7 Aralık 2011

İçten içe çevrenizdeki bazı insanlar ile kendinizi kıyaslıyorsunuz...

Başınıza gelen her şeyi, hayatınıza gerçekten siz mi çekiyorsunuz? Kesinlikle hayır? Başınıza gelen bir çok şeyin bir kısmını siz kendinize çekiyor olabilirsiniz ama çekmedikleriniz daha çok. Biz buna “Bumerang Yasası”, Evrenin Bumerang Yasası deriz. Sadece yaptıklarınız değil, yapmadıklarınız da başınıza gelenlerin sorumlusudur. Biz buna aynı zaman da “Tahtereva...lli Paradoksu” da diyebiliriz. Nedir bu?

Kendini varlığınızı başkalarının varlığına göre konumlandırdığınız da başınıza gelecek olan da budur zaten. İçten içe çevrenizdeki bazı insanlar ile kendinizi kıyaslıyor ve kendi başarınızı onlarınki ile tartıyorsanız. Ya da çoğu zaman milyonlarca insanın isteyerek ya da istemeyerek, kıskançlık, haset ya da rekabet duygusu ile başkalarının başarısızlığını istiyorsanız. Bu durumda evreni harekete geçirirsiniz. Artık çarklar dönmeye başlar.

Ama unutmayın, sizin bulunduğunuz yerde başkaları da vardır. Onların da talepleri, istekleri ve tutkuları vardır ve onlar da evrenden dilekte bulunur. Onların istekleri bir şekilde daha güçlü çıkarsa ve evren onların dileklerini yerine getirirse siz o kişilerle bir “Tahterevalli Paradoksu” kurduğunuz için evren sizden alır ve onlara verir.

Birinci kural şudur: Başkalarının kötülüğünü istemeyin, başkalarının kötü duruma düşmesi sizi sevindirmesin. Kendinizi başkaları ile kıyaslama yoluna gitmeyin.Siz tek ve özelsiniz.Ve başkaları için mutlu olmayı öğrenmenin zamanı geldi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder