29 Aralık 2011

Nuray Sayarı’dan yılbaşı gecesine özel ritüeller!

Yeni yıla girerken mutlaka kök çakrasının rengi olan kırmızıyı giymenizi öneren ünlü astrolog, bizim “batıl” diye bildiğimiz kırmızı iç çamaşırı giymenin, aslında kök çarka renginden geldiğini açıklıyor ve ekliyor "Kırmızı bir elbise, çorap, iç çamaşırı ne olursa olsun ama üzerinizde kırmızı bir şey olsun ve yeni yıla kırmız...ıyla girin."


 Nuray Sayarı’nın yeni yıla girmeden uygulamanızı önerdiği bir diğer ritüel de evinizi ya da iş yerinizi bir tutam adaçayı ile tütsülemeniz. Ünlü astrolog adaçayı ile evinizin ve mekanınızın enerjisini temizlemenizi öneriyor.


Yeni yıla girmeden evvel mutlaka kırmızı bir dilek kesesi hazırlamanızı öneren Nuray Sayarı, hazırladığınız kesenin içine hayatınızda olmasını istediğiniz şeyleri yazmanızı söylüyor. Dileklerinizi keseye koyduktan sonra ağacınız varsa ağacınıza, yoksa evinizde bir köşeye saklamanızı öneriyor.


Eski ve kötü enerjileri geçmiş yılda bırakmanız için Nuray Sayarı’nın önerdiği bir diğer ritüel de bu yıl neler yaşadıysanız, sizi neler hırpaladıysa, neler yıprattıysa bir kağıda da bunları, öfkelerinizi, üzüntülerinizi yazmanız. Yazdıktan sonra tam 2012’ye girerken o kağıdı yakın ve “affettim, teşekkür ettim” deyin.


Yeni yılda evinize bereket gelmesi için Nuray Sayarı’nın önerisi bir nar almanız ve o narı bir poşete koyup, evinizin ya da iş yerinizin kapısında ister besmele çekip, ister haç çıkartarak patlatmanız daha sonra da afiyetle yemeniz. Ünlü astrolog bu ritüelin yeni yıla kısmetinizle girmenizi sağlayacağını söylüyor.


Nuray Sayarı’nın yılbaşı sofranız için önerileri ise şöyle; sofranızda mutlaka kırmızı bir mum yakın, melek figürleri, nar, badem, ceviz koyun ve defneyapraklarıyla sofranızı süsleyin.

. Son olarak da 2012’ye girerken muhakkak, iyi dileklerinizle bir bitki dikmenizi öneriyor Nuray Sayarı. Hem de bu ritüeli şimdiden yapabilirsiniz. Ünlü astrolog bir şey dikmenizi, bir ürün işlemenizi hatta bir zeytin ağacı dikmenizi söylüyor. Balkonunuzda ya da mutfağınızda bir zeytin ağacınız olmasını öneren Sayarı, o ağacın belki de yarın öbür gün sizi bahçeli bir eve taşıyabileceğini söylüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder