5 Temmuz 2012

Kendini Olduğu Gibi Kabul Etmediğin Sürece Özgürleşemezsin.


Photo: Kendini Olduğu Gibi Kabul Etmediğin Sürece Özgürleşemezsin.Aklın hep olmak istediklerine kayar ve olduğun seni bulamadıktan sonra yaşamı kaçırırsın; hayat oradadır, ama sen yoksundur! Erik ağacı şeftali vermek için uğraşmaz, onun özü güzeldir, o eriği ile bütünleşmiştir, onun dallarında şeftali oluşsa ekşi kalır, tadını alamazsın. Sen de olduğun gibi güzelsin, dünyaya sevgi tohumu olarak açtın, özünü fark ettiğinde sevgi çiçeğine dönüşeceksinişte budur.. kalbinle iste düşlerin senin olsun ♥ ♥ ♥SEVGİ OLDUĞUNDA HERŞEY ÇÖZÜLECEKTİRalıntı

Kendini Olduğu Gibi Kabul Etmediğin Sürece Özgürleşemezsin.

Aklın hep olmak istediklerine kayar ve olduğun seni bulamadıktan sonra yaşamı kaçırırsın; hayat oradadır, ama sen yoksundur!

Erik ağacı şeftali vermek için uğraşmaz, onun özü güzel...dir, o eriği ile bütünleşmiştir, onun dallarında şeftali oluşsa ekşi kalır, tadını alamazsın.

Sen de olduğun gibi güzelsin, dünyaya sevgi tohumu olarak açtın, özünü fark ettiğinde sevgi çiçeğine dönüşeceksin işte budur..

kalbinle iste düşlerin senin olsun ♥ ♥ ♥

SEVGİ OLDUĞUNDA HERŞEY ÇÖZÜLECEKTİR

2 yorum:

  1. sevgi yoksa hayat yok demektir .
    birde sevdiggin insan canini versen karsilik gormesen neye yarar .ama karsilikli sevgi ve sadakat her seyden ustundur,,,

    YanıtlaSil
  2. İyi de bu işler karşılık görmek veya sevdiğine canını vermek gibi anlamlarla tam olarak ifade edilmez ki, kabul ediyorum bu ifadelerle değerler anlatılmaya çalışılıyor. Örneğin biri biri için kendince çok şey yapar ama diğerini manevi olarak dolduramaz ise bu yaptıkları sevgi karşılık gördü denemez sanırım.

    YanıtlaSil