27 Eylül 2012

Cildimiz İçin Evde Yapabileceğimiz Basit Önlemler Neler Olabilir??

Fotoğraf: Cildimiz İçin Evde Yapabileceğimiz Basit Önlemler Neler Olabilir?? 1-Her gün bolca su içmeyi unutmayalım. 2-Akşamları yatmadan önce makyajın temizlenmesi ve özellikle gece nemlemdirici krem sürmek çok önemli. 3-Proteinden zengin,omega 3 ağırlıklı beslenme çok önemli,kaslarımızın yoğunluğu açısından bu çok önemli,unutmayın ki yüzünüzde de kas yapısı vardır.Bol taze yeşil yapraklı sebze,kırmızı renkteki sebzeleri daha çok çiğ tüketin,asit baz dengesi için bu tür gıdalar vucutta biriken asit fazlasını atarlar. 4-Vücudumuzdaki kasları sporla nasıl çalıştırıyorsak,yüz kaslarına da aynı özeni göstermek lazım.ÖZELLİKLE YÜZ YOGASI HAREKETLERİNİ ÖĞRENİN.....(kitap ve cd mutlaka bulabilirsiniz,Lourdes Çabuk internetten bulabilirsiniz) 5-Ayda bir düzenli evde bile olsa buharla temizlik,haftada 1 peeling yapabilirsiniz.Ara ara yoğurt-bal maskesi cilde nem verir. En önemli fakat çok basit nokta;yaz-kış güneş koruyucu kullanmanız çok önemli. 6-Solaryuma girmekten sakının. 7-Sigara en çok kaçınmanız gereken cildi yaşlandıran bir etken. 8-Duygu ve düşüncelerimizi olumluya dönüştürmek için çaba sarfetmek,kendinizi iyi hissedecek bir şeyler üretin,endolfin,stresin en büyük düşmanı.Stres de cildi en çok yıpratan bir etken. 9-Fırsat buldukça açık ve temiz havada yürüyüş,bol oksijen almak çok önemli. 10-kafeinli,asitli gıdalardan uzak durmak. 11.-Gülmek cildin en güçlü vitamini.Sizi çok strese sokan kişilerden kendinizi koruyun,gülümseten insanlarla daha çok beraber olun.Gerektiğinde hayır demeyi de bilmek lazım.

1-Her gün bolca su içmeyi unutmayalım.

2-Akşamları yatmadan önce makyajın temizlenmesi ve özellikle gece nemlemdirici krem sürmek çok önemli.

3-Proteinden zengin,omega 3 ağırlıklı beslenme çok önemli,kaslarımızın yoğunluğu açısından bu çok önemli,unutmayın ki yüzünüzde de kas yapısı vardır.Bol taze yeşil yapraklı sebze,kırmızı renkteki sebzeleri daha çok çiğ tüketin,asit baz dengesi için bu tür gıdalar vucutta biriken asit fazlasını atarlar.

4-Vücudumuzdaki kasları sporla nasıl çalıştırıyorsak,yüz kaslarına da aynı özeni göstermek lazım.ÖZELLİKLE YÜZ YOGASI HAREKETLERİNİ ÖĞRENİN.....(kitap ve cd mutlaka bulabilirsiniz,Lourdes Çabuk internetten bulabilirsiniz)

5-Ayda bir düzenli evde bile olsa buharla temizlik,haftada 1 peeling yapabilirsiniz.Ara ara yoğurt-bal maskesi cilde nem verir.   En önemli fakat çok basit nokta;yaz-kış güneş koruyucu kullanmanız çok önemli.

6-Solaryuma girmekten sakının.

7-Sigara en çok kaçınmanız gereken cildi yaşlandıran bir etken.

8-Duygu ve düşüncelerimizi olumluya dönüştürmek için çaba sarfetmek,kendinizi iyi hissedecek bir şeyler üretin,endolfin,stresin en büyük düşmanı.Stres de cildi en çok yıpratan bir etken.

9-Fırsat buldukça açık ve temiz havada yürüyüş,bol oksijen almak çok önemli.

10-kafeinli,asitli gıdalardan uzak durmak.

11.-Gülmek cildin en güçlü vitamini.Sizi çok strese sokan kişilerden kendinizi koruyun,gülümseten insanlarla daha çok beraber olun.Gerektiğinde hayır demeyi de bilmek lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder