12 Ekim 2012

Kadınların Erkeklerde Vazgeçemeyeceği 10 Şey






Şimdi başlığı biraz daha açmak gerekirse; bu listeyi anlayıp uygulayan erkek kadınlar için inanılmayacak derecede çekici bir mıknatıs haline geleceklerdir… Bunları uygulamayı ihmal etmeyin erkekler; mutluluğunuz için gerekli…



10

Vücut



Yenilikçi cılız tipler bile delirten pazılara sahip. Ama illa kaslı olmalısınız diye bir kaide yok!  Genellikle elleri büyük erkekler, ki bu en önemli noktalardan biri! Bir erkeğin hangi bedende olduğu veya ellerinin büyüklüğü değil, her zaman küçük ve hassas olduklarını hissettirebilirler. Elbette sakal! Times gazetesinin yaptığı bir araştırmaya göre kadınlar ünlü erkeklerin bile kirli sakallı hallerinden hoşlanıyorlarmış! Kaşındırdığı ve gıdakladığı ortada ama yine de çok seksi görünüyor. ;)


9

Anlayamadıklarını tabiatımızdan dolayı anlamak



Merdivenlerden çıkarılması gereken ağır objeleri taşımak için her zaman yardımınıza ihtiyaç duyuyorlar, çerçeve için duvara çakılacak çiviler ve büyük, iğrenç böcekleri öldürme görevini de üstlenmek için.


8

Gizli duyarlı yanları



Bir erkek ağladığı zaman, kadınlar duygusal piyangoyu kazanmış gibi hissedebilir. Gözyaşları, samimiyetin en uç işareti; ve gardını indirmiş olmak muhtemelen önemsediğimizi ve güvendiğimizi gösterir. Ve sonrasında gelen kucaklaşma ya da saçlarının arasına kondurulan öpücükler kalplerinin ritmini değiştiriyor.


7

Beyin



Bilimsel olarak da kanıtlandığı üzere erkek beyni, kadınınkinden farklı çalışıyor. Futbol ve Star Wars hakkındaki takıntılarınızın sebebinin de bu olma ihtimali var ama temel maskülen tavırlar ve dişiliğe olan minnettarlık, kadınların iyi hissetmelerie sebep oluyor.


6

Espri Anlayışı



Esprileri ile etkilemeye çalışmak, fiziksel fonksiyonların komik olduğunu düşünmek, yetersizliklerle ilgili gülmelerini sağlayabilmek.



5



Doğalarından Gelen Koruyuculuk



Yolda yürürken trafiğin olduğu tarafa geçmek, dik bir eğimde yardım etmek için düşünmeden uzatılan el ya da kol, her an kaçırılabilecekmiş gibi endişelenmek kadınları rahatlatır.


4

Bol Bol İlgi



“Kadınlar Ne İster” filminde de, kitabında da en çok tekrar edilen noktadır aslında bu! Ama bazıları da “o” kadar istemez. O halde diyoruz ki; tadında ilgi, sevgi, kıskançlık tadından yenmez!


3

Kıyafetler



Renk uyumuna dikkat ederek, özellikle yeni ve genç modayı az da olsa takip ederek giyinmek genel olarak erkeklerin de moralini yerine getirecektir. Örneğin; ilk buluşmalardan birindesiniz ve hava ne sıcak ne soğuk. O halde Açık mavi renkte yeni kesimli bir gömlekle taşlanmış kot ve düz rahat bir ayakkabı (spor olmadığı müddetçe) çok şık ve hoş görünür.


2

Güvenilebilirlik



Duyguları yerine mantık ya da sağduyuyla hareket eden birisi tarafından korunuyor olmak. İşte kadınlar için bu paha biçilemez!


1

Kadınlara dair bitmek bilmeyen tutkuları



Kadının üzerinde babaanne iç çamaşırları varken bile, görünümün pek çok şeye baskın geldiği bir dünyada yaşıyor olsak bile, arzulandığını bilmek  kadının hoşuna gider.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder