25 Şubat 2012

Sizin Aşkınız Ne Renk?

Renklerin Sizin Duygularınızı, İsteklerinizi Hatta İlişkinizi Anlatabilecek Güçte Olduğunu Biliyor Musunuz? Özellikle de Yeşil, Mor ve Turuncu Renk Size Aşkın Gücünü Söyleyecek Kadar Güçlü. Renginizi seçin;Yeşil, mor ya da turuncu rengin önünüzde durduğunu düşünün içlerinden hangisini seçeceğinize karar verin ve bu rengin size ne anlatmaya çalıştığını öğrenin.

Aşkınızın renginin ne olduğunu bugüne kadar öğrenemediyseniz, şimdi öğrenmenizin vakti geldi demektir. Sizin için doğru olan kişiyi bulmak ya da bulduğunuz erkeğin doğru kişi olduğunu anlamak için yeşil, mor ve turuncu renge güvenmeniz yeterli. Sizin seçtiğiniz renk hayatınıza ve ilişkinize yön verecek olan renktir.
Yeşil renk


Bir erkekle ilk tanıştığınız andan itibaren karşınızdakinin hayatını değiştiriyorsunuz. Kendini sizin yanınızda rahat hissediyor. Sizin için karşınızdaki erkeğin ne düşündüğü çok önemli. İçgüdülerinize ve geçmiş deneyimlerinize güvenmelisiniz çünkü bir erkeğin ilişkinizden ne istediğini ancak bu şekilde anlayabilirsiniz. Sizin için evlilik güvende olmak anl***** geliyor. Çocuk yapmak ve zengin biriyle evlenmek en büyük hayaliniz. Yeşil seçen kadınların hayatındaki erkek maddi durumu iyi olan, kendi ayakların üzerinde durabilen bir erkek olmalıdır.
Uyarı: Çok açık kalpli birisiniz ve düşündüğünüz her şeyi belli edebiliyor, duygularınızı gizleyemiyorsunuz bu nedenle çok çabuk kırılabilir, zarar görebilirsiniz. Bazı erkekler bu özelliğinizde kötü şekilde yararlanabilir ve doğru erkeği bulmakta zorlanabilirsiniz.
Mor renk


Bir erkeğin sizi etkilediği ilk şey neşesidir fakat sizin için sonrasında önemli olan size huzur verecek ve sizi rahat ettirecek biri olmasıdır. Erkekler sizin heyecan verici biri olduğunuzu ve bir ömür boyu sizinle olmanın eğlenceli olduğunu düşünür. Resmiyeti sevdiğiniz için ilişki demek sizin için ciddi bir iş demektir. Evlilik için göz önünde bulunduracağınız şeylerin başında fiziksel özellikler geliyor. Yakışıklı bir erkekle evlenememek sizi mutsuz edeceği için seçimlerinizde bunu göz önünde bulundurursunuz.
Uyarı: Doğru kişiye bir şans vermeyi denemelisiniz, fiziksel özelliklerini değil davranışlarını göz önünde bulundurmalısınız.
Turuncu renk
Karizmanız, sevgi dolu oluşunuz ve etkileyici tavrınız bir erkeğin baştan çıkmasına yetecek güçte. İlişkilerde dokunuş sizin için önemli ve karşınızdaki erkeği dokunuşlarından tanıyabiliyorsunuz. Evliliğe erkeklerin baktığı gibi bakarsınız ve evlenmeye karar verirken sizin için zekâ ön plandadır. Evleneceğiniz erkeğin zeki olması ve size sürekli olarak yeni bir şeyler öğretmesi gerekir.
Uyarı: bir erkekle ilk tanıştığınızda duygusal yönünüzü saklarsınız ve sizin zayıf yönlerinizi görmesine izin vermezsiniz. Fakat ileride sizin gerçek yüzünüzü gördüğünde şaşırıp sizden uzaklaşabilir o yüzden daha doğal davranmaya çalışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder