2 Eylül 2012

Burcunu ifade eden çarpıcı kelimeyi biliyor musun?

Fotoğraf: Burcunu ifade eden çarpıcı kelimeyi biliyor musun?KOÇ:Önemli olan bir Koç insanını sevmen değil ona o sevgiyi hissettirebilmen!BOĞA:Bir boğa asla unutmaz sadece erteler… Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!İKİZLER:Kıvrak bir zekası vardır… Birine gıcık olduğu zaman; o kıvrak zekası tek bir şey için çalışır karşısındakini sinir etmeye…YENGEÇ:Her aşk ondan bir parça alır götürür… Ama asla “Bu da sana kapak olsun” anlamına gelen bir şey yapmadan ayrılmaz birinden!ASLAN:Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de…BAŞAK:Bir Başağı üzersen sana bin ”DERT” verir / Gerekli gereksiz konuşursan ”TERS” cevap verir! / Aldatırsan muhteşem ”DERS” verir!TERAZİ:Bir Teraziyi hakkıyla sevip, ona aşık olmayacaksan; Zaman kaybettirme! Sıranı arkandakine ver…AKREP:Bir Akrep ya mutludur ya da mutsuz… Aynı anda hem mutlu hem de mutsuz hissediyorsa aşıktır o!YAY:Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!OĞLAK:Bir Oğlağın kalbinin inanmadığı şeye aklı ve mantığı hiç inanmaz! İnandırmaya çalışmayın bir laf söyleyip fena bozar!KOVA:Kalbini kırdığın bir Kovanın kafanı kırmasında bir sakınca yoktur umarım? Olmamalı….BALIK:Tek bir hareketle bir Balık insanını kaybedebilir insan… Ama tek bir hareketle geri kazanamaz..

 KOÇ: Önemli olan bir Koç insanını sevmen değil ona o sevgiyi hissettirebilmen!

BOĞA: Bir boğa asla unutmaz sadece erteler… Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar! ...
İKİZLER: Kıvrak bir zekası vardır… Birine gıcık olduğu zaman; o kıvrak zekası tek bir şey için çalışır karşısındakini sinir etmeye… YENGEÇ: Her aşk ondan bir parça alır götürür… Ama asla “Bu da sana kapak olsun” anlamına gelen bir şey yapmadan ayrılmaz birinden!

ASLAN: Onun için ihanetin küçüğü büyüğü olmaz! Büyüğü de ayrılık sebebidir küçüğü de…

BAŞAK: Bir Başağı üzersen sana bin ”DERT” verir / Gerekli gereksiz konuşursan ”TERS” cevap verir! / Aldatırsan muhteşem ”DERS” verir!

TERAZİ: Bir Teraziyi hakkıyla sevip, ona aşık olmayacaksan; Zaman kaybettirme! Sıranı arkandakine ver…

AKREP: Bir Akrep ya mutludur ya da mutsuz… Aynı anda hem mutlu hem de mutsuz hissediyorsa aşıktır o!

YAY: Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!

OĞLAK: Bir Oğlağın kalbinin inanmadığı şeye aklı ve mantığı hiç inanmaz! İnandırmaya çalışmayın bir laf söyleyip fena bozar!

KOVA: Kalbini kırdığın bir Kovanın kafanı kırmasında bir sakınca yoktur umarım? Olmamalı….

BALIK: Tek bir hareketle bir Balık insanını kaybedebilir insan… Ama tek bir hareketle geri kazanamaz

1 yorum:

  1. ben ikizlerim .......biz dünyaya gök kugının dipnden bakarız siz yer yüzüne serğilenen reklerimizi görsünüz .ikizler budur.............dünyaya renk bırakan gurup ...

    YanıtlaSil