1 Temmuz 2012

Sana verecek kızımız yok...

Nilüfer-Dünya Dönüyor

http://youtu.be/3Do1aW1zUHM

Facede sen discoda, barda çekilmiş foto paylaş, sonrada vay efendim ben niye evde kaldım...

Gezmek onun da hakkı...

Balık kelimesi Çince`de Yu, fonetik olarak bolluk anlamına gelir...

Photo: Balık kelimesi Çince`de Yu, fonetik olarak bolluk anlamına gelir. Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür.8 adet kırmızı Japon balığı maddi başarıyı temsil ederken, 1 adet siyah Japon balığı ise korunmanızı, varlığınızı ve şansınızı arttıracaktır. Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür. Çift balık, çifte mutluluk ve eşler arasındaki bağlılığı temsil eder. Bekarlar aşk hayatlarını canlandırmak için yatak odalarında kullanabilirler. Çift Balık sembolü aynı zamanda uzun hayat ve sağlığı temsil eder, bu yüzden de koruyucudur. Arrowana Balık ( Dragon Balığı) Kuzey yönünde kariyer, güneydoğu yönünde bolluk ve bereket enerjinizi arttırır.Balık kelimesi Çince`de Yu, fonetik olarak bolluk anlamına gelir. Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür. 8 adet kırmızı Japon balığı maddi başarıyı temsil ederken, 1 adet siyah Japon balığı ise korunmanızı, varlığınızı ve şansınızı arttıracaktır.


Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür. Çift balık, çifte mutluluk ve eşler arasındaki bağlılığı temsil eder. Bekarlar aşk hayatlarını canlandırmak için yatak odalarında kullanabilirler.


 Çift Balık sembolü aynı zamanda uzun hayat ve sağlığı temsil eder, bu yüzden de koruyucudur. Arrowana Balık ( Dragon Balığı) Kuzey yönünde kariyer, güneydoğu yönünde bolluk ve bereket enerjinizi arttırır.


Kaynak:Kristal Lotus

Yeni manzaralar aramak yerine yeni gözler geliştirin...

Hem elif'teyim hem nun'da

15 saniye kızın burnundaki noktaya dikkatlice bak...

BİRÇOK HASTALIĞINIZ SEBEBİ MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ OLABİLİR. HANGİ BESİNLER MAGNEZYUM İÇERİR?

 Photo: BİRÇOK HASTALIĞINIZ SEBEBİ MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ OLABİLİR. HANGİ BESİNLER MAGNEZYUM İÇERİR? MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ NEDENİYLE OLUŞABİLECEK RAHATSIZLIKLAR ŞUNLARDIR;Kaslarda gerilmeler ve kramplar, sersemleme, konsantrasyon bozukluğu, sinirlilik, yorgunluk hissi, kadınlarda ağrılı adet, ellerde iğnelenme hissi, uyuşukluk, migren, gerilim tipi baş ağrısı, bulantı, kusma ve çarpıntı gibi belirtiler magnezyum eksikliğinin habercisi olabilir. magnezyum olmadan vücutta enerji dönüşümü gerçekleşmiyor, metabolik aktiviteler meydana gelmiyor. Vücudumuzda bir ön faktör gibi rol oynayarak 300'den fazla enzimatik reaksiyona giren magnezyum, kemiklerin güçlenmesini sağlıyor. Karbonhidrat metabolizmasında en temel görevleri üstlenen ve Canlıların yaşamında temel olan Proteinlerin yapımından sorumlu olan magnezyumun, yaşamsal organımız kalp üzerinde de olumlu etkileri bulunuyor. Aritmilerin ve kalp krizinin tedavisinde kullanılan magnezyum, kalp kasının kasılma şiddetini azaltıyor. Kalbin daha az enerji ve Oksijen kullanmasını sağlıyor, bir başka deyişle kalbin daha ekonomik çalışmasını sağlıyor.MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİZİ TAMAMLAMAK İÇİN GÜNDE 2 BARDAK MADEN SUYU İÇİNAYRICA;Ispanak gibi yeşil sebzeler içerdikleri klorofilin yapısında magnezyum olduğu için iyi birer magnezyum kaynağıdır. Ayrıca kuru yemişler , tohumlar ve tüm hububatlar magnezyum içerirler.Ayrıca muz, avokado, kakao magnezyumun önemli kaynaklarındandır.Her ne kadar magnezyum içeren yiyecekler çok çeşitli ise de tüm bu yiyeceklerin içindeki magnezyum miktarları tek başlarına magnezyum ihtiyacını karşılamada yeterli olmaz. Bu sebeple gün boyunca çeşitli meyve ve sebzeler ile hububatların çeşitlerini tüketmek magnezyum ihtiyacının karşılanması için iyi bir önlem olacaktır.


MAGNEZYUM EKSİKLİĞİ NEDENİYLE OLUŞABİLECEK RAHATSIZLIKLAR ŞUNLARDIR;


Kaslarda gerilmeler ve kramplar, sersemleme, konsantrasyon bozukluğu, sinirlilik..., yorgunluk hissi, kadınlarda ağrılı adet, ellerde iğnelenme hissi, uyuşukluk, migren, gerilim tipi baş ağrısı, bulantı, kusma ve çarpıntı gibi belirtiler magnezyum eksikliğinin habercisi olabilir. magnezyum olmadan vücutta enerji dönüşümü gerçekleşmiyor, metabolik aktiviteler meydana gelmiyor. Vücudumuzda bir ön faktör gibi rol oynayarak 300’den fazla enzimatik reaksiyona giren magnezyum, kemiklerin güçlenmesini sağlıyor. Karbonhidrat metabolizmasında en temel görevleri üstlenen ve Canlıların yaşamında temel olan Proteinlerin yapımından sorumlu olan magnezyumun, yaşamsal organımız kalp üzerinde de olumlu etkileri bulunuyor. Aritmilerin ve kalp krizinin tedavisinde kullanılan magnezyum, kalp kasının kasılma şiddetini azaltıyor. Kalbin daha az enerji ve Oksijen kullanmasını sağlıyor, bir başka deyişle kalbin daha ekonomik çalışmasını sağlıyor.


MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİZİ TAMAMLAMAK İÇİN GÜNDE 2 BARDAK MADEN SUYU İÇİN AYRICA; Ispanak gibi yeşil sebzeler içerdikleri klorofilin yapısında magnezyum olduğu için iyi birer magnezyum kaynağıdır. Ayrıca kuru yemişler , tohumlar ve tüm hububatlar magnezyum içerirler.Ayrıca muz, avokado, kakao magnezyumun önemli kaynaklarındandır. Her ne kadar magnezyum içeren yiyecekler çok çeşitli ise de tüm bu yiyeceklerin içindeki magnezyum miktarları tek başlarına magnezyum ihtiyacını karşılamada yeterli olmaz. Bu sebeple gün boyunca çeşitli meyve ve sebzeler ile hububatların çeşitlerini tüketmek magnezyum ihtiyacının karşılanması için iyi bir önlem olacaktır.

ORMAN MEYVELERİNİ SEVER MİSİNİZ? BEYİN SAĞLIĞINIZ İÇİN ÇOK FAYDALI

Photo: ORMAN MEYVELERİNİ SEVER MİSİNİZ? BEYİN SAĞLIĞINIZ İÇİN ÇOK FAYDALIZihninizi orman meyveleriyle tazeleyin!Dut, böğürtlen, çilek ve ahududu gibi yaşamı daha renkli ve tatlı kılan orman meyvelerinin beyin hücrelerinin onarılmasına da yardımcı olduğu belirtildi.İtalyan La Stampa gazetesinin haberine göre, beslenme uzmanı Dr. Shibu Poulose, Boston'da yapılan Amerikan Kimya Derneğinin toplantısında, oksidatif bozulmalara ve inflamasyona karşı koruyucu olan bu meyvelerin, beyin hücrelerini de zinde tuttuğunu söyledi.Beyinde "mikroglia" adı verilen koruyucu hücreler olduğunu ve bunların, parçalanmış hücreleri ve atık ürünleri ortadan kaldırdıklarını ifade eden Poulose, ancak yaş ilerledikçe bu hücrelerin görevini doğru şekilde yerine getiremediğini belirtti. Poulose, bazı durumlarda çok daha aktif hale gelen bu hücrelerin beyindeki sağlıklı hücrelere de zarar vermeye başlayabildiğini kaydederek, "Ancak araştırmamızda elde edilen sonuçlar, orman meyvelerinin içerdiği polifenollerin bu konuda bir cankurtaran etkisi yaptığını gösteriyor" dedi.Bu meyvelerin hücrelerin "temizleme" fonksiyonunu onardığını gözlemlediklerini belirten Poulose, orman meyvelerinin bu etkisinin daha önce bilinmediğini sözlerine ekledi. Zihninizi orman meyveleriyle tazeleyin! Dut, böğürtlen, çilek ve ahududu gibi yaşamı daha renkli ve tatlı kılan orman meyvelerinin beyin hücrelerinin onarılmasına da yardımc...ı olduğu belirtildi. İtalyan La Stampa gazetesinin haberine göre, beslenme uzmanı Dr. Shibu Poulose, Boston’da yapılan Amerikan Kimya Derneğinin toplantısında, oksidatif bozulmalara ve inflamasyona karşı koruyucu olan bu meyvelerin, beyin hücrelerini de zinde tuttuğunu söyledi.


Beyinde "mikroglia" adı verilen koruyucu hücreler olduğunu ve bunların, parçalanmış hücreleri ve atık ürünleri ortadan kaldırdıklarını ifade eden Poulose, ancak yaş ilerledikçe bu hücrelerin görevini doğru şekilde yerine getiremediğini belirtti. Poulose, bazı durumlarda çok daha aktif hale gelen bu hücrelerin beyindeki sağlıklı hücrelere de zarar vermeye başlayabildiğini kaydederek,


"Ancak araştırmamızda elde edilen sonuçlar, orman meyvelerinin içerdiği polifenollerin bu konuda bir cankurtaran etkisi yaptığını gösteriyor" dedi. Bu meyvelerin hücrelerin "temizleme" fonksiyonunu onardığını gözlemlediklerini belirten Poulose, orman meyvelerinin bu etkisinin daha önce bilinmediğini sözlerine ekledi


Kaynak:Doğadan gelen sağlık

''Yorma kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin

''Yorma kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin

Alo! Şeyda,sana mesaj attım aldın mı?

İyi arkadaş...

Kibirden daha kötü bir yalnızlık yoktur...

Stışına Pazartesi başlanacaktır...