28 Kasım 2011

Gelişime açık bir insanla, gelişime kapalı bir insanın ilişkisi ne kadar sürebilir?

İKİLİ İLİŞKİLER Ne tür ilişkiler yaşıyorsunuz?
 Yaşadığınız ve biten ilişkilerinizin ortak yanı ne? Kaç kez "bu sefer doğru insanı buldum" dediniz ve ilişki yine hüsranla bitti. Eğer ilişkilerin yorucu olduğunu düşünüyorsanız, sizi yoran ilişkiler yaşarsınız. Eğer tüm erkeklerin size güzelliğiniz için geldiğini düşünüyorsanız, sadece güzelliğiniz için gelen erkekleri hayatınıza çekersiniz. Eğer yeni ilişkinizde de eskisinde oldığu gibi aldatılacağınızı düşünüyorsanız, aynı deneyimi tekrar yaşarsınız.


Yaratıcı bir varlık olduğunuzu kabul edin. Bu insanları hayatınıza çeken sizsiniz. Bilinçaltınızı lehinize kullanmak için ne istemediğinize değil, ne istediğinize odaklanın. İstemediğiniz şeylerin zıddına odaklanın.


İstediğiniz partneri hayatınıza çekmek için;

 1.Böyle bir kişiyi hayal etmenin yanı sıra, bilinçaltınızda böyle bir insana layık olduğunuza inanmanız gerekir.

2.Partnerinizde istediğiniz özelliklere önce sizin sahip olmanız gerekir.

3.Böyle bir kişinin de sizin özelliklerinizi istemesi ve seçmesi gerekir.


İlişkilerde ve arkadaşlıklarda sakin bir kişilik ile canlı bir kişilik sıkça bir araya gelir. Ama BİLİNÇ SEVİYELERİ çok farklı iki insan ilişkiyi sürdüremez. Gelişime açık bir insanla, gelişime kapalı bir insanın ilişkisi ne kadar sürebilir? Bilinç seviyesi farklılaştıkça ayrılıklar kaçınılmazdır. Şu anda yakın ilişkide olduğunuz insanlara bakın. Evliliğinizi sürdürdüğünüz insana bakın. En yakın arkadaşınıza bakın. Flört ettiğiniz insana bakın. Kendinize rakip gördüğünüz insanlara bakın. Şu andaki bilinç seviyeniz hakkında fikir edinebilirsiniz Onlardan daha "kötü" ya da "iyi" değilsiniz. Benzer benzeri çeker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder