18 Ağustos 2012

Minicik bir KASABADA olsam..!




Fotoğraf: Minicik bir KASABADA olsam..!Yağmur yağsa, çatıda TIK-TIK yağmurun sesini duysam..! Pencereden baktığımda, GRİ bir DENİZDE bana baksa; Hüzünlü DALGALARIN sesine dalsam..!   İçeride SOBA yansa..! ÇAYDANLIK sobanın üstünde; CAMLAR buğulanmış,ÇAY kokusu bütün ODAYI kaplamış olsa..!Bir elimde KAĞIT olsa, bir elimde KALEM, yazsam; İçimin tüm kirini akıtsam SATIRLARA..! Eski bir RADYODA " Özdemir Erdoğan" çalsa..! Ve, "İkinci Baharı" yaşasa GÖNLÜM, o MÜTHİŞ şarkılarla..! YÜREK rahat olsa, HUZUR olsa; AŞK olsa, Ve; varsa bir KADİR KIYMET bilen, İşte "O" yanımda OLSA...!

 Yağmur yağsa, çatıda TIK-TIK yağmurun sesini duysam..! Pencereden baktığımda, GRİ bir DENİZDE bana baksa; Hüzünlü DALGALARIN sesine dalsam..!   İçeride SOBA yansa..! ÇAYDANLIK sobanın üstünde; CAMLAR buğula...
nmış, ÇAY kokusu bütün ODAYI kaplamış olsa..! Bir elimde KAĞIT olsa, bir elimde KALEM, yazsam; İçimin tüm kirini akıtsam SATIRLARA..! Eski bir RADYODA " Özdemir Erdoğan" çalsa..! Ve, "İkinci Baharı" yaşasa GÖNLÜM, o MÜTHİŞ şarkılarla..! YÜREK rahat olsa, HUZUR olsa; AŞK olsa, Ve; varsa bir KADİR KIYMET bilen, İşte "O" yanımda OLSA...!

Devamını Gör






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder