24 Nisan 2013

Dünya kutsal ilkelere göre yapılandırılmış bir çeşit tapınak...





 Ağır titreşimleri ile yeryüzü enerjisini temsil eden enerjilerden, dünyanın madde planında da ley hatları dediğimiz bir enerji aktarım ve dağıtım sistemi aynen nadi kanalların...ın insan vücudunu sardığı gibi sarmakta. Ley hatlarının da vücudumuzdaki gibi enerji merkezleri yani çakraları vardır. Bunlar dünyanın yüzeyi altında akan negatif ve pozitif radyasyon akımlarının, belli noktalarda kesişip, özel yayılım yaptığı merkezlere dünyanın çakraları diyoruz.


Bulundukları bölgeye özel enerji yüklemeleri yaptıkları gibi, oluşturdukları megalitik alanlarda farklı bir çekim özelliği yansıtırlar. Dünya çakraları arasında pozitif, negatif ve nötr olanlar vardır. Bu merkezler yeryüzü küresinde, yüz seksen derece karşıtına gelen bölgede bir zıt alan oluşturur. Negatif dediğimiz bu merkezden de kara akım hatları dünyayı sarar. Vücudumuzdaki ve makro kozmosdaki enerjilerin artı eksi kutupları ile kendi dinamikliğini dengede tutmasının bir benzer örneğini de kendi iç dinamiğinde kurar. Gezegenin  çakraları yaklaşık olarak harita üzerinde belirtilen yer gibi görünür.


Çakra sistemi dahil temel Zodyaksal etkiler,içinde yaşayan milletler üzerinde güçlü bir etkiye sahip (Zodyak, ekliptiğin iki yanında, aşağı yukarı 10 derece genişliğinde, içinde Güneş'in ve gezegenlerin döndüğü bir gökkubbe kuşağıdır) Bu çakralara bağlı bir de büyük kanal vazifesi gören insanlar var. O kişiler inisiye olup, kendilerine bağlı olan daha alt kanal ve kişilere gelen enerjiyi dağıtırlar. Sistem tıpkı bir nükleer santral – trafo – şebeke – kablo ve evdeki priz şeklinde oluşturulmuştur. Enerji iletiminde tabii ki sadece insanlar vazifeli değildir. Ama insanların bilinç düzeyinin yüksek olması, olayın farkında olmalarına neden olur.


Enerji hissiyatı hassas ve yüksek olan biri, onu bedeninden geçerken algılar. Bazı bölgelerde yaşayan kişiler ve canlılar değişik olumlu etkilere veya olumsuz etkilere maruz kalırlar. Deneyimlerle tespit edebildikleri bu bölgeler tarihler boyunca bilinmiş, faydalanılmış veya korunulmuştur. Ley hatlarının üzerine yapılan binalar huzur ve sağlık getirirken, olumsuz enerji taşıyan kara ley hatları üzerine kurulan mekanlar sıkıntı yaratır. Yeryüzü enerjisi (rahim enerjisi), makro kozmos enerjisi (rahman enerjisi) diye tamınladığımız enerjilerden rahman enerjisi en saf en süptil enerjilerin olduğu üst boyut enerjilerindendir. Uygun olduğumuz bilinç durumuna göre ona uyumlanır, yararlanırız. Alt bilinçlerde egonun, kişisel benin hükmümde isek; yeryüzünün ağır frekanslı enerjileri ile besleniriz.


O tür duygu, düşünce enerjileri taşır, o tür eylemlerde bulunuruz. Yaşamda amaç hep tekamül edip üst bilinçle, üst boyut enerjilerinden yararlanmaktır. Evrensel enerjinin bir parçası olan insanoğlu bireysel enerji alanlarını ve titreşimlerini, evrensel titreşimlere düzgün uyumlayıp olması gereken rezonede tutabilirse ruh, zihin ve beden sağlığını dengede tutup sağlıklı bir yaşam sürebilir. Herhangi birisindeki bir sorun, diğerlerini etkileyip onlarda da sorun yaratır. “ Yeryüzünü mabet kıldım” ayeti ; bilene, görene, düşünene, anlayana açık! (Derleme)

Kaynak: hülya Tokdemir Reis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder