22 Kasım 2012

Biz kadınlar kıyafet dolabının önünde aynı Ali Ağaoğlu gibiyiz...

Burçlara Göre Özür Dileme Şekilleri

KOÇ:

Bir kere bütün Koç’lar dünya şekeri olduklarına inanırlar. Özür dilemelerini gerektirecek bir şey yaptıklarını ya da söylediklerini hiç düşünmezler..O yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "Özür dilerim" derler. Bundan ne azı ne fazlası...


BOĞA:

Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler. Hem zaten olan olmuştur. O yüzden Boğaların özür dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır


İKİZLER:

Her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bir araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır.. Haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz..


YENGEÇ:

Bir Yengeç’in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz. Her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burç daha yoktur... Sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.


ASLAN:

Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar. Size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle BENİ AFFET yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır..Sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün.


BAŞAK:

Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar. Herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. Onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir ? Dilemiştir!


TERAZİ:

Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler. O kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz.


AKREP:

Özür dilemenin bir formalite olduğuna inanırlar. O yüzden bir telefon açmak ya da karşınıza alıp konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla özür dileyen insanların çoğu bu burçtandır.


YAY:

Yay’ların kitabında pişmanlık, özür gibi şeyler yazmaz. "Hatasız kul olmaz" şarkısı onların hayat felsefesidir. Başkaları onlara yanlış bir şey yaptığı zaman da aynı tavrı korurlar, çifte standart yapmazlar yani...


OĞLAK:

Onlardan basit bir "Özür dilerim” le kurtulamazsınız. Uzuuuun bir açıklama beklerler. 7 sayfalık bir savunma yazıp da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu.


KOVA:

Dünya tatlısı insanlardır. Hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler. Genelde de başarırlar.


BALIK:

Kolay kolay özür dilemezler çünkü onlara göre herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Bir Balık ve özür dilemek ha?. Şansınızı zorlamayın.

kaynak: e-kolay

http://fwmail.net/astroloji/burclara-gore-ozur-dileme-sekilleri/

HEM ÇOK KOLAY HEM DE İÇİNİZİ ISITACAK KIŞ ÇAYLARI: BOL BOL İÇMEDEN DURAMAYACAKSINIZ

 Fotoğraf: HEM ÇOK KOLAY HEM DE İÇİNİZİ ISITACAK KIŞ ÇAYLARI: BOL BOL İÇMEDEN DURAMAYACAKSINIZKendinize güzel bir fincan alın. Sıcak su doldurun.1.TARÇINLI/GÜLLÜ ÇAY İçine bir ince çubuk tarçın atın. Bir iki tane de kuru gül. Isparta olursa nefis olur, mis gibi kokar:) Tarçın, hava sıcaklığı ne olursa olsun, hep üşüyen insanlar için birebirdir. Dolaşımı hızlandırır. Kan şekerini düzenler. Sindirime yardım etmesi de cabası. Bu malzemeleri işyerinize de taşımanız çok kolay!2.NANELİ/MANDALİNLİ ÇAYBir dal taze nane ekleyin. Ve bir dilim mandalina. Nefis bir koku ve nanenin tüm faydaları tek bir fincanda birleşmiş. Mide ve sindiriminize destek verecektir.Oh ne nefis, kış mevsimi gibisi var mı?Çocuklara içirmek istiyorsanız, her iki tarife de, gerçek olduğundan emin olduğunuz bal ilave edebilirsiniz. Sevgilerimizle,


Kendinize güzel bir fincan alın. Sıcak su doldurun.

1.TARÇINLI/GÜLLÜ ÇAY İçine bir ince çubuk tarçın atın. Bir iki tane de kuru gül. Isparta olursa nefis


olur, mis gibi kokar:) Tarçın, hava sıcaklığı ne olursa olsun, hep üşüyen insanlar için birebirdir. Dolaşımı hızlandırır. Kan şekerini düzenler. Sindirime yardım etmesi de cabası. Bu malzemeleri işyerinize de taşımanız çok kolay!

2.NANELİ/MANDALİNLİ ÇAY Bir dal taze nane ekleyin. Ve bir dilim mandalina. Nefis bir koku ve nanenin tüm faydaları tek bir fincanda birleşmiş. Mide ve sindiriminize destek verecektir. Oh ne nefis, kış mevsimi gibisi var mı? Çocuklara içirmek istiyorsanız, her iki tarife de, gerçek olduğundan emin olduğunuz bal ilave edebilirsiniz.

Sevgilerimizle



GIDALARDA KATKI MADDESİ OLARAK KULLANILAN KORKUTUCU YEDİLİ

Fotoğraf: GIDALARDA KATKI MADDESİ OLARAK KULLANILAN KORKUTUCU YEDİLİBugün alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken katkı maddelerine bakacağız:1.MISIR ŞURUBU Olası yan etkileri: Obezite, göbek bölgesinde yağ artışı, kalp hastalıkları.2.TRANS YAĞLAROlası yan etkileri: Kalp hastalıkları, kanser ve diyabet.3.YAPAY KOKU VEREN MADDELERBu 100 adetten çok kimyasal katkı maddesini içeriyor. Olası yan etkileri: Alerjiler, davranış bozuklukları4.MONOSODYUM GLUTAMAT (MSG) Bazı gıda reklamlarında geçiyor, "içine MSG katmıyoruz" diye. Neyse ki, böyle reklamlar başladı... Olası yan etkileri: Baş ağrısı, göğüz ağrısı, tad almayı uyardığı için daha fazla yemeye yol açar.5.YAPAY TATLANDIRICILAR Aspartam:Olası yan etkileri: Sinir sistemini etkiliyor. Baş ağrısı, baş dönmesi, hafıza kaybı.Sukraloz:Olası yan etkileri: Bağırsaklardaki faydalı bakterinin azalmasına yol açar.Sakarin: Hayvanlarda kansere yol açtığı kanıtlandı.6.YAPAY BOYALAROlası yan etkileri: Alerji, sinüslerde tıkanıklık, çocuklarda hiperaktivite.7.KORUYUCULAROlası yan etkileri: TBHQ: kulak çınlaması, mide bulantısı, kusmaSodyum Benzoat: Alerjik tepkiler, kanserojenSülfitler: Allerjik tepkiler-özellikle astım içinBHT/BHA: Karaciğer ve böbrek problemleriSözün kısası, etiketleri okuyun. Anlayamadığınız maddeler içeriyorsa uzak durun. Kaçının. Uzaklaşın. Sağlıkla ve güzellikle kalın.Harika bir perşembe günü diliyoruz. Yağmur topraklarımıza bol verim getirsin,




Bugün alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken katkı maddelerine bakacağız:

1.MISIR ŞURUBU Olası yan etkileri: Obezite, göbek bölgesinde yağ artışı, kalp hastalıkları. ...
2.TRANS YAĞLAR Olası yan etkileri: Kalp hastalıkları, kanser ve diyabet.

3.YAPAY KOKU VEREN MADDELER Bu 100 adetten çok kimyasal katkı maddesini içeriyor. Olası yan etkileri: Alerjiler, davranış bozuklukları

4.MONOSODYUM GLUTAMAT (MSG) Bazı gıda reklamlarında geçiyor, "içine MSG katmıyoruz" diye. Neyse ki, böyle reklamlar başladı... Olası yan etkileri: Baş ağrısı, göğüz ağrısı, tad almayı uyardığı için daha fazla yemeye yol açar.

5.YAPAY TATLANDIRICILAR Aspartam: Olası yan etkileri: Sinir sistemini etkiliyor. Baş ağrısı, baş dönmesi, hafıza kaybı. Sukraloz: Olası yan etkileri: Bağırsaklardaki faydalı bakterinin azalmasına yol açar. Sakarin: Hayvanlarda kansere yol açtığı kanıtlandı.

6.YAPAY BOYALAR Olası yan etkileri: Alerji, sinüslerde tıkanıklık, çocuklarda hiperaktivite.

7.KORUYUCULAR Olası yan etkileri: TBHQ: kulak çınlaması, mide bulantısı, kusma Sodyum Benzoat: Alerjik tepkiler, kanserojen Sülfitler: Allerjik tepkiler-özellikle astım için BHT/BHA: Karaciğer ve böbrek problemleri Sözün kısası, etiketleri okuyun. Anlayamadığınız maddeler içeriyorsa uzak durun. Kaçının. Uzaklaşın. Sağlıkla ve güzellikle kalın. Harika bir perşembe günü diliyoruz. Yağmur topraklarımıza bol verim getirsin



ETERİK KORDON BAĞLARI KESME



Gitmesi gereken'e izin vermeliyiz.

 

Gözlerinizi kapatıp bir kaç tane yavaş ve derin nefes alın, bedeninize gevşediğini söyleyin.

 

Sonra deyin ki:

...


 

"Sevgili …………

 

Seninle yaşadığımız ilişki süresince bilerek yada bilmeyerek yaşattığım tüm zorluk ve sıkıntılar için senden özür dilerim. Lütfen beni bağışla.

 

Ben seni içtenlikle bağışlıyorum. Ve sevgiyle ya da zorlayarak bana öğrettiğin her şey için sana teşekkür ediyorum. Öğrenmem gerekenler için bana "rol arkadaşı" olduğun için teşekkür ediyorum. Aramızdaki bağları kesiyorum ve seni benden, beni senden özgür bırakıyorum.

 

Hayat Yolun ışık ve sevgi olsun her zaman

 

Kaynak : Sonsuz Sevgi


2012'de Dünyanın Sonu Gelecek...

Ön Yargılar...

Bugün ve daima nefesiniz kesilip kalbiniz duracakmışçasına sevip,aklınızın alamayacağı kadar sevilmenizi dilerim.

Fotoğraf: Sevgi herşeye ilaç,Dünya Ana'nın da sevgiye ihtiyacı var...Bugün ve daima nefesiniz kesilip kalbiniz duracakmışçasına sevip,aklınızın alamayacağı kadar sevilin dilerim. * G Ü N A Y D I N *

Sevgi herşeye ilaç,

Dünya Ana'nın da sevgiye ihtiyacı var...

Bugün ve daima nefesiniz kesilip kalbiniz duracakmışçasına sevip,

aklınızın alamayacağı kadar sevilmenizi dilerim.

* G Ü N A Y D I N *

Figen İpek

Parmağını Sevdiğin Rengin Üstüne Koy... Bir Dilek Tut...

Bir sözü UNUTMAK, bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır...

Oğlum bu insanlar çok acaip ya...

Fotoğraf: :))....a

Ama kim kendisini, önce paramparça etmeden yenileyebilmiştir?"

Fotoğraf: "Ama kim kendisini, önce paramparça etmeden yenileyebilmiştir?" Rainer Maria RilkeAma kim kendisini, önce paramparça etmeden yenileyebilmiştir?"

Rainer Maria Rilke

Biliyor musunuz; "Çin'de bir kelebek, bir çiçeğin üstüne konarken kanat çırptı diye Karayip adalarında fırtına çıkarmış." buna, kelebek etkisi deniyor...

Biliyor musunuz; "Çin'de bir kelebek, bir çiçeğin üstüne konarken kanat çırptı diye Karayip adalarında fırtına çıkarmış." buna, kelebek etkisi deniyor.... hayattaki en ufak bir etki, olayların akışını tamamen değiştirebiliyor bu yüzden attığımız her adımın, söylediğimiz her sözün, başladığımız her işin sonuçlarına hazır olmalıyız ve, ileride olumsuzluk yaratacak her şeyden uzak durmamız gerekmekte..

bir başkası için, hatta hiç tanımadığımız insanlar için bile güzel dileklerde bulunmak, bizdeki ve onlardaki gücü harekete geçiriyor.... dahada güçleniyoruz aslında... iyi ve kötü elektrik, evrende dalgalar halinde yayılıyor...ve her ikiside bulaşıcı.... güzel bir ortama girdiğinizde neşelenmeniz veya kötü bir ortamda kendinizi kötü hissetmeniz gibi..... içimizdeki pozitif gücü harekete geçirip , pek çok olumsuzluğu olumluya çevirebiliriz.....

 

ne düşündüğünüzü anlamak için , kendimize ne hissettiğimizi soralım....bu , bizi istediğimiz sonuca götüren en önemli yoldur..... kendi kendimize , ben çok iyi bir insanım, sevgi doluyum demeniz, yine kendimzi kandırmak olabilir....bunu söylerken,  önce bütün hücrelerimizin ve sonrada  bütün evrenin ikna olması gerekiyor..... her birimiz bir enerji alanıyız ve bütün kainatı aydınlatacak güce sahibiz..... içimizdeki mutluluk kapısı hep açık olsun....

sevgiler...


şehnaz aysel ateş

Abi kızla aramız gayet iyiydi ya,