19 Temmuz 2012

Sayın Hocam Erol Konuk ile Bioenerji Çalışmalarını Kaçırmayın...

http://www.erolkonuk.com/

BİOENERJİ ŞİFASI



     Bioenerji insan vücudunda ve canlı  türlerinde var olan doğal bir enerjidir.Yaratılış dan bütün evrene  ve canlılara akan hayattır. Bioenerji, vücudu  bir bütün olarak ele alıp rahatsızlıkların şifasında kullanılır.Bağışıklık  sisteminin güçlendirilmesi bir bakıma vücudun enerjisine akort ve balans ayarı  yapılmasıdır.
Yaşadığımız ortamda; yüksek  performans, motivasyon, konsantrasyon, yaşam  sevinci ve tam sağlık için, bioenerji dengemizin mükemmel olması gerekmektedir.
Sinir sistemimiz, doğadaki enerji dengesine uyum gösterecek şekilde programlanmış olduğundan, dengenin bozulmaması için irademizin dışında reaksiyonlar gösterebilmektedir. Ne yazık ki, yaşadığımız ortam (hava kirliliği, hormonlu gıdalar, zararlı elektromanyetik dalgalar, ozon tabakasının delinmesi vs.) yaşam  tarzımız (aşırı stres, dengesiz beslenme, spor yapamama) ve öfke, korku, üzüntü gibi duyguları içimizde bastırmamız, enerji dengemizi ciddi şekilde bozabilmektedir. Bu aşamada; bedenimizin dili olan ağrı, uykusuzluk, çarpıntı, terleme, daralma, sinirlilik, yorgunluk, isteksizlik, iktidarsızlık gibi şikayetler belirmeye başlar. Meydana gelen bu rahatsızlıkların ana nedeni, vücudumuzdaki bioenerji dengesinin bozulmasıdır.
Bioenerji Seansının Genel Faydaları :
1- Bağışıklık sistemini güçlendirir

2- Vücuttaki kan dolaşımını hızlandırır

3- Metobolizmayı hızlandırır

4- Kronik yorgunluğu ortadan kaldırır

5- Ruhsal dururmu düzenler

6- Her türlü ağrılarda etkilidir

 

Bionerji seansı sonucunda çeşitli ağrılar, kronik yorgunluk sendromu, multiple skleroz (MS), epilepsi, eklem / mafsal   rahatsızlığı, beyin felci, kalp, damar tıkanıklığı, kanser, prostat, diyabet, kısmi felç, depresyon, pankreas, böbrek, bel ve boyun fıtığı, romatizma,   kireçlenme, tümör, kas güçsüzlüğü, denge bozukluğu v.b. bu frekansların   gerektiği gibi uygulanması sonucunda iyileştiği bildirilen rahatsızlıklar   arasında yer alıyor ama bunlarla sınırlı kalmıyor.

 

Günümüzde Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Japonya, Rusya Federasyonu,  Azerbaycan, bazı Arap ülkeleri, Batı Avrupa Devletleri ve bilhassa İngiltere’  de bioenerji tıbbı geniş çapta hizmete girmiştir. Üniversitelerde, tıp fakültelerinde (bioenerji kürsülerinde), enstitülerde bioenerji eğitimi verilmektedir. Ayrıca dünyanın tüm uygar  ülkelerinde de bioenerji tıbbına karşı ilgi artmakta, bioenerji tıbbı giderek  daha iyi tanınmakta, hastalıklarla mücadelede etkin şekilde uygulanmaktadır.  Artık ABD’ de ünlü cerrahlar programa koydukları çok ağır ve kritik  ameliyatlardan önce, hastalarının en az bir hafta bioenerji seansı almalarını  sağlamakta ; böylece yapılacak olan operasyonun GÜÇLENDİRİLMİŞ BİR VÜCUTLA  cereyan etmesini ve başarının garantilenmesini temin etmek yoluna  gitmektedirler. Amerika Birleşik Devletlerinde yaşayan ünlü kalp cerrahımız  sayın Prof. Dr. Mehmet Öz,  görev yaptığı Columbia Presbyterian Tıp Merkezi' nde  Batı tıbbıyla  (Alopatiyle) Doğu tıbbını birleştirerek bioenerji ile şifada yeni bir  ufuk açmıştır. (" Şifayı Yüreğinde Ara ", Altın Kitaplar, 1999) Bu  kitapta Sayın Prof. Dr. Öz ABD hastanelerinde yaklaşık olarak 30.000 bioenerjistin,  diğer branş hekimleriyle birlikte çalıştığını, ameliyatlara hasta başında  iştirak ettiklerini bildirmektedir. Yine aynı eserde batı avrupa devletlerinde 17.000, İngiltere’ de de yaklaşık  8.000 bioenerjistin hastanelerde görev yaptıkları yazılmıştır. Böylece bioenerji ile yeni bir boyut, yeni bir ufuk açılmıştır.

 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder