22 Kasım 2012

HEM ÇOK KOLAY HEM DE İÇİNİZİ ISITACAK KIŞ ÇAYLARI: BOL BOL İÇMEDEN DURAMAYACAKSINIZ

 Fotoğraf: HEM ÇOK KOLAY HEM DE İÇİNİZİ ISITACAK KIŞ ÇAYLARI: BOL BOL İÇMEDEN DURAMAYACAKSINIZKendinize güzel bir fincan alın. Sıcak su doldurun.1.TARÇINLI/GÜLLÜ ÇAY İçine bir ince çubuk tarçın atın. Bir iki tane de kuru gül. Isparta olursa nefis olur, mis gibi kokar:) Tarçın, hava sıcaklığı ne olursa olsun, hep üşüyen insanlar için birebirdir. Dolaşımı hızlandırır. Kan şekerini düzenler. Sindirime yardım etmesi de cabası. Bu malzemeleri işyerinize de taşımanız çok kolay!2.NANELİ/MANDALİNLİ ÇAYBir dal taze nane ekleyin. Ve bir dilim mandalina. Nefis bir koku ve nanenin tüm faydaları tek bir fincanda birleşmiş. Mide ve sindiriminize destek verecektir.Oh ne nefis, kış mevsimi gibisi var mı?Çocuklara içirmek istiyorsanız, her iki tarife de, gerçek olduğundan emin olduğunuz bal ilave edebilirsiniz. Sevgilerimizle,


Kendinize güzel bir fincan alın. Sıcak su doldurun.

1.TARÇINLI/GÜLLÜ ÇAY İçine bir ince çubuk tarçın atın. Bir iki tane de kuru gül. Isparta olursa nefis


olur, mis gibi kokar:) Tarçın, hava sıcaklığı ne olursa olsun, hep üşüyen insanlar için birebirdir. Dolaşımı hızlandırır. Kan şekerini düzenler. Sindirime yardım etmesi de cabası. Bu malzemeleri işyerinize de taşımanız çok kolay!

2.NANELİ/MANDALİNLİ ÇAY Bir dal taze nane ekleyin. Ve bir dilim mandalina. Nefis bir koku ve nanenin tüm faydaları tek bir fincanda birleşmiş. Mide ve sindiriminize destek verecektir. Oh ne nefis, kış mevsimi gibisi var mı? Çocuklara içirmek istiyorsanız, her iki tarife de, gerçek olduğundan emin olduğunuz bal ilave edebilirsiniz.

Sevgilerimizle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder