30 Mart 2012

Bu sizin hayatınız...

Gün içi murphy kuralları...

1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.

3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır

Yaz gelirken alternatifler... Günün Fotosu...30/03/2012

Ne düşünmüyorsun ?

ACİL...ACİL... VE ÖNEMLİ...

ACİL...ACİL... VE ÖNEMLİ... Arkadaşlar, bundan üç beş ay önce Tuna Özdemir diye biri bana musallat oldu. Baktım laftan anlamıyor kendisini engelledim. Arkasından bir çok sahte isimle hesap açarak beni rahatsız etmeye devam etti. Hepsini engelledim. Bir süreedir sesi çıkmıyordu. Dün bazı arkadaşlarıma mesajlar atıp, benle irtibata geçmeye çalışmış. KENDİSİYLE HİÇBİR İLGİM İLİŞİĞİM VE BAĞLANTIM VE TEMASIM YOKTUR VE OLMAMIŞTIR  VE OLMASINI DA İSTEMİYORUM...Bu şahsın hesabını lütfen engelleyin... ve size de böyle bir mesaj yazarsa muhattaap bile almayın VE ENGELLEYİN...

BUGÜN BANA YARIN SİZE ARKADAŞLAR.... MUTLAKA ENGELLEYİN...

ÜÇ BEŞ AY ÖNCE ONUN  FACEBOOK HESABINI ENGELLEMEDEN ÖNCEKİ HATIRLAYABİLDİĞİM BİLGİLERİ ŞÖYLE; ANTALYALI VE KAFASINDA BİR KORSAN ŞAPKASI VAR....

Beden Dili Kullanımında El, Kol ve Avuç Hareketleri...

Beden Dili Kullanımında El, Kol ve Avuç Hareketleri



 Aşağıdaki resimde sırası ile el, kol ve avuç hareketlerinin beden dili açısından nasıl değerlendirilmesi gerektiği detaylı olarak gösterilmiştir.


1. Sana karşı tamamen dürüst olacağım...

2. Ağız Koruyucu

3. “Sayın hakimim, benim naçizane görüşüme göre“…

4. Başparmaklar arka cepten dışarı çıkıyor

5. Ense kaşıma

6. Yaka çekiştirme

7. Burna dokunma

8. Can sıkıntısı

9. Yüksek çatı

10. Alçak çatı

11. Çene okşamanın bayan versiyonu

12. Karar verme

13. İlgili değerlendirme

14. Olumsuz düşünceleri var

15. Kontrolü ele alma

16. Kontrolü bırakma

17. Adam gibi el sıkışma

18. Politikacı el sıkışı

GÜN; Şafağa bırakılmış umuttur,

GÜN; Şafağa bırakılmış umuttur,

UMUT; Rüzgarla gelen tebessümdür,

TEBESSÜM; Güneşin yüzünde mutluluktur,

MUTLULUK; Bahçende yeşeren sevgidir,

SEVGİ; Yüreğinden dilediğin hayattır,

HAYAT; Sana bağlanan aşktır,

AŞK; Sende çoğalan huzurdur,

HUZUR; Uzaktan gelen

GÜNAYDINDIR !!!
GÜZEL BİR GÜN OLMASINI DİLERİM......................

DAHA DA ÖNEMLİSİ GÜZEL BİR HAYATINIZ OLMASINI DİLERİM...

Beni seveceksin de eline ne geçecek...

Burçlar için söylenebilecek en güzel sözler

Koç
Canım benim. Ya ben yerim senin o duygusal, mütevazi, ince, anlayış yumağı duygularını! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya? Bir insan bu kadar mı düzgün, bu kadar mı programlı, bu kadar mı anlayışlı olabilir? Bu Koç'lar var ya, IQ seviyesi yüksek insanların burcudur. Dost insan, güzel insan... İnsan gibi insan. Allah seni başımızdan, yanımızdan eksik etmesin. İyi ki varsın! Allah herkese Koç gibi dostlar nasip etsin inşallah. Bitanem benim, canım canım...
Boğa
Ayy, benim güzeller güzelim. Bu Boğa'lar var ya, dünya tatlısı, yer gök harikası, şeker mi şeker insanlardır. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine doyum olmaz. İyi sevgili, iyi arkadaş, iyi, iyi, iyi,... Say say bitmez bunlar. Hatta bak yazmayayım dedim, ama dayanamayacağım ve sizinle de paylaşacağım bu gerçeği. Biliyor musunuz ki sizler; "Bir Boğa bir dünyaya bedeldir," lafını? Onlar şanlı burç aleminin, yere göğe sığmaz, harikulade burç gurubudur.
İkizler
Halt etmiş sana iki-yüzlü diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekân... Tabii ki, kıskanırlar seni, şekerim. Kim senin kadar özgüven sahibi olmak istemez ki? Sen hiçbir zaman unutma, tatlı İkizler insanı; seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır. Sen hiç takma o güzel kafana onları. Sen burçların en sevimlisisin. Adın İkizler; ama sen bitanesin.
Yengeç
Allah seni yarattı da, melekleri niye yarattı? Ya kardeşim nedir bu zerafet, bu karizma... Sen mıknatıs mısın nesin? Bir insan, her girdiği ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasıl başarır? Hem de hiçbir çaba sarf etmeden... Yoksa sen mükemmelliğin eş anlamı mısın? Kim istemez annesi Yengeç burcu olsun, eşi bir Yengeç burcu olsun? Sen var ya, olmazsa olmazsın. Burçların baş tacısın.
Aslan
Heyt bee... Gözümüzün şenliği, gönlümüzün nuru. Afet-i devran, mükemmel-i cihan. Aslan mı bu aslan. Senin kadar aynalarla baışık olan var mı şu dünyada? Sen ki güzelliğin simgesi, yer yüzünün güneşi. Senin bütün fallarında nazar çıkacaktır... Mümkündür. Başka mümkünatı da yoktur, zaten. Allah seni kem gözlerden korusun inşallah, emi?
Başak
Merhametlim benim. Karıncayı bile incitemeyen, hassas, sevgi dolu, güzel Başak'ım benim. Efendiliğin simgesi, kibar insan. Seni var ya, anlatacak kelime bulamıyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsız bir melek mi? Herkesin iyiliğini düşünen, verici, vefakâr Başak. Senin adın Başak değil; barışın, temizliğin simgesi Beyaz Güvercin olmalıydı. Neyse canım, sen üzülme. Biz biliyoruz ya, o yeter, Beyaz Güvercinim benim.
Terazi
Hay sana dengesiz diyen o dengesizler... Ben onlara ne diyeyim bilmiyorum ki! Yahu, sen olmasan var ya, su İnsanoğlu soyunda bir eksiklik, bir yitim olurdu. Sen dengesin insanlık için. Alem buysa kral sensin. Sen susarsan bir neden, konuşursan ayrı bir neden vardır. Marifetli, kabiliyetli, en artılı burç sensin. Senin üstüne burç tanıyan, megalomandır. Söylesene senin üstüne burç mu vardır? Ben ki, şahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanımam, görmem.
Akrep
Herkes bir Akrep olarak doğmayı isterdi, inan bana. Güzel gözlerin, gururun, albeninin temel taşı Akrep. Senin kadar hayatına hakim, senin kadar yaptığı işin arkasında durabilen kaç kişi kaldı artık? Allah senin soyunu eksik etmesin. Sen ki, bir bakışıyla buzları eritebilen, insana senin için Ferhat olup dağları delmeyi istettirebilen insan. Kim demişse sana fesat diye, onlarin hepsi... Neyse, yine açtıracaklar ağzımı. Senin güzel gözlerin bile yeter o kıskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel o fesatları.
Yay
Kainatın bir burcu olsa, kesin Yay olurdu. Sanatkar, vefakâr, doğru dürüst insan dedikleri sen olsan gerek. İçinde bir tek Yay olmayan bir arkadaş grubunu, uğruma ölecek olsalar bile tanımam ben. Senin heyecan budalası olduğunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen. Senin havan bile yeter güzelim... Çatlasın çekemeyenler.
Oğlak
Aman, sana inatçı diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarına gıptayla bakıp, senin yarın bile edemeyen kişiler. Dürüstlük senin burç genlerinde var. Bütün alimler, bilginler genelde Oğlak'tır. Oğlak burcu olmak bile, tek başına bir şereftir. Hatta Oglak burcu olarak doğamamış kadersizler için, Oğlak burcunun birinci dereceden akrabası olmak bile ayrı bir şereftir. Sen kıvrak zekanla, zaten her zaman bir sıfır öndesin.
Kova
Hep çevresindekileri düşünen, insancıl duyguları fazla gelişmiş, sevgi dolu Kova'lar. Allah sizin iyiliğinizi versin, emi? Ayol, bu ne vericilik, bu ne geniş bir yürek öyle? Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher olduğundan habersiz mi? Eşitlik senin için ne kadar önemli, halbuki! Ah keşke, herkes senin çeyreğin kadar bile olabilse... Sen çok yaşa, emi?
Balık
İnsanlar öyle duygu yoksunu olmuşlar ki, senin bu yaradılışının özü, duygusallığını alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen. Sen paranoyak değilsin, canım, ince fikirlisin. Ama, nerde bu ayrımı yapacak kafa bazılarında? Ben senin o yanağına düşen göz yaşını seviyorum, o hüzün dolu bakışını seviyorum. O sevgi dolu, gizemli yüreğini seviyorum. Sana sıkıcı diyenler, boğum boğum sıkıla inşallah. Sen ferah tut kendini. Rahat ol, boşver, takma o çan çan çeneleri kafana.

Beni bir ben bilirim...

Toksin atma formülü;




TOKSİN ATICI: 1 kap içerisine yarım demet taze maydanoz (saplarıyla birlikte), yarım demet taze nane yaprakları, 1 adet limon, bir parça ıhlamur ve 2 litre su eklenir. Yaklaşık 30 dakika kaynatılır ve soğuduktan sonra süzülerek içilir. Sa...bah aç karnına 1 su bardağı her gün içmelisiniz.


TAZE HAVUÇ VE KEREVİZ SUYU KARIŞIMI: Havuç ve kerevizin içerdikleri maddeler birleşince güçlü bir antioksidan ve kanser önleyici etki gösterirler. Ayrıca karışımın içerdiği A vitamini bağışıklık sistemini, dişleri, iskelet sistemini ve görmeyi güçlendirir. Cilt sağlığı açısından da önemlidir. Haftada 1 kere 1 ara öğünü kaldırıp içilmelidir

Dünyanın 7 hatası...

Haydi bugün küsleri barıştırma günü olsun...

sağdaki kuş: küstüm sana

soldaki kuş: hahaytt asıl ben küstüm

ortadaki kuş: sizi barıştırmadan uçarsam eğer bana da ruknettin demesinler