) göstermektedir. Tiroid sorunları uçları (Şekil 6) boyunca yayılacaktır kaş ile gösterilir.

Bir yüz bulunan elemanları kişinin bu hayatta uğraşmak zorunda olduğu güçlü ve zayıf yönlerini gösterir; özellikleri şekil bir hayat olayların desen ve zamanlaması ayarlanmış. Bölgeler, mevcut ve potansiyel sağlık yapıları sergilemektedir. Yani, bir yüz okuma zaman bütünün kapsamındaki her bir özelliği almak önemlidir

devri alem



Belirsizlik Beni Öldürüyor...

Geçmişteki olumsuz olayları sürekli hatirlayarak enerji kaybıyasıyoruz ...



Mucıze yağmur damlaları kadar çoktur, mucizeleri hayatiniza çekebilmek için yapmamiz gereken, sahip olduğumuz enerjimizi AN da tutmak !

Geçmişteki olumsuz olayları sürekli hatirlayarak enerji kaybı yasıyoruz , geçmişimi affettim hakkımıda helal ettim, herkesi mutlu etmek , herkese yaranmak zorunda değilim , mükemmel olmak zorunda değilim , helal yoldan yaşadıktan sonra kimin ne söylediği umurumda bile değil , hesabımı birtek Allah a veririm , şükürler ol sun hamd olsun
Bülent gardiyanoğlu

Bugün Ettiğiniz Bütün Dualar Göklere Yükselip Tek Tek Kabul Olup Üzerinize Sağanak Gibi Yağsın İnşallah...

Hayatınızın para mı, aile-iş-eş mi, eğlence mi, mal-mülk veya inanç mı, arkadaş, ya da düşman mı yoksa ben merkezli mi olduğuna karar verin.



Hayatınızın para mı, aile-iş-eş mi,  eğlence mi, mal-mülk veya inanç mı, arkadaş, ya da düşman mı yoksa  ben merkezli mi olduğuna karar verin.
İdeal olan, sürekli olarak güven, rehberlik, akıl ve güç aldığınız net bir  odak noktası yaratmaktır.

Kaynak: Bireysel Başarı

Hayat Nasıl Birşeydir? Beklediğin Gelmez; Kovduğun Gitmez...



HAYAT BU İŞTE;

Bazen beklediğin gelmez,

Bazen de kovduğun gitmez

Kaynak: Figen Çoban Konak

EViNiZE DETOKS iÇiN 12 YOL





 1. Plastik kavanoz ve kaplarınızı cam olanlar ile değiştirin.

2. Beyazlatıcı / ağartıcı ürünler kullanmayı bırakın.

3. Antibakteriyel sabunları kullanmayın.

4. Teflon tava ve kapları değiştirin. ...

5. Naturel kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine dönün.

6. Kimyasal bazlı temizleyicilerden kurtulun.

7. Oda kokuları kullanmak yerine hava temizleyici filtre kullanın.

8. Kuru temizleme kimyasallarından uzak durun.

9. Kimyasal gübre ve böcek ilacı kullanmayın.

10.Evinizi sık sık havalandırın

11. Enerjisi sizi rahatsız eden insanları mümkün olduğunca evinize çağırmayın

12.Üzüm sirkesiyle oluşturduğunuz karışımı evin her tarafına hafifçe serpin

Kaynak: Pembeye ve Hyata

kALP kRİZİ vE aSPİRİN...



Neden yatağınızın başucunda aspirin olsun?

Kalp krizleri hakkında: Sol kol ağrısı dışında başka işaretleri de var kalp krizinin..

Yoğun ense ağrısı, kusma, terleme de daha seyrek ama gözardı edilmemesi gereken belirtilerden.

Kalp krizinde göğüste illa ki ağrı olacak diye bir şey yok!!.

Uykularında kalp krizi geçiren çoğu (yaklaşık 60%) insan, bir daha uyanamadı.

Yine de, yoğun göğüs ağrısı ile de uyanabilirsiniz.

Diyelim ki başınıza geldi, derhal ağzınıza iki aspirin atın bir damla su ile yutun

Sonra da: Yakında oturan bir akraba ya da arkadaşınızı arayın. - "kalp krizi!" deyin - 2 aspirin aldığınızı da söyleyin . - Mutfak ya da holden bir sandalye alıp giriş kapısına yakın bir yere oturun ve, yardımın gelmesini bekleyin. Sakın yere uzanmayın!!!

kAYNAK: kADINLAR sİTESİ

Meditasyonu Mutlaka Tavsiye Ederim Arkadaşlar...O Huzuru Ve Sessizliği Mutlaka Yaşamak Lazım...