21 Eylül 2012

Bugün Ay Yay Burcunda, Büyüyen Fazda


AY TAKTİKLERİ


Bugün Ay Yay Burcunda, Büyüyen Fazda


20.09.2012 saat 19.33’ten 22.09.2012 saat 22.22’ye kadar

Dikkat: Ay 22.09.2012 saat 19.45- 22.22 arası boşlukta olacaktır. Önemli işlerinizi bu saatlere denk getirmeyin, yeni bir işe bu saatlerde başlamayın. Daha çok elinizde yürüyen işlerle uğraşabilir veya bir süreliğine dinlenebilirsiniz.

Önemli: Bu tarihler arası Doğan Çocukların Ay Burcu Yay’dır! Ay Yay Çocukları: Özgür ruhlu, bilgiye ve öğrenmeye meraklı, ebeveynlerinden özgürlük talep eden yapıda olurlar. Sınırları zorlamayı severler. Erken yaşta yabancı dil ve yabancı kültürlerle tanışması onun ileride kuracağı yaşama destek olacaktır.

Ayın Enerjisi ile uyumlu olan Burçlar: Koç, Aslan, Terazi, Yay, Kova

Ayın Enerjisi ile aktif olan ve harekete geçen Burçlar: İkizler, Başak,  Balık

Ayın Enerjisi ile içsel gerginlik hisseden Burçlar: Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak

Beslenme: Bugünlerde protein ve taze meyve ağırlıklı beslenmelisiniz. Bedeniniz özellikle Proteine ve taze meyveye ihtiyaç duyacaktır. Ancak aşırı protein yüklemesi alerjileri tetikleyebilir, bu yüzden sıcak havalarda aşırı proteinden uzak durmak yararlı olacaktır. Günlük ihtiyacınızın üzerine çıkmamaya özen göstermelisiniz. Bu ise yaklaşık olarak (beden ağırlığınız)kilogram x 1,25 = gr protein olacaktır.

Büyüyen Ay fazında bedeniniz depolamaya yönelik çalıştığı için çabuk kilo almaya meyilli olursunuz, kilo vermekse epey zordur. Bu yüzden öğünlerinizi küçültün.

Sağlık: Sırt ve siyatik ağrıları görülebilir. Varis ve üst baldırda ağrılar ortaya çıkabilir. Kaslarınıza masaj yapmak iyi gelecektir. Uzun yürüyüşler de bacaklarınızdaki ağrıları tetikleyebilir. Bacaklarınızı alışılmışın dışında yormamaya özen göstermelisiniz.

Büyüyen Ay fazında yaralar kapanmaz ve ameliyatlarda kan kaybı daha fazla olur. Zorunlu olmadıkça ameliyatlardan kaçınmanızda yarar vardır.

Bitkiler: Bitkilerinizi bugünlerde zararlı otlardan arındırırsanız, kısa sürede tekrar çıkarlar. Ayrıca Ateş günlerinde bitkileri sulamak da ters etki yaratacaktı, bu yüzden bitkilerinizi olduğu gibi bırakın.

Ev işleri: Temizlik ve tamir işleri yapabilirsiniz. Evinizi bol bol havalandırın.

Günlük İlişkiler: İkili ilişkilerde ve aile içinde iletişim artar. Umutlar ve gelecek üzerinde konuşmalar çoğalır. Sorunlar ve gerginlikler kolaylıkla çözülebilir. Kalabalık ortamlardan keyif alırsınız. Aynı zamanda uzun zamandır bir türlü elinize alıp okumaya başlayamadığınız bir kitap varsa, bu dönem ona başlayabilirsiniz.

İş/güç: İyimserlik hâkim. Geleceğe yönelik beklentilerin konuşulabileceği günler. Üstlerle olan ilişkileri onarmak geliştirmek için son derece uygun. Dış Ticaret, yabancılarla olan ilişkiler, Dış Turizm açısından olumlu etkiler var. Yabancı dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Sevgiler

Yurda Hal

http://astroistanbul.com/2012/09/20/bugun-ay-yay-burcunda-buyuyen-fazda/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder