1 Temmuz 2012

Balık kelimesi Çince`de Yu, fonetik olarak bolluk anlamına gelir...

Photo: Balık kelimesi Çince`de Yu, fonetik olarak bolluk anlamına gelir. Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür.8 adet kırmızı Japon balığı maddi başarıyı temsil ederken, 1 adet siyah Japon balığı ise korunmanızı, varlığınızı ve şansınızı arttıracaktır. Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür. Çift balık, çifte mutluluk ve eşler arasındaki bağlılığı temsil eder. Bekarlar aşk hayatlarını canlandırmak için yatak odalarında kullanabilirler. Çift Balık sembolü aynı zamanda uzun hayat ve sağlığı temsil eder, bu yüzden de koruyucudur. Arrowana Balık ( Dragon Balığı) Kuzey yönünde kariyer, güneydoğu yönünde bolluk ve bereket enerjinizi arttırır.Balık kelimesi Çince`de Yu, fonetik olarak bolluk anlamına gelir. Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür. 8 adet kırmızı Japon balığı maddi başarıyı temsil ederken, 1 adet siyah Japon balığı ise korunmanızı, varlığınızı ve şansınızı arttıracaktır.


Feng Shui`de balık bolluk, bereket ve zenginliğin sembolüdür. Çift balık, çifte mutluluk ve eşler arasındaki bağlılığı temsil eder. Bekarlar aşk hayatlarını canlandırmak için yatak odalarında kullanabilirler.


 Çift Balık sembolü aynı zamanda uzun hayat ve sağlığı temsil eder, bu yüzden de koruyucudur. Arrowana Balık ( Dragon Balığı) Kuzey yönünde kariyer, güneydoğu yönünde bolluk ve bereket enerjinizi arttırır.


Kaynak:Kristal Lotus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder