2 Şubat 2013

Fark Et...Uygula...Değiş...



 

 

 

Toplum bilimciler şunu der; toplumu anlamak istiyorsan ön yargılarını at. Meğer kişisel bilimciler de aynı şeyi söylüyormuş. Kendini tanımak istiyorsan ön yargılarını at, bakış açını değiştir. Bu kitap bunu söylüyor. Pozitif yaklaşacaksın, korkmayacaksın, inanacaksın, özgüvenini artıracaksın, affetmeyi bileceksin.

Hayatın zor olduğuna inanırsan hayat zor olur. Ne yapacağız? Bu kitap ne yapacağınızı söylüyor. Başka kitaplar da söylüyor ama bu kitap sadece söylemekle kalmıyor antrenman da yaptırıyor. Yolunu yordamını gösteriyor.”

Mehmet Tezkan,

Gazeteci, Milliyet Gazetesi köşe yazarı

 

“Bir solukta okuduğum bu kitabın beni en çok etkileyen tarafı, tamamıyla güncel hayatta uygulanmış ve faydalı sonuçlar vermiş tekniklere yer verilmiş olması. Değişim hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı!

Sevgili Arzu, emeğine ve yüreğine sağlık!”

Hatice YILDIRAN,

ID Coaching International

MBA, MCCT, Founder

 

“Şifa, insanın kendi farkındalık yolculuğudur.  İçsel yolculuğumuzda daha derinlere indikçe hem ruhumuz, hem de bedenimiz şifa bulur. Bu kitap, bu yolculukta içimizdeki en derin, en gizli saklı noktalara ulaşabilmek için yeni kapılar açıyor, kendi farkındalığımızı artırabilme fırsatı tanıyor.

Uygulaması çok kolay, derin ve etkin farkındalık yaratan şifalandırıcı egzersizlerden oluşan bu kitabı, herkese öneririm.”

Ferda Berkman,

Sağlıklı Yaşam Koçu

 

Kitabı okumaya başlar başlamaz devamını merak ettim… O kadar sahici ki…

Sahici; çünkü kişisel gelişimi hayata dokunduran bir tarafı var… İnsan hayatına dair meseleleri inceliyor ve içten bir üslupla okuyucuyu kavrıyor…

Yaşam koçluğu ve NLP ile tanışmak, hayatında bir fark yaratmak isteyen herkes için başucu kitabı olacağını düşündüğüm bu değerli çalışma, okuyucularına kendi kitabını yazma fırsatını da veriyor.

Bu kitap, içerdiği güçlü teknikleri okuyucunun uygulamasını sağlıyor, cesaretlendiriyor ve harekete geçiriyor!

Neslihan Erdoğdu

Uluslararası Koçluk Entitüsü Derneği Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder