28 Kasım 2012

ŞANS NOKTASI BURÇLARDA;

Şans noktasının bulunduğu burç bize,şansımızla alakalı nasıl bir enerjiye sahip olduğumuzu ve nasıl mutluluğa ulaşacağımız hakkında bilgi sahibi olmamız doğrultusunda bir belirteçdir.Her insan için şansın tanımı farklıdır,ve her insanın kendini mutlu hissettiği ortamda farklıdır.Kimi için şans,aile yuva,kimi için kariyere müsait bir iş alanı,kimisi içinse büyük kalabalık sevgi dolu bir çevre...

kimi insan kavga ederek tartışarak mutlu olur,kkimi insan karşılıksız sevgi vererek yardım ederek,fedakarlık yaparak mutlu olur,kimi ailesi ile kimi arkadaşlarıyla mutlu olur ve bence; ŞANS,KENDİMİZİ MUTLU HİSSETTİĞİMİZ YERDEDİR...

KOÇ:gerçek başarıya kendi güçleri ile ulaşabileceklerini amaç olarak gören insanlardır,şanslarını yaratma noktasında,zihinsel düşüncelerini eo yüksek egosuyla birleştirip harekete geçen bireylerdir.

BOĞA:onlar için mutluluk ve şansın noktası kişisel maddesel şeylere sahip olmak ve cinsellikte başarılı olmaktır.şans enerjisini doğru kullanması için zaman zaman eski köhnemiş bağnaz düşüncelerinden kurtulması şarttır.

İKİZLER:bu insanlar için en büyük şans,iletişim ve haberleşmedeki inanılmaz yetenekleridir.onlar için mutluluk sürekli konuşmaktır,ve mutlu hissettiği çevre düşünceleriyle önde gelen insanların  bulunduğu ortanmlardır.

YENGEÇ:bu insanlar için şans,hayatın her noktasını dolu dolu yaşamaktan hissetmekten bu özelliği ile sevilmesinden oluşur.

ASLAN:bu insanlar için şans,toplumunda kabul gördüğü bir konuda lider olmaktan geçer,beğenilmek hayran olunmak onlara mutluluk verir,şanslarıda bu doğrultuda düzenlenir.

BAŞAK:bu insanlar için şans,sorumluluklarını en verimlki şekilde yerine getirme yeteneğiyle orantılıdır.mutluluğu ise çevrelerini örgütlemesinden geçer.yarına asla sorun bırakmaz.

TERAZİ:bu insanlar için en büyük mutluluk birlikte çalıştığı insanlarla  yaptığı ortak işlerdir.şansları ise muazzam bir uyum yeteneği ile gelen asaletleridir.

AKREP:bunlar için mutluluk kendilerini yenilemekten,cinsel ilişkileriyle,zihni ve ruhsal olartakda duyguları ile yaşamın anlamını öğrenmek mutluluktur.

başkalarının görmediği düşünemediği yolları görmesi en büyük şans anahtarıdır.

YAY:bu insanlar için mutluluk özgürlüktür,şansları uzak yerlerdedir bunun bilkincine varıp uzak yerlere gidip şansını yakalamalıdır.

OĞLAK:şans noktası oğlakta olan insanlar ise gözlemlerime dayalı,düzenli bir hayatları eolması en büyük şansdır ve mutluluk onlar için iyi bir iş ve evdir.bu insanlar başarıya er yada geç muhakkak şansında yardımıyla ulaşırlar

KOVA:bu insanlar için şans orjinalite,spontane gücü ile sunulmuştur,yeni birşeyler öğrenmek çok mutlu eder.sevinçleri bireysel değil evrenseldir ve şans bu insanlara zeka ile gelir,özgür düşünce ile gelir.

BALIK:ah işte balıklar,kendi burcum,zaman mekan ve düşünce ötesine geçmek şanslarıdır.şans noktası burada en rahat konumdadır,güçlü sezgisellik verilmiştir,

onlar için mutluluk sessiz bir anlayışla hayatı deneyimleyerek anlamaktan geçer.düşledikleri şeyler gerçek olan insanların şans noktası genelde balık burcunda olur...

Sevgimle kalın emi

Elif Hece Öztürk

http://astrolojistik.blogcu.com/sans-noktasi-burclarda/3292861

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder