11 Temmuz 2011

Kağıtta levrek...

[oktayusta_kagitta_levrek.jpg]

1 adet levrek
1 domates
1 biber
1 limon
defne yaprağı
1 tutam maydanoz
zeytinyağı
tuz
tane karabiber
HAZIRLANIŞI:
1 adet levreği fileto haline getirin.
Yağlı kağıd dilim kesilmiş domatesin
yarısını dizin.Üzerine levrek filetoyu alın.
Üzerine kesilmiş olan biberi dizin.
Üzerine tekrar domates dilimleri defne yaprağı
1 tutam maydonoz ilave edin.
Yağlı kağıdı iyice kapatın.
Önceden ısıtılmış 200 decelik fırında pişirin.

2 yorum:

  1. En sevdiğim levrek denizde olanı. :)

    YanıtlaSil
  2. küçükken ben balıkları öldürüp yiyoruz diye ağlardım... hala hatırlıyorum...:)

    YanıtlaSil