4 Nisan 2013

Aman Allahım Bu O!

Seni Gördüğümde Kalbim-Aklım Ve İçimde Neler Oluyor?

Kusura Bakmayın Bahar Geldi Damsız Almıyoruz...

Ayşeyi sevip, Yaseminle çıkan ama Fatmayı unutamayan, İreme yavşayıp,Cemileyle yatan bide Özlemi bakire isteyen Türk Erkeği napıyon la sen ? :))))



Ayşeyi sevip, Yaseminle çıkan ama Fatmayı unutamayan, İreme yavşayıp,Cemileyle yatan bide Özlemi bakire isteyen Türk Erkeği napıyon la sen ? :))))

Kaynak: Bahar Ula

Barış, Şükran ve Sevgi Duasına Davet Ediyorum...Verdiğin Yaşamı, Hayatı ve Mucize Bedenimin Farkındalığına Vardığım İçin Sonsuz Şükürler Olsun...

Hiç Gitmediğim Bir Yere Gidip... Hiç Yapmadığım Bişi Yapmak İstiyorum...

İçinizdeki küçük kıza öğütler ;25. Tekrar söylüyorum, kafana kazıistiyorum; SEN ÖZELSİN, SEN Bİ'TANESİN, ÖNCE KENDİ DEĞERİNİBİLECEKSİN!!!!



1. Unutma! Sen değerlisin. Çalışsan da çalışmasan da... Ünlü olsan da olmasan da... O erkek seni istese de istemese de... Sen sen olduğun için bi'tanesin.

2. Kadın olmanın tadını çıkartmalısın. Biraz şefkat, biraz anaçlık, biraz dişilik, biraz seksilik, bolca zeka ve altıncı his... Sen şahanesin!
MUTLULUK SENİN İÇİNDE

3. Göbeğin çıktı diye, 36 bedenden çok uzaksın diye, saçların o reklamlardaki kız gibi dalgalanmıyor diye eksik değilsin.

4. Kendine güvenin en büyük silahındır ve o en derinlerinden gelen ışıl ışıl gülümsemen tabii ki.

5. Biliyorum adettendir ama sonuca varamadığın, sadece bünyeni hırpaladığın o konuyu 50 kere konuşmana, tartışmana gerek yok. Olmuyorsa, üstünü çizip devam etmelisin. 6. Yaptıklarından suçluluk duyarak vakit kaybetmemelisin. Yapamadıklarını listeleyip isteklerini gözden geçirmek suretiyle adımlar atarsan daha mutlu olabilirsin.

7. Hiçbir evlilik, hiçbir olması gerek şov, sana öğretilmiş hiçbir mecburiyet alın yazın değildir. Kocan tek çıkışın, hayat zaferin değildir.

8. Uzaklarda arama sakın; en büyük mutluluk sendedir.

9. Aşkından gebersen de sınırlarını bilmelisin. Sınır neresidir? Sana saygısızlık yaptığı yerdir. Buna asla izin verme.

10. Sen kendine ne değer biçersen, sen kendine nasıl davranırsan; herkes sana öyle davranır. Asla ama asla kendini küçümseme.
HERKESE 'SEVGİLİM' DEME

11. Evde oturup derdine yanma. Kaderini birine, bir kuruma, bir konuma bağlama. Kaderin senin ellerinde, bunu sakın atlama!

12. Eski sevgili adı üstünde 'eski'dir... Senin yeni dünyanı bulandırmasına izin verme.

13. Yeniden seveceksin, çok da sevileceksin. Kimse son değil, bunu bileceksin.

14. Dünyanın kanunu bu; düşündüğünü çekersin. Allah rızası için kurup durma, senaryolar yazma!

15. Sevgilini çok sevmelisin. Öyle herkese 'sevgili' dememelisin. Fakaaat çok sevmen demek, kendini ayaklar altına alman demek değildir. Bir kadın gerekirse, severken de gidebilir değil mi?
HER ŞEYİN ŞIK OLSUN

16. Her şeyin şık olsun. Ruhun, bedenin, kıyafetin, sevişin, terk edişin, dostluğun, sevgililiğin... Kadınlık şıklık demektir.

17. Başka kadınları kafana takmaktan vazgeç! Onlar sen olamaz, sen de onlar... Her kadın kendine özeldir, her kadın dibine kadar özeldir.

18. Kız arkadaşların önemlidir, en kıymetlilerindir ama onları seçmeyi bileceksin. Kadın kadının kurdudur, bir kenara not edeceksin. Sadece kötü gününde değil, başarında, mutluluğunda da yanında olan, yüreğini ortaya koyan arkadaşlarından asla vazgeçmeyeceksin.

19. Erkekler çocuktur. Nokta! Çocuğunu hem sevecek hem kızacak, icap ederse küsecek, cezasını vereceksin.
SEN ÖZELSİN BUNU UNUTMA!

20. Seni bırakıp gidebilenin arkasından gözyaşı dökmeyeceksin. Aramazsa aramasın be!

21. Sevginin, aşkın ne demek olduğunu anlamayan bir adamın vizesini keseceksin.

22. Sen renklisin, sen beceriklisin, sen erkeğin mutlu olma sebebisin, sen başlangıçsın, sen sonsun... Mecbursun, bunu fark edeceksin!

23. Her şey bir karar vermene bakar. Sabır bazen gerekli, bazen gereksizdir. Ayrımı yapabilmelisin.

24. Yapamayacağın şey yok. Gidemeyeceğin yer yok. Sana kapalı olabilecek kapı yok! Şu an silkelenip kendine geleceksin!

25. Tekrar söylüyorum, kafana kazı istiyorum; SEN ÖZELSİN, SEN Bİ'TANESİN, ÖNCE KENDİ DEĞERİNİ BİLECEKSİN!!!!

ALINTI

Fazla Söze Gerek Yok...Machu Picchu--Peru...Günün Fotosu...04/04/2013

Kısa Kısa Burçlar...Çok Doğru...Kaçırmayın...


Koç Tutkulu, çekici ve akıllıdırlar. Kıskanç bir yapıları vardır. Sevdikleri ile ömrünü geçirebilirler. Düzenli bir evlilik sıkıcı olabilir. Özgürlüklerinden taviz vermezler. Biraz Bencildirler. Dünyanın onların etrafında dönmesini isterler Macerayı seven, savaşçı ve öncüdür. Çok cana yakındır. ...

Boğa Azimli kişilerdir. . Güven telkin eden tiplerdir. Sadık bir dost, iyi bir eş, şefkatli bir sevgili olurlar. Çalışmaktan hiçbir zaman yılmazlar. Gerçek bir aşk sunarlar. Yataktaki iştahı da en az sofradaki kadar açıktır. Kusur arayan kibirli kişiler olabilirler. ''Gerçek olan güzeldir, güzel olan gerçektir'' hayata bakışının bir özetidir.
İkizler Entelektüel ve çok yönlüdürler. İnsanlarla iletişim kurmakta başarılıdır. Ev hayatı onlara göre değildir. Karşısındaki kadının çok yönlü olması şarttır. Sorumluluk altına girmesi çok zordur. İleriye dönük kararlar almak onlara göre değildir. Hem zihinsel, hem de fiziksel açıdan sürekli hareket halindedir. Yalnız kalmaktan hoşlanmazlar. Karşılarındaki insanı iyi analiz edebilirler. . Merakları hiç bitmez. Paraya önem verirler. Eleştirenlerden hoşlanmazlar..
Yengeç kırılgandır. Dedikoduya meraklıdır. Gevezelikleri dırdırcılığa varabilir. Anneleri, babaları, çocukları, eşleri için canlarını verirler. Kendisini ilişkisine adar. Maddi açıdan güçlü olan bir sevgili ,eş , güvende hissetmesini sağlar. Son derece duygusal hassas ve yumuşaktır. Zaman zaman huysuz ve müthiş kıskanç olurlar. Gönül almayı çok iyi bilirler. Annelerine çok düşkündürler. Evine bağlı, güvenilir, şefkatli, anlayışlıdır..
Aslan Aslanlar evlerine, ailelerine çok bağlı tiplerdir fakat bir gözleri de hep dışarıdadır. SICAK ROMANTİK, ATEŞLİ AŞIKLARDIR. BİRLİKTE OLDUĞU İNSANIN AYAKLARINI YERDEN KESER. Yufka yüreklidirler. Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler. Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler. Gece hayatını severler. Yaşam zevkleri pahalı olur. Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir. Özgürlüklerine düşkündürler. .
Başak Merttir ve çok çalışkandır. Kimseyi yarı yolda bırakmaz. Aradığı kadın kültürlü, zarif, dost olmalıdır. O bir temizlik hastasıdır. Aşık olabilmesi iiçin ona çok güvenmesi gerekir. Sessiz, sakin, dürüst bir burçtur Mağrur, mesafeli, ince ve duyguludur. Biraz inatçı olduğu söylenebilir. Entelektüel ve güçlü bir sevgili ister. Çok gizli fantezileri olur.
Terazi Bakımlı, akıllı ve nazik bir sevgili ile beraber olmak ister. Tatlı sözler söylemekte ustadır. Sanatta, müzikte, hayatta, kadında her şeyde uyum arar. Gece hayatına, eğlencelere oldukça düşkündür. Adalet duygusu ile iyi bir sevgiliı olabilir. Evine önem verir ve eşini sevdiği kadar saygı da duyar. Aşk herşeyden önce gelir. Çocuklara özgü bir bencilliği vardır. Ama rahatsız etmez. Eğitime çok önem verir. Göze hitap etmek onun için çok önemlidir. .
Akrep Çok ateşli tiplerdir. İçten ve dürüstür. Öyle görünmese de gerçekten duygusaldır. Çok kıskançtır. Eşinin fiziğiyle, zekasıyla, hareketleriyle, dikkat çekici biri olmasını ister. Ailesini ihmal etmez. Parayı severler. O bir sır küpüdür. Kıyafet seçiminde son derece cüretkar olabilir. Sevdiği için için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Evine değer verir. Kesinlikle sadık kalır. Çok farklı konulara ilgi duyar
Yay Neşelerini sürekli muhafaza ederler. Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır. İşine gerçekten titizdir. Başlanmaktan kaçar. Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır. İdealist, sevecen, iyimser bir romantik. Dikkat çekicidir. Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler. Fikirleri için savaşır. Çalışkandır. Sosyal yaşamları çok hareketlidir. Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. .
Oğlak Tutkularının esiri olmaz. O bir bilgedir. O yönetici doğmuştur. Duyguları derin, sevgisi büyüktür. Çok dürüstür. Evinde huzur, güven ve düzen ister. Çok hassastır. Katır kadar inatçıdır. .
Kova Eşi her şeyden önce arkadaşı olmalıdır. Aşkı beyninde başlar ve beyninden beslenir. Genelde geç evlenirler. Monoton olmazlar. Çocuğuyla iyi arkadaş olurlar. Özgürlüğüne düşkündür. Cinselliğe fazla düşkün değildir. Çok akıllı ve beceriklidir. Güçlü bir kişiliği vardır Gerçekten karizmatiktir. çekicidir Duygularına kapılmaz, her şeyi düşünür, anlamaya çalışır. .
Balık Yüzlerinde en çok dikkat çeken yer gözleridir. Çok duygusaldırlar. Muhteşem bir aşık olurlar. Çok ince ve düşüncelidir. Onu gerçekten anlayan biriyle evlilğe katlanabilirler. İlginç fantezileri vardır. Hayellerindeki insana ulaşmak için epey dolaşması gerekir. Duyguları inanılmaz hızlı değişir. Çok zevkli ve renkli bir kişilikleri vardır. Dost canlısı ve neşelidirler. Çok bakımlı ,Karizmatik,yakışıklı ve güzel olurla

Alıntıdır...

Başlamak İçin En Uygun Zamanı Beklersen Hiç Başlamayabilirsin; Şimdi Başla, Şu Anda Bulunduğun Yerden, Elindekilerle Başla...

Benim bazen durasım bazen oturasım bazen kalkasım bazen konuşasım bazen susasım var ve hatta bazen yazasım bazen bozasım var…


Benim ... Sarhoş düşlerim, sınanmış gerçekliklerim, hayallerim, dualarım, umduklarım ve umup da bulduklarım var…
Benim çok sevdiğim bir hayatım, çok sorduğum kararsızlıklarım, çok sövdüğüm hayal kırıklıklarım var…
Kalbim var, mantığım var... hatta bazen bu ikisini koordine edemeyen ruhum var…
Benim bazen durasım bazen oturasım bazen kalkasım bazen konuşasım bazen susasım var ve hatta bazen yazasım bazen bozasım var…
Benim de tıpkı sizin gibi…
Sessiz çığlıklarım, hüzünlü kahkahalarım, sudan çıkmış balık anlarım, tecrübeyle sabit hatalarım var…
Benim susuzluklarım, ıssızlıklarım, neşeli kalabalıklarım, unutulmaz anılarım, saklı mucizelerim, savrulduğum fırtınalarım var…
Benim duymuşluğum, görmüşlüğüm, şaşırmışlığım, sınanmışlığım hatta yaşamışlığım var…

Kaynak: Gelişimsel Olumlama...

Hiç duydunuz mu şu duayı?"Allah seni toplasın!"

482825_10151520373972836_1058836621_n[1]


Hiç duydunuz mu şu duayı?
"Allah seni toplasın!"
Eskiler böyle dua ederlermiş hep. Ne güzel bir duadır bu Ya Rabbi! hele ki bu çağa karşı! Allah seni toplasın! -Gözünü.. -Kulağını.. -Aklını.. -Yüreğini.. ... -Hayalini toplasın ağyardan.. Sana "el" olan sınırlardan."Allah seni toplasın"
Toplanmazsan dağılacaksın çünkü.
Dağılınca da dağıtacaksın!