14 Kasım 2012

KIŞ GELİYOR, TIPKI BU GÜL GİBİ YUMUŞACIK BİR CİLDE NE DERSİNİZ?

 Fotoğraf: KIŞ GELİYOR, TIPKI BU GÜL GİBİ YUMUŞACIK BİR CİLDE NE DERSİNİZ?1.DUŞTA YAĞ KULLANIN. Daha yıkanırken, vücudunuza yağ sürün. "Oooo çok yağ gider!" derseniz, eklem yerlerinize ve ayaklarınıza. İyi bir yağ sürün. Zeytinyağı olur, susam yağı olur. İyi bir yağ olsun yeter. 2.ILIK DUŞ ALIN, SICAK DEĞİL Aşırı sıcak su ile yıkanırsanız, vücudunuzdaki nem kaybolacaktır. Ya suyu ılıklaştırın ya da üşüyorsanız, hiç olmazsa,  sıcak duşun süresini kısaltın.3. SU. NOKTA.Günlük su ihtiyacınızı karşıladığınızdan emin olun. "Ama yaz gibi değil ki? Soğuk!" diyorsanız, ılık su alın, içine bir dilim limon atın, ılık limonlu su için:)4.DETERJANLARKış geldiği için daha sıkı giyiniyoruz. Eğer giysileri çıkarttığınızda vücudunuz çok kurumuş oluyorsa, deterjanın içeriğinden olabilir. Daha doğal deterjanlar kullanmayı deneyin. Ve lütfen az kullanın, bocalamaya gerek yok!Güzel bir salı günü diliyoruz:)Yarın güzel kış çayı tarifleri vereceğiz!

 1.DUŞTA YAĞ KULLANIN. Daha yıkanırken, vücudunuza yağ sürün. "Oooo çok yağ gider!" derseniz, eklem yerlerinize ve ayaklarınıza. İyi bir yağ sürün. Zeytinyağı olur, susam yağ...


ı olur. İyi bir yağ olsun yeter.

2.ILIK DUŞ ALIN, SICAK DEĞİL Aşırı sıcak su ile yıkanırsanız, vücudunuzdaki nem kaybolacaktır. Ya suyu ılıklaştırın ya da üşüyorsanız, hiç olmazsa,  sıcak duşun süresini kısaltın.

3. SU. NOKTA. Günlük su ihtiyacınızı karşıladığınızdan emin olun. "Ama yaz gibi değil ki? Soğuk!" diyorsanız, ılık su alın, içine bir dilim limon atın, ılık limonlu su için:) 4.DETERJANLAR Kış geldiği için daha sıkı giyiniyoruz. Eğer giysileri çıkarttığınızda vücudunuz çok kurumuş oluyorsa, deterjanın içeriğinden olabilir. Daha doğal deterjanlar kullanmayı deneyin. Ve lütfen az kullanın, bocalamaya gerek yok!


1 yorum:

  1. evet deterjan çok önemli.Günlük su tüketimi miktarı yetersiz olunca ve de dengesiz bir beslenme sebebiyle dışardan takviye yapıyoruz
    www.zeytinyagibutigi.com

    YanıtlaSil