7 Ekim 2012

Vedik Astrolijiye Göre Burçlar... Buyrun...

Batı Astrolojisine göre Saturn ,Akrep burcuna geçti..
Vedik Astrolojide ise Saturn konumunu 3 Kasım 2014 e kadar Terazi burcunda koruyor.Saturn’ün bu döneme kadar Terazi’de kalmasının , düzen değişiklikleri, yönetim ayarları , yasalarda değişiklikler ve adalet sisteminde düşe kalka dengenin bulunması için yararı var...

Koç burçları şu an yaşadıkları değişimi , kendi sırları olarak kabul edip , sadece bir bilene danışsınlar.Genel ile paylaşmasınlar.. Hiçbirşey için acele etmesinler.. Üretken enerjilerini saf doğruluğa yöneltsinler.
Boğa burçları , hala inanç sistemini sorguluyor.. Şu an kesin kararlara varmasınlar.. Boğalar daha dünyasal oldukları için , henüz evrensel yasaların içine tam giriş yapamıyorlar.. Madde ağırlıklılar ki , yapacakları en güzel hal işbirliklerini kolaylaştıracak organizasyonlara girişmeleri ve herşeyi akışına bırakmaları olacak.
İkizler burçları , zihin gel-gitleri yaşıyorlar.. Hastalık ve kazalara eğilimliler.. Ayak bastıkları heryerde etraflarına daha dikkatle bakmalarını isterim.Aileleriyle işbirliği yapmak durumundalar.Gözlem şart.
Yengeç burçları , bir yandan sanat ve iletişim konusunda başarılar yaşarken, diğer yandan evlatlarıyla ilgili ani değişimlere şahit olabilirler.. Evlatları daha iyi gözlemlemenin zamanı şimdi.
Aslan burçları her bakımdan toplumcular.. Hangi iş alanında çalışıyorlarsa çalışsınlar , yaptıkları herşey adalet ve sanatı temsil ederek oluyor. Çok çalışmaları ve disiplini korumaları gerekiyor.
Başak burçları “ben” in biraz havalandığı dönemdeler.Disiplinli ve detaylara dikkatle yaklaşımlarının sonuçlarını, çevrelerini genişleterek alsalar da , öncelikle bağlı bulundukları öğretmenlere , gurulara ve disiplini borçlu oldukları kurumlara saygılı olmalılar.. Bu dönemde aykırı gidişleri onların yararına olmuyor.
Terazi burçları , özellikle AY Terazide olanlar, Sade –Sati dönemi devam etmekte.İkinci 2.5 yıllık dönemdeler..Bu dönem iş , finans ve ilişkilerdeki akışı zayıflatıyor.. Çok çok daha disiplinli ve çalışkan olmak zorundalar.. Hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmemeli, üretkenliğe devam etmeliler.. Çünkü topluma mal olmuş, asil görevleri var.
Akrep burçları biraz zor durumda.. Rahu ve Mars Akrep burcunda.. Sırlarını korumalılar, her bildiklerini açıklamamalılar.. Gereksiz karma ( öfke ile kalkan zarar ile oturur misali ) yaratmamalı, ruhun derinliklerine medite olmalılar..Kredi ve borçtan uzak durmalılar.
Yay burçları iş, ayrılıklar nedeniyle mekan değiştirebilir, doğduğu yerden uzak kalabilirler.. İnançlarının en yoğun sorgulandığı dönemdeler.İş yaşamlarında patronlarına ayak uydurmalılar..Aykırı uçarı davranışlara prim vermemeliler.
Oğlak burçları mükemmel bir disiplinle, yavaş yavaş ve çok sağlam ilerliyorlar..Onların için yaşam zaten kolay değil.. Ama dirayetleri ve dayanıklılıkları , onlara güç veriyor.. Sağlamlar.Babaları ya da devlet kurumundalarsa , onlarla ilişkilerinde yakınlık iyi olur.
Kova burçları yenilikçi ve özgürlükçü tutumlarındaki yavaşlamalardan yakınabilir.. Şu dönemde yeni yatırımlar , aktif projeler onlara göre değil. Daha uyumlu olmak zorundalar.
Balık burçları kısmi inanç sarsıntısı yaşasalar da , yolları belli. Mokşa..Guru onlara en güzel mantraları veriyor.Yine de üst kurumlar ve otoritelerle bağlantı içinde olmalılar.İlişkilerinde tutarsızlık hakim.Sevdiklerine daha yakın olmalılar.
ASTROVEDİK…Jyotishi Dr. Lale Durupınar
Danışma : info@astrovedik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder