29 Kasım 2012

Kusura Bakma Senden Elektrik Alamadım...

Bu Durumamı Geldik Gerçeten...

Kuzu İncik Malzemeler


(4 kişilik)

  • 4 tane kuzu incik

  • Sıvı yağ

  • 3-4 dal taze biberiye

  • 1 tane soğan

  • 2 diş sarımsak

  • 4 tane patates

  • 2-3 tane domates

  • 1 çorba kaşığı salça

  • 2-3 tane yeşil biber

  • Kekik

  • Tuz

  • 1 çorba kaşığı un

  • Fırın poşeti


Yapılışı


Kuzu incik yapımına bir teflon tavaya biraz sıvı yağ gezdirerek başlıyoruz. Tava kızınca içine biberiyenin yapraklarını ve ardından incikleri atıyoruz. Üzerine biraz tuz serpiyoruz. İnciklerin her taraflarını kızartıyoruz. Başka büyükçe bir kabın içine yemeklik doğradığımız soğan ve sarımsakları, salçayı, 2 çorba kaşığı sıvıyağı, soyup  4’er büyük dilime ayırdığımız patatesleri, küp küp doğradığımız domatesleri, patateslerle aynı büyüklükte kestiğimiz biberleri koyuyoruz. Üzerine tuz ve kekik ekledikten sonra tavadan bir kenara alarak soğuttuğumuz incikleri de koyup elimizle hepsini harmanlıyoruz. Fırın poşetinin içine unu koyup hazırladığımız tüm malzemeleri poşete dolduruyoruz. Poşeti bir fırın tepsisine koyup düzeltiyoruz. Çatalla poşetin üzerinden delikler açıp önceden 200 derecede ısıttığımız fırında 50 dakika pişiriyoruz. Çok güzel bir yemek oluyor. Kuzu kokusunu sevmeyenler poşetin içine biraz daha biberiye koyabilirler.

http://www.yemekveyemek.net/index.php/et/319-kuzu-incik-tarifi.html

Hayatlar evler gibi olabilse keşke.Kapısına kilit vurup biraz dışarı çıkabilseniz.

Fotoğraf

Hayatlar evler gibi olabilse keşke.Kapısına kilit vurup biraz dışarı çıkabilseniz.
Selam veren tanıdıklara, 'kusura bakmayın ben bir süreliğine tatildeyim ' diyebilseniz.

Bülnt Turan

Uy!..

Fotoğraf: :))

Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.


Fotoğraf: Her şey yeterli olsun! Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni diliyorum. Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum. Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum. sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum. Son “elveda”yı atlatmana yetecek kadar “merhaba” diliyorum.


Bugünün mesajı sevgili İlknur Boyacıgil kanalıyla Aborjinlerden geldi ♥






Her şey yeterli olsun! Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni diliyorum. Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.


Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum. sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum. Son “elveda”yı atlatmana yetecek kadar “merhaba” diliyorum.





Frank Sinatra - What are you doing the rest of your life?

http://youtu.be/St2VgsL7mGc

28 Kasım 2012 DOLUNAY & Ay Tutulması – Burç ve Yükselen Burçlara Göre Analizler



28 Kasım 2012 günü akşam saat 5′e doğru Ay Tutulması eşliğinde bir Dolunay yaşayacağız. Ay Tutulmaları bir kaos illüzyonu oluştururlar hayatımızda! Ama kaos dahi, hayra vesiledir. Olana direnmek yerine, olayların içinde kendi bütünlüğümüzü korumaya ve yön bulmaya odaklanmak, bizi hiç ummadığımız kadar aydınlık bir ufka doğru götürebilir …  Gölgelerinden kaçanlar değil, onunla yüzleşip, onu tanımlayıp, ışıklarının gölgelerinden daha büyük olduğuna dair inançlarını yitirmeyenler ve umut ve gayretle yola devam edenlerdir, şu hayatın sırrına erecek olanlar! Ay Tutulması soslu bu Dolunay’ı gölgenizin gözünün bebeğine bakmak için kullanın. Unutmayın; iyi kaptanlar fırtınanın kıyısında gezinmezler, fırtınanın gözü denilen merkezini bulup orada dengede kalmaya çalışırlar… Ta ki sular durulana kadar!

Lean on Me diyor Beth OrtonTerry Callier ikilisi  … Bazen bir sestir içimizde dayabildiğimiz tek şey … bizi fırtınada ayakta tutan tek şey ”DAYAN!” diyen bir sestir! Sesimizi bulmak ve başkalarının yaşamında umut veren bir ses olabilmek dileğiyle :)  Şarkıyı dinlerken DOLUNAY’ın burçlara göre etkilerini de – hemen alt paragrafta – okuyabilirsiniz… Ama eğer güneşinizin ya da yükseleninizin yeri, girdiği burcun ileri derecelerindeyse, bir sonraki burç yorumunu da okuyun. Çünki bu tür yorumlarda aslolan haritanızdaki ev yerleşimleridir.

KOÇ ve Yükselen KOÇ : Özgürlük güzeldir :) Kafamıza göre takılmak, yüreğimizin götürdüğü yere gitmek, yeni ve bilinmeyenin peşine düşmek daima ufkumuzu açar ve enerjimizi tazeler. Ama insan ilişkileri de gereklidir… Ve ilişkiler talepkardır! Bu Dolunay’da rahat soluk alınacak alanlara sahip olmak, kendi yolunu çizmek, bağımsızlığını korumak ya da kalabalıktan farklı düşünüp davranmak ihtiyacı çok yoğun olacak Koçların.  Aksi gibi de, yakın çevrelerindeki insanlar, olaylar, gündelik yaşamın gel-gitleri yollarına engel çıkartır gibi olacak. Kimseyi kırmamak, ya da zaruri görüneni ihmal etmemek adına, kendinizi zapt-ı rapt altına almak belki de çok zor gelecek. O zaman unutmamanız gereken tek şey denge! Hiç kimse bir ada değildir. Ama yakınlaşmak ve paylaşmak, aynılaşmak da değildir… Bunları sakin sakin anlatamayacak kadar bunalmış hissediyorsanız kendinizi, kavga çıkartmak yerine susun! Sular durulsun, alevlerin yüksekliği azalsın, sesler kesilsin, kalbinizin ritmi biraz normale dönsün. O zaman neyi söze dökmeniz, neyi hayata geçirmeniz, düşüncelerinizi nasıl savunmanız gerektiğini daha iyi farkedersiniz. Bir de küçük uyarı; iyi niyetler de, güzel düşünceler de, davranış ve sözlere yansıtılmak içindir. Hayat içinde tam aksini ya da pek azını ortaya koyabildiğimiz değerlere ne kadar inandığımız ise sorgulanması gereken bir konudur… BUNU DÜŞÜNÜN!

BOĞA ve Yükselen BOĞA : Eksiklik duygusu hiç size göre değil dimi? İhtiyaç duyduğunuzu düşündüğünüz maddi manevi kaynakların musluğu tıkanınca, size birşeyler oluyor :) Eğer birşeyler artık umduğunuz gibi gitmiyorsa; alıştığınız kadar kazanamıyor, beklediğiniz kadar takdir veya talep görmüyor, yaşamda bir tat ve anlam bulamıyorsanız, sorgulamanız gereken birşey var; size sunulan kaynakları, imkanları, zamanı ne kadar verimli kullandınız? Kapılar, sofralar, kucaklar, gönüller, hazineler, sizin önünüze sunulduğunda, düsturunuzu bozduğunuz, abarttığınız, ipin ucunu kaçırdığınız, suistimal ettiğiniz, bir şeyler oldu mu? Başkalarından istediklerinizi alırken, onlara istediklerini vermeyi ne kadar önemsediniz? Galiba bu dolunay biraz kaynak tespiti ve borç kabulü zamanı olacak sizin için. Elinizdekiler size yetmezken paylaşmak, ya da yemediğiniz yemeğin hesabını ödemek zor gelebilir. Ama unutmayın; feda edebildiklerimizdir bizi zenginleştiren! Endişe yükünü sırtınızdan atıp, kendinize bir çeki düzen verin :) Neyi korumak için neden vazgeçtiğinizi bazen göremiyor olabilirsiniz. Şayet sadece sahip olmayı sevdiğiniz için elde tuttuğunuz ama işinize yaramayan ya da hakkını veremediğiniz şeyler varsa, onlarla ilişkinizi gözden geçirin.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER : Aşk kapınızın paspasında yatıyor. Kapıdan kovsanız, nerdeyse bacadan girecek :) Ama sizin benlik duygunuz, özel alanınızı koruma güdünüz, bildiğinizi okuma ihtiyacınız ya da belki sadece ayran gönlünüz, bir kaygı bir gerginlik bir huysuzluk içinde! Uyuşmaktan değil, zıtlaşmaktan, kaynaşmaktan değil ayrışmaktan yanasınız. Mesele şu; siz aşk istiyorsunuz ama bağlılık istemiyorsunuz. Ya da ikili ilişkilerin getirdiği yükümlülüklerden yana ağzınız öyle yanmış ki, şimdi yoğurdu üfleyerek yiyesiniz var. Bazılarınızın yaşamında da, yeni seçimlere, yeni tanımlara, yeni başlangıçlara kalkışmak arzusu var ama hayatınızda varolan kontratlar bileğinize sarılmış sizi geri çekiyor… Bu yalnız duygusal ilişkilerde değil, ortaklık içeren veya karşılıklı taahhütler içeren her konuda böyle. Bu Dolunay’da yaşanacaklar, hangi ortaklıkların size uygun olduğunu ortaya koymakla kalmayacak, sizin de hangi ortaklıklara hazır ve uygun olduğunuzu daha iyi anlamanızı sağlayacak. Hayırlara vesile ola :)

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇ:  İstemediğiniz sorumlulukları taşımaktan, neye yaradığı belirsiz emekler vermekten, keyfinizi kaçıran ufak tefek sağlık sorunlarıyla ya da böyle sorunları olan kişilerle boğuşmaktan, yığılmış el atmanızı bekleyen işlerden, sizi boğan düzenlemeler ve rutinlerden ya da başı alınamayan düzensizliklerden pek bi sıkılmış hissedebilirsiniz kendinizi bu Dolunay’da… Biraz içinize çekilmek, sakinleşmek, kendi halinize bırakılmak istiyorsunuz. Ama sanırım bu Dolunay’ın sizin için dersi, huzuru etrafınızda ya da koşullarda değil, içinizde bulmak. Hayatın ipini canımız istediğinde çekip, istemediğinde gevşetemeyiz. Sorumluluklarımızı zamanında yerine getirmediysek, ilk fırsatta yerine getirmek, bunun için çaba ve iyiniyet göstermektir bize huzur verecek olan, kaçmak değil. Ya da aldığımız sorumluluklar bize bu kadar ağır gelmeye, kendimizi esir gibi ya da depresif hissetmemize neden olmaya başladıysa, hastalıktan, huzursuzluktan, zamansızlıktan yıldıysak… belki de yeni bir yaşam düzeni, yeni bir yeme-içme-oturma-kalkma anlayışı, yeni bir iş, ya da hayatımız için yeni bir çerçeve tanımlamak zamanı gelmiştir… Galiba vicdanlı tavır ile yersiz suçluluk duygusu arasında ayrım yapmak, düzen ihtiyacı ile sorumluluk alma kapasitesi arasında makul bir denge kurmak ve paniğe bağlamak yerine iç huzuru bulmayı öğrenmek zorunda Yengeçler! Hımmm enteresan :)

ASLANve Yükselen ASLAN : İnsan ilişkilerine ihtiyaç duyuyorsunuz… Eh tabii, vitrinsiz kuyumcumolur, sahnesiz oyuncumolur :) Ama sanki bu Dolunay’da size kendinizi sorgulattıracak sahnede olmanın getireceği yansımalar. Ya kendinizi başkalarıyla karşılaştırıp, kaygılara kapılacak, eksikler bulacak, özgüveninizdeki deliklerinin yerlerini keşfedeceksiniz, ya da kabul edilebilir sınırlar, hoş görülür tutumlar, sorumluluk anlayışınızın gerektirdiği tavırlar içinde kalmak size arzu ettiğiniz konumu getirse dahi, kendinizi fazlasıyla özgünlüğünüzden ve kişisel tercihlerinizden fedakarlık etmiş gibi hissedeceksiniz. Bazı Aslanların da bu Dolunay’da aşk mağduriyeti yaşaması ve girdiği maceraların akıbeti hakkında karar alma mecburiyeti duyması söz konusu… Karar önemlidir Aslanlar’ım karar çok önemlidir! İmajlar yokolur, keyifler biter, heyecanlar durulur… İnsana ne taht baki kalır ne de baht… Gurur da gün gelir yerle bir olur. Baki kalan tek şey onurdur! Onurlu bir karar ve kararlı adımlardır bizi kendi kendimizden hoşnut bırakan.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAK : Başaklar bu aralar kapılarını kapatıp, sınırlarını çizip, güvenlik bariyerlerini koyup, ocağın üstüne de bir çorba koyup, huzurlu bir halde oturmayı özlüyorlar. Ama kapılarını çalan çalana… Oluşturmuş oldukları beklentiler, atmış oldukları imzalar, üstlendikleri yükümlülükler var. Dolunay, bu dünyada nereye ve hangi koşulda ait olduklarına karar vermek için onları zorlayacak! Eğer bazı tanım ve yetkiler size ağır gelmeye, bazı işler sizi tatmin etmemeye ya da talepler boyunuzu aşmaya, üzerinizde baskı kuranların beklentilerine uymak sizi kendinizden, özünüzden uzaklaştırmaya başladıysa, o zaman temizlik harekatlarının ve sınırı çizip noktayı koymanın zamanı gelmiş demektir. İç huzurundan ne anladığınızı, güvenlik duygunuzu, aidiyet ihtiyacınızı bu Dolunay’da şöyle bir gözden geçirin. Bazı Başaklar da bu Dolunay’da pozisyonlarını kaybetmekten ya da hedefledikleri pozisyonu elde edememekten endişe edebilirler… Bazı görevler bize verilmiyorsa ya da verilenler elimizden alınıyorsa, bazı evlilikler yürümüyorsa, ya da istesek de evlenemiyorsak, en son ihtiyacımız olan şey endişeye düşmektir. Hiçbirşey sizin çektiğiniz yöne doğru ilerlemiyorsa, boşa kürek çekmeyi bırakın. Kapınızı kapatın, çorbanızı koyun ocağa, karnınızı şükür ve huzurla doyurun. Sonra da yapmanız gerekenleri yapın ve sabah ola hayrola diye yatın uyuyun… Çünki bazen biz ne plan yaparsak yapalım, evrenin bizim için daha iyi bir planı vardır :)

TERAZİ ve Yükselen TERAZİ : İletişim ve etkileşim ihtiyacı duyuyor Teraziler bu aralar. Anlamak, sormak, bilmek, anlatmak, dile dökmek, gevşemiş bağlarını yeniden kurmak ya da toptan koparmak istiyorlar. Hem onların hem de muhataplarının eteklerindeki taşları dökecekleri bir zaman olabilir Dolunay… Yargıdan bekleyen işlerinden haberler, çatışmalı netameli ilişkilerinde uzlaşmaya ya da netleşmeye yönelik konuşma veya yazışmalar, karşılıklı itiraflar, ya da göz ardı edilen idrak edilemeyen gerçekleri önlerine ya da zihinlerine düşürecek tesadüfler yaşayabilirler. Bu süreçte hak peşine düşerken haksızlık etmemeye, kendilerini temize çıkartmak için yalan söylememeye, ya da insanları kazanmak için tutamayacakları sözler verip, inanmadıkları yeminler edip, sonra zor durumda kalmamaya, gerçek düşünce ve tercihlerinin ne olduğunu hem kendilerine hem de başkalarına dürüstçe söylemeye önem vermeleri iyi olur. İnandıklarınız, söyledikleriniz ve yaptıklarınız arasındaki gölgeli alanları ve geniş aralıkları kaldırın. Açık ve adil olun! Eğitim hayatları ile ilgili belirsizlikler, gecikmeler yaşayan Terazilerin de yeni fırsatlar yakalayabilecekleri, yeniden gayret göstermeye başlayabilecekleri bir zaman. Ama en önemli bileşenler samimiyet ve gayret!

AKREP ve Yükselen AKREP : Her seçiş bir vazgeçiştir! Akrep bunu pekala bilir… Ama mazohist yanı onu bahar gününde doğa gezmesine değil aile mezarlığına çeker! Acıya mutluluktan daha fazla inanır. Kaybedince rahatsız olmaz da, kazanınca huzursuzlanır. Bulunca bunamaya, kıymet verilince şımarmaya, kısmet verilince oyalanmaya, düz yol önünde dururken yokuşa tırmanmaya pek meraklıdır. Yeni fırsatlar önünüzde gayret göstermenizi bekliyor. Hatta musluğun ağzı açılmış, yeni kaynaklar önünüze akıyor. Bu aşamada yapmanız gereken bir yandan fırsata emek verip kaynağı genişletirken, diğer yandan da eski hesapları ufak ufak kapatmak. Kredi ödemeleriniz dururken, kazanılan parayı çar çur etmek, iyi bir ilişkiniz varken eski sevgilinizle kaçamak yaşamak, değer verdiğiniz ve size değer veren insanları kaybetmenize neden olacak tuhaf modlara girmek bu Dolunay’ın size getireceği sınavlar olabilir. Bazen canınız su çekse bile, ”çeşme ben senin suyundan içmem” demeyi hatırlayın! Yoksa gönlünüzün ve ömrünüzün pınarlarını kurutursunuz…

YAY ve Yükselen YAY : Yaylar, eşlerini arıyacaklar bu Dolunay’da! Eş, yoldaş, yaşam ortağı, iş ortağı bildikleri insanların ellerini arayacaklar… Dostun düşmanın, hayatlarında kalıcı olanın olmayanın adını koymak isteyecekler. Beklenti yüksek olunca, hayal kırıklıkları da büyük olur Dostlar! İnsanlar tam bizim istediğimiz şekilde, tam bizim istediğimiz zamanda, ve tam bizim umduğumuz kadar vermezler onlardan beklediğimiz şeyleri… O yüzden konumlar için insan değil, insanlar için konum biçmektir hayırlı olan! Bu dolunayda yaşayacağınız gelişmelerle, bazı insanlara yüklediğiniz değeri ve yeri sorgulayacaksınız. Kendinizi de sorgulamayı ihmal etmeyin olur mu… Çünki ikili ilişkilere şekil veren daima iki kişidir. Ve içimizdeki çocuğun kalbini asıl teslim etmemiz gereken yer başka eller değildir. Halil Cibran’ın dediği gibi; sadece hayatın elleridir bir kalbi elinde tutabilecek olan … sadece hayat!

OĞLAK ve Yükselen OĞLAK : Kendimizi kurban gibi gördüğümüzde, verdiğimiz emeklerin de bir değeri olmadığını zannederiz. Oysa, bize kendimizi  kaybolmuş, tutsak düşmüş, hiçe yaşamış, herşeyini kaybetmiş gibi hissettiren şey, hayatlarımınız BEKLENTİ üzerine kurulu olmasıdır. Başkalarının bizi yargılamasına ve acımasızca eleştirmesine kızar hatta bu yüzden bunalıma gireriz. Ama biz de aynı acımazsızlıkla başkalarını hatta daha iyisi HAYATI, KADERİ, FELEĞİN ÇARKINI, RABBİN ADALETİNİ yargılar dururuz! İnsan oğlu iki şey ile mağluldür; nisyan (unutuş) ve isyan  :) Emeğe odaklanın Dostlar, emeğe… Emeğin insanlar katında değeri her an tam umduğumuz gibi bilinmese ve karşılığını bulmuyormuş gibi görünse dahi, insanın ne kendine ne hayata verdiği emekler boşa çıkmaz. Feleğin çarkı döner ve her şey yolunu bulur… Yeter ki siz ruhunuzun elini bırakmayın!

KOVA ve Yükselen KOVA : Şansım yok demeyin! Çabam var mı diye sorun kendinize bu Dolunay’da başı-dumanlı Kovalar :) Eğer bir şeyler umduğunuz gibi gitmiyorsa, kalbinizi bozmuş, ya da yaptığınızın içine az gönül katmışsınız demektir! Sizi bir deli Kova olarak tasarlarken Alemlerin Rabbi, böyle elinizin ucuyla iş yapın diye tasarlamadı :) Bazılarınız da aşktan umduğunu bulamamış vaziyette değil mi bu aralar… Bir karar arefesinde durduğunuzun farkındasınız. Tek bir öğüt; bazen hiçbirşey göründüğü gibi değildir! Yani bazen umduğunuz kadar iyi, bazen de düşündüğünüz kadar kötü değildir yaşanmakta olanlar… Hangisinin gerçeğe yakın olduğunu anlamak için, kalbinizdeki şu Dolunay ateşinin sönmesini bekleyin. Serinkanlı olduğunuzda ve olaylara mesafe aldığınızda daima daha iyi karar verdiğinizi siz de bilirsiniz.

BALIK ve Yükselen BALIK : Balıklar için ortaya çıkmak, insiyatif almak, varım demek, adını kağıda yazıp altına imzayı atmak zamanı… Ama içinizde bir güvensizlik, bir tedirginlik… Varlığına alıştığınız koşullardan mahrum kalmak, tanıdık bildik iyi kötü alışıldık insanları küstürmek, hatta içinizdeki uykulu tembel öğrenciyi sabah ayazında yola koşmak ihtimali var… Sorumluluk almak, iki yanı keskin bir kılıçtır! Hayatınızın dümenini ele aldığınızda, yolda karşınıza çıkacak fırtınanın da, varacağınız limanın da ikbali ve vebali sizden sorulur. Almadığınızda ise, sizi müsait balık (ya da basitçe alık) belleyip yutmaya kalkacak irili ufaklı çook balık bulunur! Başka balıkların insafına kalmamak için, rotanızı çizin ve yolunuza bakın. Korku ve kaygıları da fazla beslemeyin kalbinizde. Balığın yuvası kovuk olsaydı, yüzgeçleri değil, duvarlara tutunmak için vantuzları olurdu!

http://junoastrology.com/2012/11/28/28-kasim-2012-dolunay-ay-tutulmasi-burc-ve-yukselen-burclara-gore-analizler/

28 Kasım 2012 Yay-İkizler Ekseninde DOLUNAY & Ay Tutulması – GENEL ETKİLER Şimdiye Kadar Okuduğum En İyi Ay Tutulması Yazısı...

Quantcast




15 Kasım’da gerçekleşen Yeni AY’dan beri kimsenin hayatı pek sakin ve sade geçmedi! Yokuş aşağı inen bir kızağa binmişcesine hızlandığını hissediyoruz yaşamımızdaki gelişmelerin… Birçoğumuzun yüreği ağzında :) Ama bu kızağa binip binmemek artık seçim olmaktan çıkmıştı Dostlar. Bu aralar olan herşey, geldiğini aylardır haber vererek bizi hazırlamaya çalışan büyük değişimin, doğal sonucuydu. Bizler, hayatımızın üzerine oturduğunu sandığımız bazı zeminlerin – yerleştiğimiz evler, sosyal konumlar, ekonomik ilişkiler, duygusal bağlar – bir kızak kadar kaygan ve tehlikeli olduğunu yeni farkettik!!! Ne zamandır ”bir terslik var ama ellemeye korkuyorum” dediğimiz her meselenin- altındaki su boruları patlamaya, sigorta panelleri kendini iptal etmeye, damlar akmaya başladı. Yaşamımızın geri kalanında almamız gereken mesafeleri desteklemeyecek olan hiç bir yapı, hiçbir sığınak, hiç bir bağlantı, ayakta kalmıyor… Buna düşünce sistemlerimiz ve davranış modellerimiz de dahil! HATTA … hayatımızdaki maddi ve manevi bileşenlerin niteliği ve onlarla kurduğumuz ilişki, aslında bizim düşünce sistemimiz ve davranış modellerimizin bir yansıması olduğuna göre, asıl değişmesi gereken … galiba BİZİZ!

Gelelim 28 Kasım 2012 günü, Güneş Yay Burcunda seyrine devam ederken, İkizler Burcunda meydana gelecek olan DOLUNAY ve Ay Tutulmasına… Ay-Lilith kavuşumu, Satürn Venüs Kavuşumu, Mars Pluto Kavuşumu, Uranüs Güneş üçgen açısı, Chiron Satürn üçgen açısı, Uranüs ve Ay’ın Satürn Venüs kavuşumuna yaptıkları YOD,  ve hatta Mars Pluto kavuşumu ile Satürn Venüs Kavuşumunun, Ay-Lilith ikilisine yaptıkları karşı YOD gibi ”Yıldız Gözlemcisi’nin Bayramı” cinsinden görünümler var gökkubede…  Bunların her biri ayrı bir yazı eder ya, gelin biz burada onlara tek tek girmeyelim :) Ancak belli ki, bu aralar gerçekleşen olayların vesile olacağı dönüşümler, oldukça uzun vadeli etkiler yaratacak hayatımızda. Hayatımızın geri kalanı ile ne yapmak istediğimizi belirleyeceğimiz bir eşikten geçmekteyiz!

Bu eşiği en hayırlı şekilde geçmek adına nelere dikkat etmemiz gerektiğini çözümlemek için, gelin Dolunay ve Ay Tutulmasının bize verdiği ana mesajı  gözden geçirelim;

Dolunay tırmanan enerjilerin vardığı zirvedir. Ay Tutulması ise, bir hengamenin orta yerinde elektriklerin kesilmesi gibi birşeydir!

İnsan kendini Güneş zanneder! Oysa aslında Yaratan’dan aldığı ışığı yansıtan bir AY’dır. Gökteki AY ise, kristalin üstüne düşen gölge gibidir! Biz AY’ın getirdiği yansımalara kapılır, manilpule olur, kendi odağımızdan çıkar, ve onun değişen ritimleri ile dünya hayatı içinde seyre dalarız. Ay’ın oluşturduğu zanları, kendi duygu ve düşüncelerimiz zanneder, gerçekte AY’ın biz olduğumuzu ve ışığımızı merkezden aldığımızı ise unutur gideriz! Sonra birden AY tutulur… yani elektrikler kesilir :) Birden nasıl hissetmemiz gerektiği hakkındaki referanslar yok olur… etrafımızı göremez duyamaz koklayamaz bir hale geliriz… İşte öyle zamanlar, insanların iki safa ayrıldıkları zamanlardır…

Nasıl mı? Elektrik kesilmesi örneğinden devam edelim; Kimileri ”Ayyy elektrik gittiii!” … ”Ay etrafımı göremiyorum… Şimdi birşeye takılıp düşücem! Çabuk biri bir mum bulsun!” … ”Anneee gelseneeeee… ışık gitti korkuyorummm!” … ”Banyonun ışığını kim kapattı leyynn!!” diye bağırırken, bir aklı selim sahibi, eliyle koymuş gibi bulduğu mumu sakince yakar ve ortalığa yeniden huzur ve düzeni getirir. Mum ışığının dingin, derin ve insanı kendine yaklaştıran bir yanı vardır. Dikkati dağıtmaz … ışığın odaklanmak istenilen yere yoğunlaşmasını sağlar. Bizi de, duyularımızı keskin tutmaya ve özenle davranmaya teşvik eder…

İşte Ay Tutulmaları da böyle bir kaos illüzyonu oluştururlar hayatımızda! Dolunay’ın getirdiği zirve hissinin tam orta yerinde elektrik kesilince, kimileri panik olur ne yapacağını şaşırır iyice, bastırdığı, gözlerden sakladığı ürkek, beceriksiz yanlar, korkular, arzular ortaya çıkar, yani kendiyle yüzleşir. Kimileri ise, karanlıkta bir mum yakmaya odaklanır ve kendini bulur…

Karmaşadan, karanlıktan, yıkımdan, değişimden korkmayın Dostlar! Rabbin eliyle gelen herşey, hayra vesiledir. Olana direnmek yerine, olayların içinde kendi bütünlüğümüzü korumaya ve yön bulmaya odaklanmak, bizi hiç ummadığımız kadar aydınlık bir ufka doğru götürebilir … Hayal ettiklerimiz olduğunda mutlu olacağımızı zannederiz. Bu nedenle hayal edemediğimiz hayırlı ve güzel yarınlara sırtımızı dönüp geçmişimizle kavga ederek geçiririz zamanımızı ve hep gelecekte yine tam istediğimiz gibi birşeyler olup olmayacağını bilmek, yani aslında ” kendi anlayışımız çerçevesinde güvende” olduğumuzun garantisini almak isteriz. Oysa hayat bir ova değil, bir denizdir…

Dolun halindeki Ay, Ay Tutulmasının hemen ardından Lilith ile  yani kendi gölgesiyle kavuşacak bu defa… Umulmadık şeyler, Uranüs’ün düz bir denizi dalgalandıran ani fırça darbeleridir. Umulmayan fırtınalar çıktığında gölgesini görmezden gelenler gafil avlanırlar. Gölgesini bilen ve yönetenler ise, geminin dümenini ellerinde tutup, kara görünene kadar gerekeni yapmaya devam ederler.

Gölgemizi iyi tanıyan ve hayatımızın geri kalanında, onun bizi içine çektiği kaoslar yerine ufka gözünü dikerek çıkış yolunu bulan kaptanlar olmamız dileğiyle :)

Bu yazının devamı da olacak… Bir sonraki yazıyla, Dolunay’ın BURÇ ve Yükselen BURÇ’a göre etkilerini aktaracağım. Ama şimdi müzik… Hayatınızın geri kalanıyla ne yapmak istediğinizi Frank Sinatra da merak ediyor :) – Michel Legrand‘ın Cherbourg Şemsiyeleri filmi için bestelediği unutulmaz parça ”What R U doing the rest of your life?”

http://junoastrology.com/2012/11/25/28-kasim-2012-yay-ikizler-ekseninde-dolunay-ay-tutulmasi-genel-etkiler/

Açgözlülük ve Özgürlük (Yaşama dair..)

Asya’da maymun yakalamak için kullanılan bir çeşit tuzak vardır: Bir Hindistan cevizi oyulur ve iple bir ağaca veya yerdeki bir kazığa bağlanır. Hindistan cevizinin altına ince bir yarık açılır ve oradan içine tatlı bir yiyecek konur. Bu yarık sadece maymunun elini açıkken sokacağı büyüklüktedir. Yumruk yaptığında elini dışarı çıkaramaz. Maymun tatlının kokusunu alır, yiyeceği yakalamak için elini içeri sokar, ama yiyecek elindeyken elini dışarı çıkarması olanaksızdır. Sıkıca yumruk yapılmış el, bu yarıktan dışarı çıkmaz.

Avcılar geldiğinde maymun çılgına döner, ama kaçamaz. Aslında bu maymunu tutsak eden hiçbir şey yoktur. Onu sadece, kendi bağımlılığının gücü tutsak etmiştir. Yapması gereken tek şey, elini açıp yiyeceği bırakmaktır. Ama zihninde açgözlülüğü o kadar güçlüdür ki, bu tuzaktan kurtulan maymun çok nadir görülür.

Bizleri de tuzağa düşüren ve orada kalmamıza neden olan şey, arzularımız ve zihnimizde onlara bağımlı oluşumuzdur. Tüm yapmamız gereken; elimizi açıp benliğimizi, bağımlı olduğumuz şeyleri serbest bırakmak ve dolayısıyla özgür olmaktır! Bu örnekle benzeştirirsek; sahip olduğumuzu düşündüğümüz her şeyin bizim için birer tuzak olduğunu fark etmiyoruz belki de..

-Çoğunlukla konuşmaktan fazla bir özelliğini kullanmadığımız son model cep telefonlarına sahip olmak,

-Ortalama 15 m2 sini kullandığımız ama kullandığımız alandan 20-30 kat büyük evlere sahip olmak,

-Belki bir kez giydikten sonra çok uzun sure dolabımızın bir köşesinde unuttuğumuz günün modasına uygun giysilere sahip olmak,

-Okumadığımız kitaplara sahip olmak,

-Asla kadranın gösterdiği sürate ulaşamayacağımız en süratli arabaya sahip olmak,

-Bize günde 3-5 kez zamanı, başkalarına sürekli zenginliğimizi gösteren kol saatlerine sahip olmak... Ya da sahip olduğumuzu sanmak...

O maymun gibi; avucumuzda tuttuğumuz sürece (faydalanamasak bile) sahip olduğumuzu sanmıyor muyuz? Ve ancak parmaklarımızı gevşetip bunlardan vazgeçtiğimiz zaman gerçekten özgür olup tüm yeteneklerimizi kullanabilir hale gelmeyecek miyiz?

Alıntı

 

 

 

 

Firuze Taşının Özellikleri:*Nazara karşı etkilidir.*Kaygıyı teskin eder.*Kendisini taşıyan kişilerin iyileştirici güçlerini artırır ve bilgeliklerini artırmalarına yardımcı olur.

Fransızların "Türk Mavisi" yani "Turquoise" olarak adlandırdıkları; günümüzde daha çok, Fransızca’dan dilimize giren, "türkuaz" adıyla bildiğimiz değerli bir taş.Fransa’ya Türkler eliyle getirilmiş ilk kez. Eski Fransızca’daki, "Türkten" anlamına gelen "turqois" adı, sonraları "turquoise" diye anılmış ve böylece tüm dillere yerleşmiştir.

Gök mavisi ile yeşilimsi mavi arasında değişen tonlardaki bu değerli taşın bileşimi ise; hidratlı doğal alüminyum fosfat ve bakır. Büyük kütleler arasına dağılmış ince damarlar ya da serbest olarak, böbrek büyüklüğünde yumrular halinde bulunur türkuaz. Çoğunlukla da içinde bakır, demir ve gümüş cevherlerinin damarcıkları vardır. Bileşimindeki cevherlere göre yeşile, hatta sarıya çalan mavi renkli türleri varsa da en değerlileri yine, gök mavi renkli ve iç damarsız olanlardır.

Bu değerli taşı tanımlamak için "gök mavisi" demek yeterli olacaktır. Saydam ve parlak olmadığı halde, değerli sayılan nadir taşlardan biri olan türkuazın, çok eski çağlardan bu yana tılsımlı gücüne inanılır. Eski Türkler’de, Tibet’te, Güney Amerika’nın Colombus öncesi kültürleri olan Maya ve Aztekler’de, Kuzey Amerika’da Kızılderililer’de hep
tılsımlı gücüne inanılmış, kutsal sayılmıştı. İnanışa göre; bu kutsal taşı üzerinde taşıyan insanların, kemiklerinin kırılmayacağı ve hem kendilerinin hem de atlarının kaza geçirmeyeceği inanışı yaygındı.

Nazardan ve kem gözlerden koruduğuna inanılması günümüze kadar uzamış ve yeni doğan bebeklere göz şeklinde türkuaz taşlı altın nazarlıklar ya da türkuaz bezenmiş altın toplar takılması hala yaygındır.

Eski mısırlıların çağında bile çoktan mücevher yapımı için kullanılmıştır. Günümüzde suni üretilen Turkuaz taşları gerçek Turkuaz'ın önemini azaltmıştır. Uzmanlar bile gerçek Turkuazları sunilerinden ayrıt etmekte zorlanırlar

Turkuaz taşının fiziksel etkileri
*Tansiyonu düzenler ve kalp hastalıklarına iyi gelir.
*Sindirim sorunları için; kemer tokası, bileklik ya da yüzük olarak kullanılabilir.


Metafiziksel ve psikolojik etkileri


*Nazara karşı etkilidir.
*Kaygıyı teskin eder.
*Cinsel cazibeyi ve kadınlık özelliklerini artırır.
*Takı olarak, hergün kullanılabilecek bir taştır. Özellikle gümüş içine gömüldüğünde etkisi artar ve dengeyi sağlar.
*Kendisini taşıyan kişilerin iyileştirici güçlerini artırır ve bilgeliklerini artırmalarına yardımcı olur.
*Kederli insanların kederlerini gidermede, ya da bir olayın şokunu yaşayan kişileri o halden kurtarmada faydalıdır. Onlara, bu durumdaki kişilerin ihtiyacı olan huzur
duygusunu verir

http://www.idofrm.org/genel-kultur/12629-firuze-turkuaz-tasi-ve-ozellikleri.html

Ayykkkk... Hayatta Bazen Böyle Hissettiğiniz Olmuyor mU?

Fotoğraf: Wrong way!☺MERAK ETMEYİN GEÇECEK...

13 Milyar Yıl Öncesinden Gelen Işık... Gökbilimciler evrenin erken döneminden kalma bugüne kadarki en parlak cismi tespit etti.

Fotoğraf: 13 Milyar Yıl Öncesinden Gelen Işık Gökbilimciler evrenin erken döneminden kalma bugüne kadarki en parlak cismi tespit etti. Hawaii'de bir İngiliz teleskobunun saptadığı dev boyutlardaki 'süper kara delik', evrenin başlangıç noktası kabul edilen Büyük Patlama'dan sadece 770 milyon yıl sonraki haliyle görülüyor. Keşfin ayrıntılarını Nature dergisinde yayımlayan gökbilimciler, tespit ettikleri ışığın neredeyse 13 milyar yıl mesafe katettikten sonra dünyaya vardığını söylüyor. Araştırmanın evrenin erken dönemine ve süper kara deliklerin oluşumuna ilişkin yeni ipuçları vermesi umuluyor. Yakın zaman içindeki başka araştırmalar dev boyuttaki kara deliklerin evrenin ilk döneminde oluştuğu fikrini pekiştiriyor. Londra'da bulunan Imperial College'da görevli olan, araştırma ekibinin başkanı Dr. Daniel Mortlock, ''Teknik adıyla bir kuasar ile karşı karşıyayız. Kendisi karanlık olan dev bir kara deliğin çevresini saran gaz ya da toz bulutu o kadar yüksek sıcaklığa ulaşıyor ki, bütün bir galaksinin yıldızları yanında sönük kalıyor.'' dedi. Ancak ne kadar parlak olursa olsun, dünyadan bakan birine kızılötesi ufak bir nokta gibi görünüyor. Gökbilimciler bu yeni cisme ULAS J1120+0641 gibi akılda tutması biraz zor bir isim verdi. Tespit edilen kuasar evrende çok uzaklarda olsa dahi, bugüne değin kayda geçen en uzak cisim rekoru, evrenin erken döneminde ölen bir yıldızdan dünyaya ulaşan gama ışın patlamasına ait. Fakat Hawaii'deki teleskobun tespit ettiği kuasar yüzlerce kez daha parlak. BBC'ye konuşan Dr. Mortlock, 13 milyar yıl uzaktan ışık yayan bu gaz ya da toz bulutunun çevrelediği kara deliğin, kütle olarak bizim güneşimizden 2 milyar kat daha büyük olduğunu söyledi.



Hawaii'de bir İngiliz teleskobunun saptadığı dev boyutlardaki 'süper kara delik', evrenin başlangıç noktası kabul edilen Büyük Patlama'dan sadece 770 milyon yıl sonraki haliyle görülüyor. Keşfin ayrıntılarını Nature dergisinde yayımlayan gökbilimciler, tespit ettikleri ışığın neredeyse 13 milyar yıl mesafe katettikten sonra dünyaya vardığını söylüyor. Araştırmanın evrenin erken dönemine ve süper kara deliklerin oluşumuna ilişkin yeni ipuçları vermesi umuluyor. Yakın zaman içindeki başka araştırmalar dev boyuttaki kara deliklerin evrenin ilk döneminde oluştuğu fikrini pekiştiriyor.


Londra'da bulunan Imperial College'da görevli olan, araştırma ekibinin başkanı Dr. Daniel Mortlock, ''Teknik adıyla bir kuasar ile karşı karşıyayız. Kendisi karanlık olan dev bir kara deliğin çevresini saran gaz ya da toz bulutu o kadar yüksek sıcaklığa ulaşıyor ki, bütün bir galaksinin yıldızları yanında sönük kalıyor.'' dedi. Ancak ne kadar parlak olursa olsun, dünyadan bakan birine kızılötesi ufak bir nokta gibi görünüyor. Gökbilimciler bu yeni cisme ULAS J1120+0641 gibi akılda tutması biraz zor bir isim verdi. Tespit edilen kuasar evrende çok uzaklarda olsa dahi, bugüne değin kayda geçen en uzak cisim rekoru, evrenin erken döneminde ölen bir yıldızdan dünyaya ulaşan gama ışın patlamasına ait. Fakat Hawaii'deki teleskobun tespit ettiği kuasar yüzlerce kez daha parlak.


BBC'ye konuşan Dr. Mortlock, 13 milyar yıl uzaktan ışık yayan bu gaz ya da toz bulutunun çevrelediği kara deliğin, kütle olarak bizim güneşimizden 2 milyar kat daha büyük olduğunu söyledi.


Nas Suresi Yazılı Akik Taşı



https://www.facebook.com/dualikolyeyuzuk

İnsana yapılacak en büyük kötülük; Onu bir umudun içine hapsetmektir!

Muhteşem Yüzyıl'da Rolü Artanlar...

Evlendikten Sonra...

Fotoğraf: :D

-Ne istiyoruz?..-Bilmiyoruz!..

Yenice Ormanında Sonbahar...Günün Fotoları...29/11/2012



















Suskunluğum asaletimdendir .Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”



Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

Hz.Mevlana

Allahım,bu özel Dolunayda,Dünyada bırakıp gideceğim şeyler için hırs yapmamaya,egolarımdan ve beni olumsuz etkileyen ve enerjimi düşüren tüm negatifliklerden arınmaya niyet ediyorum..Amin...

Fotoğraf: ‎Compassion is sometimes the fatal capacity for feeling what it is like to live inside somebody else's skin. It is the knowledge that there can never really be any peace & joy for me, until there is; peace & joy --finally for you too.  ~ Frederick Buechner <3ڿڰۣ♥ڿڰۣ♥ PEACE & LOVE ♥ڿڰۣ♥ڿڰۣ♥Deborah♥‎

 

 

 

Allahım,bu özel Dolunayda,Dünyada bırakıp gideceğim şeyler için hırs yapmamaya,egolarımdan  ve beni olumsuz etkileyen ve enerjimi düşüren tüm negatifliklerden arınmaya niyet ediyorum..Amin...

https://www.facebook.com/muhittin.manop?fref=pb#!/bir.iz.9

Herşey Birbiriyle Bağlantılıdır...

Everything is connected.... From past to future....

Cloud Atlas

Labirent Dostum, Peynir Labirentin Kendisi...

Umut verip, güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin...

Aşk acısını alt etmenin 5 yolu


İlişkinin en zor ve sancılı dönemlerinden biri olan ayrılık sürecini kazasız atlatmanın yolları.





1. Sevgiliniz varken unuttuğunuz arkadaşlarınıza geri dönün. Hem onların gönlünü kazanmış olacaksınız hem de kafanızı dağıtmış olacaksınız. Aileniz ve arkadaşlarınız sizin iyiliğinizi isteyecek tek insanlar.

2. Erkek arkadaşınızın sizi üzen zamanlarını düşünün. Aslında hem romantik değildi hem de sizi anlamıyordu öyle değil mi?

3. Haftasonu için küçük bir kaçamak yapın. Tur şirketleriyle gidiş-dönüş olmak üzere bir tatil planına dahil olun.

4. Erkek arkadaşınız varken zaman bulamayıp yapamadığınız etkinlikleri  yapın. kız arkadaşlarınızla romantik filmler izleyin. Manikür-pedikür  günü yapın veya yeni açılan alışveriş merkezini ziyaret edin.

5. 1 ay geçmesine rağmen acınız lk günkü gibi tazeyse bir psikolojik destek almanızda fayda var

http://www.kadinvekadin.net/ask-acisini-alt-etmenin-5-yolu-2012-11-15.html

Korkularınıza Harcadığınız Kadar Çok Enerjiyi Hayallerinize Harcadığınızda Mucizeler Gerçekleşmeye Başlar...

Burç Yorumları 2013...Bir de Bu Versiyonu Deneyelim...Başak-Aslan-Yengeç-İkizler-Boğa-Koç

Eyl 17, 2011




2013 BAŞAK BURCU YORUMU

2013 Başak burcu yorumu için öncelikle 2013 yılı özellikle yılın ilk yarısı iş yaşamınızda sizi sıkan rahatsız eden durumlar,alacak verecek işleri ile ilgili sıkıntılar,kredi ödemeleri,bankalarla olan ilişkiler can sıkıcı boyuta ulaşabilir.Ancak bu dönemde aileniz sizin en büyük destekciniz.Yalnız ters giden iş ortamına olan stresinizi evinize yansıtmayın.Şunu da hemen söyleyelim yılın ikinci yarısı çok daha farklı olacak uzun vadeli düşünebileceğiniz, özellikle kariyer hayatında çok daha kararlı ve istikrarlı olabileceğiniz koşullar oluşacak.Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.

Ocak ayı arkadaş çevrenizde bazı gerginlikler yanlış anlaşılmalar yaşanabilir ancak ailenizle olan ilişkileriniz onların size olan desteği bu gerginliklerin hafiflemesine sebep olacak.Şubat gibi bir yanınızın yada aile fertlerinden birinin rahatsızlığı sizi üzebilir.

Mart ayı biraz gerginlikler olabilir bu dönem de çok yakın bildiğiniz birinden borç isteğinizin geri çevrilmesi sizi üzebilir.

Başaklar özellikle nisan ayında eğer kendi işinizin patronuysanız büyük projelere girmeyin bu dönemde maddi konularda da problemler ya da ekstra harcamalar yüzünden bütçenizi daha iyi korumanız gerekiyor.

Haziran gibi hayatınıza ve sosyal ilişkilerinize yönelik yenilenmeler olacak,arkadaş ilişkilerinizin yoğun olacağı sık sık biraraya geleceğiniz aile toplantılarının yaşanacağı bir ay,ayrıca bu dönem çocuk sahibi olanların çocuklarının akademik başarıları ile sevinecekleri bir dönem olacak.Temmuz ağustos yolculuklar kısa tatiller yaşanabilir.Bu tatiller sizi olumlu etkileyecek,stresli geçen bir dönem sonrası huzur bulacaksınız ayrıca bu dönemde yeni arkadaşlıklar kuracağınız kişilele tanışabilirsiniz hatta bu kişiler ilerleyen zamanda iş hayatınızda size yardımcı olabilir.

Başak burcu 2013 Eylül ayında bazılarınız araba alabilir yada mevcut otomobillerini değiştirebilirler.

Ekim gibi kimileriniz yeni hobiler edinebilir,sanatsal yeteneklerinizin, yüksek olduğu bir dönem.Bu dönemde kafanız daha rahat stresden uzak ve daha çok kendinize zaman ayırdığınız,bir dönem olacak.

Başaklar Kasım,Aralık dönemi ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz. Bu tür alım satımlar için oldukça uygun. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızla aranızda uyumun arttığı,dostuklarınızın daha sağlam temellere oturduğu bir dönem olacak.

2013 BAŞAK BURCU İŞ HAYATI

Sevgili başaklar 2013 yılının ilk ayları iş ortamınız size monoton sıkıcı gelebilir,beklediğiniz gelişmeler gerçekleşmeye bilir.Yada mevcut işinizde sıkıntılar yaşayabilir amirlerinizle problem çıkabilir,istifa etmeyi düşünsenizde bu muhtemelen gerçekleşmiyecektir çünkü sizi engelleyen başka faktörlerde söz konusu olacak. Nisanda bazı büyük masraflar ya da borç ödeme gibi şeylerden dolayı maddi sıkıntı çekmeniz, en azından parasız kalmanız olasıdır. Söz konusu harcamaları yaparken elinizde bir miktar kalmalı.

Mayıs haziran dönemi aşırı yoğun çalışma temposuna bir süre ara verip ortam değiştirmeye ihtiyacınız olabilir. Ağustos ayı ile beraber sizin için farklı bir dönem başlıyor. iş hayatınızla ilgili beklemeler sona ererken, üstlerle ilişkilerde yenilenme dönemi. Başarıya dönük olacağınız bu süreci iyi kullanmalısınız.

Artan sorumluluklar sizi organize olmaya itecektir. Cesaretinizi destekleyen gelişmeler aynı zamanda maddi olanaklara işaret ediyor. Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız.İşinizle ilgili önemli bir toplantıya katılabilir, bu toplantıda kariyeriniz için önemli sayılabilecek kişilerle tanışabilir.

2013′de başak burcu yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısı çok daha rahat. İlk yarıda daha fazla çalışma ve mücadele söz konusuyken, ikinci yarıda maddi durumunuza sizi memnun edecek gelişmeler yaşanacak.

2013 BAŞAK BURCU AŞK HAYATI

Kalbi boş olan başaklar yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.

Şubat ayına dikkat bazılarınızın henüz yeni sayılabilecek ilişkileri araya başka birinin girmesinden dolayı bitebilir ancak bu durum sizi cidden üzecek çünkü siz ne olduda bitti ayrıldık derken hatta hatayı kendinizde aramaya başlamışken üçüncü bir şahıstan kaynaklı bu ayrılığın gerçek sebebini partnerinizden değil de bir arkadaşınızdan öğreneceksiniz.Hatta bir toplantı yada hiç ummadığınız bir mekanda ikisiyle karşılşabilirsiniz.

Mart sonu nisan başı yeni başlayan birlikteliği olanlar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz,karşınızdki kişiyi iyi tanımaya bakın size doğru olarak görünen bu karar aslında pek doğru olmaya bilir. Bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir.

Eğer siz bir kadınsanız nisan sonu dul bir kişi ile tanışmanız yada bir arkadaş aracılığı ile tanıştırılmanız olası ancak bu kişiyi hayatınıza sokmadan önce iyi düşünün yada hemen bağlanmayın çünkü bu insan yeni bir ilişki için hazır olduğuna sizi inandırabileceği gibi ilk başlarda size o özlediğiniz özel olma hissini yaşatacak ancak sonunda yanlış adam,diyebilir ve bu ilişkiden oldukça yıpranmış olarak çıkabilirsiniz.

Bazılarınız partnerleri ile ağustos gibi tatile gidebilir ve bu tatil size ve ilişkinize gerçekten iyi gelecek.Gene temmuz ağustos gibi bazılarınız gittikleri bir tatilde çok etkilenecekleri biri ile tanışabilir.

Ekim kasım gibi işinizle ilgili sinirli ve gerilimli konuları eve taşımanız eşinizle aranızda problemlerin çıkmasına sebep olabilir. Bu tür sorunlarınız yüzünden evliliğiniz çıkmaza girebillir.

Başak burcu 2013 aşk hayatınızda aralık gibi kıskançlık yada maddi konulardan kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz bu tartışmaların ilişkinizi yıpratmasını istemiyorsanız fazla uzatmadan karşınızdaki kişi ile empati kurmayı deneyerek konuşmaya çalışın.

2013 BAŞAK BURCU SAĞLIK

Yılın ilk ayları başak burçları için strese bağlı ağrılar gerginlikler yaşayabilirsiniz,sağlığınızla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.2013 kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.

 



<!--

-->




2013 ASLAN BURCU


Eyl 17, 2011





2013 ASLAN BURCU YORUMU

Aslan burcu 2013 yılın ilk ayları Ocak-Şubat gibi ailenizle ilgili konulara yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz.sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Sevgili aslan burçları 2013 geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir. İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak

2013 Mart gibi siz aslan burçlarını yeni kararlar almaya zorlayan gelişmeler olabilir. İyimserliğinizi korumalı, duygusal açıdan zorlayan ilişkileri ılımlı yanlarınızla aşmalısınız. Anlaşmaların aniden yön değiştireceği şartlar içine girebilirsiniz. Ancak pek çok konuda sizi cesaretlendiren konular da olacak. Özellikle eğitsel alanda şanslı etkilerle moral kazanacaksınız ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Nisan da şartlar zorlayıcı ve yorucu olabilir. Aniden ortaya çıkan gelişmeler karşısında şaşırabilirsiniz. Ruhsal açıdan yenilenmek, kabullenme içinde olmak size çok şey kazandıracak. Beklediğiniz parasal desteklerin hızlanması ile kararlarınız değişebilir.Bu dönemde geçmiş hesaplaşmalar içinde olabilirsiniz.

Mayıs ayında genel olarak mutlu bir atmosfer içindesiniz ve meydana gelen gelişmeler size de bazı konularda cesaret kazandırabilir. Bugüne kadar düşünmediğiniz bazı işler hakkında planlar yapmaya başlamanız olası.

Haziran yeniliklerin ve ani gelişmelerin getirdiği zorluklarla mücadele edebilir. Kariyerde veya ofis ortamında yaşanan değişim sizi daha girişken olmaya zorlayabilir. Tamamlanması gerekli sorumluluklar ve evle ilgili sorunlar arasında sıkışabilirsiniz. Fazla kötümser olmaya eğilimli olduğunuz bir dönem. Her şey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Ailenizden bir kişinin içinde bulunduğu maddi problemler nedeniyle yaşanan bazı analaşmazlıklar ve huzursuzluklar size de yansıyabilir. Bu durum partnerinizle aranızda bir soğukluk olmasına neden olabilir

Sevgili aslan burcu 2013 yılı Temmuz ayında görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Ağustos-eylül gibi yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz. Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir. Ancak riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Ekim, Kasım, Aralık dönemi aslan burçları için gerek iş gerekse ev hayatınız daha rahat ve huzurlu olacak. Sevgili aslan bu dönemde hayatınıza yeni kişiler girebilir,aileye yeni bireyler katılabilir,küçük kutlamaların yapıldığı sevindirici olaylar yaşanabilir.

2013 ASLAN BURCU İŞ HAYATI

Aslan burçları 2013 birikimlerinizi sağlam alanlarda ve istikrarlı yatırımlarda değerlendireceğiniz her şeyin yolunda gittiği bir yıl sizi bekliyor. Gereksiz harcamalarınızı kısmanız da başarıyı arttırıyor. Uzun vadeli borçlardan kredi ödemesi gibi bu yıl kurtulabilirsiniz. . Hedeflerinizi kararlı bir şekilde belirlerseniz; istediğiniz kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersiniz.

Haziran ayından sonra parasal açıdan daha akılcı ve planlı davrandığınız çok bereketli bir dönem sizi bekliyor. İstediğinizi elde edeceksiniz. Çaba gerektiren ve çok fazla yorulacağınız durumlar olacaktır. Fakat sonunda siz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. . Kısaca kazançlarınızda artış dönemine giriyorsunuz.

Eylül ayı sonrası güzel bir iş teklifi alabilirsiniz yâda var olan işinizde yükselme olabilir. Karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz aslan burcu. Eylül sonrası dönemde kazancınızda artış beklenmedik bir miktar paranın gelişi söz konusu olabilir.

2013 ASLAN BURCU AŞK HAYATI

2013 aslan burcu yine flörtte ve baştan çıkartmakta etkili olacaksınız. Aslan burcu aşkta kendinizden geçmeye ve uçmaya hazır gibisiniz. Bu size 2013 yılında birçok aşk yaşatabilir. Yıılın ilk yarısı daha çok kısa süreli beraberlikler yaşanabilir.

Mart-Mayıs dönemi aslanlar söz nişan evlilik kararı almaktan kaçınmanızda fayda var. Temmuza dikkat etmekte fayda var ikili ilişkilerde anlaşmazlıklar,tartışmalar yanlış anlaşılmalar olabilir eğer siz evli bir erkekseniz, eşinizin ailesiyle ilgili bazı sorunlarınız olabilir ve bu durum eşinizle aranızın soğumasına neden olabilir.

Siz bir kadınsanız yakınlaşma meylinde olduğunuz insanların sizin ayarınızda kimseler olduklarına emin olun. Bu dönemde yeni ilişkilere ve yeni tanıştığınız kişilerle dostluk geliştirmeye uygun olduğunuza emin olun.

Kalıcı uzun vadeli ilişkiler ise Ağustos sonrası dönemde gerçekleşecek gene bu dönemde sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızın olabileceği gibi bir aile dostunuz aracılığı ile tanışacağınız birinin de sizden hoşlanması söz konusu.

2013 ASLAN BURCU SAĞLIK

Sağlıklı bir yıl 2013′de siz aslanları sizi bekliyor. Yoğun tempolu dönemlerde stres kaynaklı boyun ve sırt ağrıları olabilir. Ancak 2013 kasım gibi aile bireylerinden birinin rahatsızlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.




<!--

-->




2013 YENGEÇ BURCU


Eyl 17, 2011



2013 YENGEÇ BURCU YORUMU

Yeni yılın başlamasıyla yengeç burcu yeni başlangıçlar yapmaya ve eskiyi temizlemeye uygun durumdasınız. Yenngeç burcu 2013 İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir. Çok çabuk tepki vermeniz ve geçerli çözümler bulmak zorunda olacağınız olaylarla karşılaşmanız olası. Şubat gibi iki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda size çekici geleni, doğrudan ilgilendiğinizi tercih ederseniz daha kazançlı olursunuz.

Sevgili yengeçler 2013 Mart-Nisan dönemi sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı dirençli kılacak şeyler yapmalısınız. Sakin ve huzurlu bir dönem geçireceksiniz. Ancak nisan sonlarına doğru alacağınız acil ve önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Sonrasında fazla telaşlanmayı gerektirecek bir durum olmadığını anlayacaksınız.

Mayıs gibi duygusal ilişkilerde şanssızsınız. Ufak şeyler yüzünden birlikte olduğunuz kişi tarafından kalbiniz kırılabilir.Bu dönemde arkadaşlarınızın bazılarınının yardım isteklerini kabul etmeden önce düşünmelisiniz.Daha sonra iyiliğin maraz doğurduğunu görecek ve bu düşüncelere bir kez daha hak vereceksiniz.

Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız. Gene bu dönemde patron gibi üstünüz bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir. Aslında siz haklı olabilirsiniz fakat derdinizi anlatmanız çok zor olabilir.Bu dönem bünye olarak güçlüsünüz fakat psikolojik yorgunluklarınız olabilir ve kendinizi hasta hissedebilirsiniz. Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz. Haziran gibi aile içi bir meselede haksızlığa uğradığınızı düşüneceğiniz gelişmeler olabilir.

2013 yengeç burcu Temmuzda sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalabilir ve ona karşı ilgisizleştiğiniz hissine kapılmasına neden olabilirsiniz bu şekilde devam ederse gerçek uzaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Ağustos ayı yatırımlatınızı doğru kanallara aktardığınız taktirde çok kazançlı çıkabileceğiniz maddi yönden rahatlamaların başladığı dönem olacak.

Yengeç 2013 Eylül- Ekim gibi çocuk sahibi olanlarınız çocukları ile ilgili konulara yoğunlaşmaları gerekebilir.Kasım ayı mesleki gücünüzü ortaya koycağınız faaliyetler sonrası güzel kazançlar elde edebilirsiniz.Gene bu dönemde yurt dışı bağlntılı bir gelişme yaşanabilir. Kasımda yakın arkadaşlarınızla aranızdaki samimiyeti kullanarak sıcak ve yapıcı tutumunuz işlerinizi kolaylaştırıyor.

Kasım Aralık gibi iş hayatı ile ilgili girişimlerde bulunmak istiyorsanız yakın çevrenizin desteğini yanınızda bulacaksınız.Beklenmedik bir anda hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünebilir, çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz.

2013 YENGEÇ BURCU İŞ HAYATI

2013 yılının ikinci yarısında yengeç burçu iş hayatınız daha verimli olacak. Bazılarınız bu sene memuriyete girebilir.Şubatta meslek hayatınızda size yardımı dokunacak biriyle iş ilişkisine gireceksiniz. Yatırım için uygun zaman değil.

Mart ayı birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda çatışmalar oluşabilir. Veya birlikte aynı işi paylaştığınız iş arkaşlarınızla problemler çıkabilir.

Yengeçler ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya alacağınız bir karara olumlu yanıtı nisan sonuna doğru yapacağınız görüşmelerle alabileceksiniz

Mayıs sonu çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Bazı parasal beklentileriniz gerçekleşecek.

Haziranda iş ortamınızda hareketlilik beklenmedik gelişmeler,olabilir,dikkatli olmalı artan sorumlulukları elden geldiğince tamamlamalısınız.

Yengeç burçları için Ekim sonrası para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir miras bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak.

2013 Kasım ve aralık ayları kazancınız fazlalaştığı işlerinizin rayına oturduğu pürüzlerin kalktığı,iş arkadaşları ile olan anlaşmazlıkların giderildiği,dönem olacak.

2013 YENGEÇ BURCU AŞK HAYATI

Yengeç buruçları 2013 Ocak sonu sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular iyice rahatsız edici bir hal alabilir bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız onunla aranızdaki olumsuzluk sona erecek. Ancak bazılarınız,ilişkilerinin yıprandığını ortak paylaşımların azaldığını düşünenler, direkt olarak ilişkiyi bitirme yoluna gidecektir.

Şubat sonu mart başı akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurabilirsiniz.Bu dönemde yakınlştığınız insanın size uygun olup olmadığına dikkat edin iyi ölçüp biçmeden hareket etmeyin sonunda zarar göreceğiniz ilişkilere girmeyin.

Eğer bekarsanız mart ayı partnerinizi ve ailenizi tanıştırma girişiminiz iki tarafından birbirinden hoşlanmaması sonucu hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.Kısa ömürlü yeni maceralara atılabilirsiniz.

Sevgili yengeç buruc 2013 Nisanda hayatınıza girecek yeni biri ile aşk yaşayabilirsiniz. Yeni aşkınıza şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Güvenmeyi öğrenin.Duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Haziran ayı karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi üzebilir.Eşiniz ya da birlikte olduğunuz kimseden hiç de hakkettmediğiniz sözler duyabilir,ortaklaşa alınan ve sonucu kötü olan bir karardan sizi sorumlu tutabilir yada yerine getirmeniz çok zor olan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeçler Temmuz ağustos gibi yalnız yaşayanlar için ise, aşk yolculukları gündeme gelecek.Eylül ekim dönemi duygusal açıdn sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacak, eşinizin veya sevdiğinizin romantik aşk gösterileri duygusal paylaşımlarınızın artması ilişkinizi dahada güçlendirecek..

 

2013 YENGEÇ BURCU SAĞLIK

Bu yıl rutin sağlık taramalarınızı ihmal etmediğiniz sürece önemli bir problem yok sevgili yengeçler. Bazılarınızın karaciğerle ilgili bir problemi çıkabilir. Eylül sonrası aileden birinin sağlık sorunlarına üzülebilir ve ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz

Eyl 17, 2011




2013 İKİZLER BURCU YORUMU

İkizler burcu bu yıl önsezileriniz güçlü olacak, 2013′de hisleriniz sizi yanıltmayacak gerek duygusal ilişkilerinizde gerekse maddi konularda hislerinize güvenin.Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştireceğiniz bir yıl sizi bekliyor.Bu yıl paradan yana probleminizin pek olmayacağını söyleyebiliriz. Ancak ekonomik durumunuzu büyük risklerden korumalısınız. İş hayatındaki kazançlarınızı sermayenizi büyütmek yolunda kullanabilirsiniz.Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde bulunabilir,heyecanlı birliktelikter yaşayabilir,bir ev yada arazi sahibi olma girişimlerinde buluna bilirsiniz.

2013 ikizler burcu Şubat Mart arası olan dönemde aile içinde sürtüşmeler tartışmalar yanlış anlaşılmalardan yada maddi konulardan kaynaklı tatsızlıklar yaşabilirsiniz.Sorunları gereğinden fazla abatmadan var olan durumu çok fazla irdelemeden sonuç almaya bakarsanız sizin için dah iyi olacaktır.

Evinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. ikizler aile bireylerininn duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir.

Mart gibi çevrenizdeki kişiler veya ailenizle ilgili meselelerle ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Aile büyüklerinizin sizin istediğiniz bazı şeylere karşı çıkma ihtimali güçlü fakat mantıklı açıklamalarla onları ikna edebilirsiniz.

Mart sonu aile içinde çıkan bir tartışma büyüyüp can sıkıcı bir hal alabilir.Sabırlı davrandığınız taktirde tatlıya bağlanacak.

Sevgili ikizler Nisan gibi aile içinde tatsızlıklar yaşanabilir.Bu bir yatırım yada ekstra bir harcamanızdan dolayı eşinizle yaşanan bir tartışma da olabilir.Tepkilerinizi gereğinden fazla abartmayın.

Mayıs gibi bir mülk satışı gerçekleştirebilirsiniz.Temmuz gibi pek çoğunuz yaşadığı evi değiştirebilir.Çok istediği bir gayrimenkule kavuşabilir.

Özellikle yaz dönemi mutluluğunuz daha da artacak hareketli güzel bir tatil yaşanacak Sürprizler, değişik bir şeyler yapmak arzunuz yoğun olacak. Gönlünüzden ne geçiyorsa onu elde etmek üzere harekete geçebilirsiniz ancak Ekim gibi tatsız bir haberle canınız sıkılabilir.

2013 İKİZLER BURCU AŞK HAYATI

2013 ikizler burcu duygusal açıdan tüm güzellikler sizi bekliyor, süprizlere hazır olun. Duygusal ilişkilerinzde önemli ilerlemelerin yaşanacağı,tatsızlıkları sürtüşmeleri,geride bırakacağını,aşk hayatınızın çok renkli olacağı , hareketli ve heyecanlı olacağı,sevip sevildiğiniz,aşkta yaşadığınız mutlulukla daha da yenileneceğiniz bir 2013.Aşık olmak,evlenmek ,bekarlığın bitmesi,problemli evliliklerden kurtulup mutlu beraberliklerin başlaması bu yıl sizi bekliyor.Mart-Nisan Eylül-Kasım aylarına dikkat diyelim bu aylar çekiciliğinizin yüksek olduğu dikkatlerin üzerinizde olacağı dönemler olacak.

Özellikle Şubat sonu iletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir.

Nisanda tanışacağınız kişiye şans verirseniz, o sizi hayal kırıklığına uğratmayacaksevgili ikizler. Güvenmeyi öğrenirseniz,hayatınıza girecek bu yeni kişi ile aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz.

Temmuz gibi sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular olabilir, bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdaki kişiye sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız aranızdaki sorunlar büyümeden hallolur.

2013 İKİZLER BURCU İŞ HAYATI

ikizler burcu Yılın ilk aylarında mesleki anlamda monoton bir dönem sizi bekliyor olacak.

Ocak-Şubat gibi borç alacak konularında kaynaklarınızı daha iyi kullanmaya çalışmalısınız. Marttan sonra ise iş temponuz yoğunlaşacak saygınlık kazanacağınız bazı iş girişimleriniz olabilir. Bunun yanı sıra maddi kazanç anlamında karlı yatırımlara imza atabilirsiniz.Eğer bir ortaklık içindeyseniz, bu yıl ortağınızdan dolayı kazançlı çıkabilirsiniz .Mart-Nisan gibi miras, paylaşım içeren konular, yatırımlar ve banka desteği gündeme gelebilir. Uzun süredir alınamayan maddi kaynaklar da size dönebilir. Şansınız bu süreçte sizi memnun edecek kadar fazla olabilir.

Yıl ortasında bazı kararlar alabilirsiniz. Sevgili ikizler kendinizi ve yaşam tarzınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Vereceğiniz kararlar hayatınızda bir sürecin bitmesi ve yeni bir sürece başlamak anlamında olabilir.Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız.

2013 Eylül ikizler burcu maddi kayıp yaşattırma olasılığı olan konulara girişmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kasım Aralık gibi maddi kazanç açısından şanslı bir dönem olacak.Bazılarınız ciddi satışlar gerçekleştirebilir bazıları ise daha kazançlı bir iş değişikliğine gidebilir.Bu dönemde kimileri patron konumuna geçebilir kendi işini kurabilir.

2013 İKİZLER BURCU SAĞLIK

Bu yıl ikizler burcu, gözleriniz ve diş sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kış aylarında kilo problemleri ortaya çıkabilir.Mide rahatsızlıklarıda gündeme gelebilir.Bazılarınızda varisler ve damar sorunlara bağlı şikayetler oluşabilir.

 



<!--

-->




2013 BOĞA BURCU


Eyl 15, 2011





2013 BOĞA BURCU YORUMU

Boğa burçları 2013′de bu bir yıllık süreç, aşkta ve her türlü kişisel ifadenizde şans sizinle olacak. Hayattan zevk almak, aşktan yana mutluluk duymak ve her türlü şans oyunun büyük kazançlar getirecektir. Bu yıl boyunca eşiniz için çok fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Evlilik ortağınızın görüşleri ve fikirleri ile çatıştığınız için aranızda iletişimsel problemler görülecektir.Ayrıca iş hayatınızda sorumluluk sahibi, yoğun çalışabilen ve görevlerini en iyi şekilde yürüten disiplinli ve çlışkn bir kişi haline geleceğiniz bu yıl çevrenizdeki insanlar sizi fazlasıyla mesafeli ve soğuk bulabilirler. Çevrenize karşı ketum ve kapalı olacaksınız. Sırlarınızı paylaşmaktan hoşlanmayacaksınız. Temmuz gibi çevrenizdeki insanların duygularına karşı yüksek oranda duyarlı olacaksınız bu süreçte dürüst düşünceler içinde olmaya özen gösteriniz. Boğalar parasal konularda hiç ummadığınız bir anda düşüşler görülebilir yada maddi anlamda sorunlarla karşılaşmanız olası. Gene bu ara bazılarınızın eğitim hayatı ile ilgili uğraşları olabilir. Ağustos’a dikkat. Bu ay fikirsel anlamında gergin durumlar oluşabilir. Boğa burçu 2013 Ağustos sonu bir arkadaş veya akrabanızın bir konuda sizden yardım istemesi söz konusu bu konuyla ilgili uğraşlar içinde olacaksınız yani bu dönemde kendinizden çok yakın çevrenizin işleri ile uğraşıyor olcaksınız.

Eylül başı bazılarınızın hayatında bir taşınma belki terfi yada yeni bir işe başlama sektör değişikliği yada iş nedeniyle gerçekleşecek şehir değişikliği gibi gelişmeler olabilir.Ancak şunuda belirtmekte fayda var bu durum sizi hoşnut edecek.

Ekim gibi boğalar size çok uzak görünen konuların tartışmaların içinde bulunabilir alakanız olmdığını düşündüğünüz kimselerele görüşmenizi gerektiren işler gündeme gelebilir.Ekim biraz karışık görünüyor kafanızı yoracak tartışmalar yaşanacak gibi.Bu dönemde, sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Güvensizlik duygusu, kendinizi çok aşağılarda görmek veya değersiz hissetmek gibi duygulara sahip olabilirsiniz.

Aralık gibi gayrimenkul alım satımları gündeme gelebilir.Bazılrınız eşinin yada eşinin tarafından miras işleri ile ilgili olcak.

2013 BOĞA BURCU İŞ HAYATI

Sevgili boğalar 2013 yılı yoğun bir iş temposu sizi bekliyor olacak. Koşuşturmalardan vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir ofis ortamı.Kendi işinin patronu olanlarında bu yıl yoğun olacakları güzel kazançlar sağlayacakları bir yıl.Bazılarınız Nisan gibi bir ortaklık düşüne bilir yada bir yakınından bir teklif gelebilir ancak bu işe girmeden önce iyi ölçüp biçmeniz de yarar var.Eğer mantığınızı ön plana alarak hareket etmezseniz zarar görebilir ve bazı önemli kayıplarla karşılaşabilirsiniz.Mayıs sonrası artan iş temponuzla beraber zihin yorgunluğu da olacak bu dönemde sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz.

Haziranda uzun vadede gelir getirebilecek yatırımlar yapabilirsiniz. Boğa burcu bu dönemde girişeceğiniz işlerden pişman olmayacaksınız.Temmuzda bazılarınızın yurt dışı bağlantılı iş girişimleri memnun edici sonuçlar verebilir.Kimileri ise,bu dönemde yeni arayışlar içine girebilir yada beklenmedik bir iş teklifini kabul ederek , mevcut işinden ani bir kararla istifa edebilir.

Özellikle Eylül sonraso döneme dikkat edin diyelim bu aylar daha kazançlı olacak.Kasım sonrası uzun bir süredir beklediğiniz para elinize geçebilir.Gerçi bu dönem maddi bir sıkıntı yok ancak dahada rahatlamış olan büççenizle beraber lüks harcamalara gidebilirsiniz.

2013 BOĞA BURCU AŞK HAYATI

2013 boğa burcu, çıkacağınız bir yolculuk sonucu sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Duygusal hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu. Yılın son dönemi de aşk hayatınızda ve beraberliklerinizde uyumlu enerjilerin etkisi altındasınız. Evlilerin aileleri ile olan paylaşımları artacak. Evlilerin bu yıl anne baba olması da mümkün.

Şubat ilginç bir ay, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz.

Martta, evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz Nisanda, yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Aslında, kişileri gözünüzde büyütmenin bir anlamı yok. Bu dönemde, karşınızdaki kişiye olan hayranlığınızı fazla abartabilirsiniz.

Haziranda bazılarınızın iş çevrensinde başlayan dostluklar aşka dönüşebilir.

Boğalar Temmuz ayında gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Gireceğiniz toplulukların aranılan kişisisiniz. Güzel ve ahenkli konuşmalarınızla çevrenizi büyülüyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızla ve kardeşlerin de katıldığı topluluklarda güzel işbirlikleri içindesiniz

Eylülde eski duygular gündeme gelebilir geçmiş aşklardan gelen bir haber melankoliye neden olabilir.Bu dönem biraz kendinizi dinlemek düşünmek isteyebilir içe kapanabilirsiniz ancak var olan ilişkinizi tehlikeye atacak hareketlerden çekinmenizde fayda var. Bu döneme biraz dikkat diyelim.Bu dönemi sorunsuz atlta bilmeniz ilişkisinizin daha sağlam temellere oturmasını sağlayacak.

Kasım gibi ilişkinizi bir adım öteye götürmek amacıyla harekete geçebilirsiniz.

Aralıkta yoğun duygular içindesiniz. Sevgili boğa burcu, cazip ve çekici bir konumdasınız. Gizli bir çekiciliğiniz var. Gözler sizin üzerinizde, bulunduğunuz ortamlarda ilginç konuşmalar yapıyor ve çevrenizi kolayca etki altına almayı başarıyorsunuz.

2013 BOĞA BURCU SAĞLIK

Boğa burçları midenizle ilgili sorunlar çıkbilir gazlı içeceklerden uzak durmnızda fayda var.Ayrıca bu yıl tansiyon problemi olanlar kendilerine daha fazla dikkat etsin.Fazla kilolara dikkat.

Temmuza dikkat kesici ve yanıcı maddelerden uzak kalmalısınız. Alet kullanıyorsanız, dikkat etmelisiniz. Kemiklerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz

 




<!--

-->




2013 KOÇ BURCU


Eyl 15, 2011





2013 KOÇ BURCU YORUMU

2013 buç yorumu koç burcu için yılın ilk ayları gerek kazanç anlamında gerekse duygusal anlamda sizi mutlu edecek nitelikte olacak. Koç burçları Mart ayında tüm ailenin de içinde olduğu bir karar alabilirsinizz bu her ne olursa sizi ve çevrenizi memnun edecek. 2013 yılı eğitim hayatı devem edenler geçmiş dönemlere oranla daha başarılı bir yıl geçirecekler.

Nisan gibi özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemeli ve spor yapmalısınız. Koçlar duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar göreilir. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu dönemi sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Uzun yürüyüşler sizi daha da zinde yapacaktır.

Mayısda düşündüklerinizi hayata geçirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.Yakınınız olan bir kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir Haziran ayında hiçbir şeyi beğenmemek ve sürekli söylenmek gibi tutumlarınız olabilir. Bunun yerine elinizdekinden memnun olup, imkanlardan istifade etmeye gayret ederseniz daha kazançlı olursunuz. Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Temmuz ayı koç burçları yanlış kararlar vermeye açık bir dönemdesiniz. Bu dönem bazı ailevi sorunlarınız olabilir. Sevgili koçlar 2013 Ağustosta aslında sizin sorumluluğnuzda olmayan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir. Ufak şeyleri ihmal etmez ve zamanında yaparsanız sorunlarınız olmaz.

Eylül sonrsı gösterdiğiniz çabaların sonuçlarını alıyorsunuz. Sevgili koçlar yaratıcı konulara verdiğiniz önem sayesinde kendinizi dikkat çekerken bulacaksınız. Size keyif veren dinlenceler, sevdiğiniz şeylerle ilgilenmek de aradığınız huzuru sağlayabilir. Aşırıya kaçtığınız harcamalara ise göz atmanızda yarar var.

Kasımda bir konuda karara aşamsına gelebilir iki şeyden birini seçmek zorunda kalabilirsiniz bu bir gönül işi olbileceği gibi işinizle ilgili bir durumda olabilir. Çocuk sahibi olanlarınız aralıkta çocuklarından kaynaklı sorunlarla ilgilenmek durumunda kalabilir.

2013 KOÇ BURCU İŞ HAYATI

2013 koç burcu, yılın ilk yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size çok şey kazandıracak,iş konularında iyisiniz ve bazı küçük başarılar kazanmanız olası. Bu yıl maddi konularda ferahlama var.İşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe gidebilir nakit durumunuzu iyileştirmek adına bu bir şans olabilir. İş hayatında daha etkin olmanız halinde kazancınızda yenilenmeler yaşanabilir.

Temmuz ayı harcamalarınızda artış olabilir gelir ve giderler arasında oluşan açık üzerinde durmalısınız. Dengesizce yapılacak harcamalar ekonomi yapmanız gereken bu dönem sizi zorlayabilir

Yılın ikinci yarısı eski iş imakanlarının yeniden karşınıza çıkabilme olasılığı sizi daha da umutlandıracaktır. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor.

Koçlar Eylüle dikkat hayatınızda önemli bir sayfa açabilecek bir teklif alabilirsiniz.Beklenmedik iş ortaklıkları yapabilirsiniz ve girişimde bulunacağınız konularla ilgili büyük organizasyonların içinde bulunabilirsiniz.

2013 KOÇ BURCU AŞK HAYATI

Koç burcu 2013′ün ilk yarısı cazibenizin yüksek olduğu bir dönem olacak. Bu yıl pek çoğunuzun evlilik planları hayata geçebilir özellikle yılın ikinci yarısı aradığınız aşk karşınıza çıkabilir.

Koç burçları Nisan ayına dikkat evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçirebilirsiniz. Bazılarınız tam gerçek aşkı bulduklarını zannettikleri anda ilişkiden vazgeçebelirler. Evli olanlar şeytana uyabilirler. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız.

Haziran ayı sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz sürpriz karşılaşmalar meydana gelebilir.Ancak bu ay içinde meydana gelebilecek bu sürpriz aşkların uzun vadeli olmasını beklemeyin çünkü karşınızdaki insana aşırı eleştirel yaklaşacağınızdan,birazda onunla ilgili hoşlanmadığınız şeyleri hiçbir süzgeçden geçirmeden direkt söylemeye kalkışabileceğinizden ,bu ilişki uzun vadeli olmayacak.

2013 yılın ikinci yarısı fiziksel olarak yorgun, düşünsel olarak dağınık olabilirsiniz sevgili koç burçları fakat karşı cins ilişkilerinde oldukça şanslı bir dönem,aşk hayatınızı canlandıracağınız etkiler söz konusu,yalnız olanlar yada ciddi bir ilişki arayışı içinde olanlar bu dönem hiç ummadıkları bir anda işte bu diyecekleri insanla karşılaşacaklar.

Bu yıl aşk sizi bekliyor olacak hemde sevdiğiniz sevildiğiniz bir ilişki,bazılarınız uzun zamandır beklediği mutluluğu bu sene yakalayacak.Bu dönemde evliliği problemli olan çiftlerde ilişkilerin de huzuru bulacak eşleriyle uyumu yakalayacaklar.

2013 KOÇ BURCU SAĞLIK

Sevgili koç burçları, bazılarınız karaciğer yada safra kesesine bağlı problemler yaşayabilir. Bunun için rutin çekaplarınız yaptırmanızda fayda var. Yorgıunluğa bağlı şikayetleriniz ağrılarınız olabilir.

Koç burçları 2013 Kasım gibi aile büyüklerinden birinin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

http://www.burcyorumlari2013.com/page/2