9 Şubat 2013

KAPARİ MUCİZESİ

Fotoğraf: KAPARİ MUCİZESİ</p><br /><br /><p>Anti-Tümör özelliği taşıdığı bilimsel deneylerle kanıtlanmış olan Kapari otunun faydaları oldukça fazla ve önemlidir. </p><br /><br /><p>Kapari bitkisinin içerisinde Fosfor, potasyum, kalsiyum, sülfür, magnezyum, sodyum, çinko, demir, mangenez bulunmaktadır.Kaparinin bezelye büyüklüğündeki tomurcuklarının protein, vitamin, mineraller, rutin ve hardal yağı glikosidi yönünden oldukça zengin olması, onu doyurucu bir besin haline getiriyor. </p><br /><br /><p>Gençleştirici ve “afrodiziak”- cinsel gücü arttırıcı- etkisi de keşfedilen kapari tomurcukları,Avrupa ve Amerika da vazgeçilmez bir çeşni olarak sofrada yerini alıyor.</p><br /><br /><p>Evliya Çelebi'nin 400 yıl önce keşfettiği kapari bitkisinin faydaları saymakla bitmiyor.<br /><br /><br />AĞRI KESİCİ özellikleri ile ön plana çıkan kapari, yoğun ağrı çeken kişilerin rahatlıkla kullanabileceği; kısa sürede faydasını görebileceği bir bitkidir.<br /><br /><br />Sindirim sistemini de düzenleyici özelliği bulunan kapari, bu konuda sıkıntısı olanların mutlaka tüketmesi gereken bir bitkidir.<br /><br /><br />ROMATİZMA rahatsızlıkları olan kişiler de kaparinin faydalarından en iyi biçimde yararlanabilir; romatizmasal rahatsızlıkları ve ağrılarını en aza indirebilir.</p><br /><br /><p>ÜLSER hastalığına yakalanan; aynı zamanda daha farklı mide rahatsızlıkları olan kişiler de kapari ile dertlerine deva bulabilirler; rahatsızlıklarını giderebilirler.<br /><br /><br />Dalak büyümesi ile ilgili kapari bitkisinin faydaları oldukça bilinen bir durumdur.<br /><br /><br />Balgam söktürücü ve adet düzenleyici olan kapari, dünyanın en önemli şifalı bitkileri arasında sayılıyor.</p><br /><br /><p>MUCİZE BİTKİ KAPARİNİN FAYDALARI<br /><br /><br />1.Cinsel Gücü Artırıcı  2.Kabızlık giderici   3.İdrar söktürücÜ   4.Balgam söktürücü   5.Solucan düşürücü   6.Ağrı kesici   7.Romatizma   8.Felç   9.İskorbit hastalığı   10.Kan bozuklukları   11.Gut hastalığına   12.Antitümör   13.Hemoroid   14.Dalak büyümesi   15.Kalça rahatsızlıkları   16.Adet düzenleyici ve sancıları   17.Diş ağrıları   18.Karaciğer fonksiyonlarını düzenleyici</p><br /><br /><p>Kaparinin mucizelerindan sizde faydalanın<br /><br /><br />Sağlıklı günlereAnti-Tümör özelliği taşıdığı bilimsel deneylerle kanıtlanmış olan Kapari otunun faydaları oldukça fazla ve önemlidir. Kapari bitkisinin içerisinde Fosfor, potasyum, kalsiyum, sülfür, magnezyum, sodyum, çinko, demir, mangenez bulunmaktadır.Kaparinin bezelye büyüklüğündeki tomurcuklarının protein, vitamin, mineraller, rutin ve hardal yağı glikosidi yönünden oldukça zengin olması, onu doyurucu bir besin haline getiriyor. Gençleştirici ve “afrodiziak”- cinsel gücü arttırıcı- etkisi de keşfedilen kapari tomurcukları,Avrupa ve Amerika da vazgeçilmez bir çeşni olarak sofrada yerini alıyor. Evliya Çelebi'nin 400 yıl önce keşfettiği kapari bitkisinin faydaları saymakla bitmiyor.


AĞRI KESİCİ özellikleri ile ön plana çıkan kapari, yoğun ağrı çeken kişilerin rahatlıkla kullanabileceği; kısa sürede faydasını görebileceği bir bitkidir. Sindirim sistemini de düzenleyici özelliği bulunan kapari, bu konuda sıkıntısı olanların mutlaka tüketmesi gereken bir bitkidir. ROMATİZMA rahatsızlıkları olan kişiler de kaparinin faydalarından en iyi biçimde yararlanabilir; romatizmasal rahatsızlıkları ve ağrılarını en aza indirebilir. ÜLSER hastalığına yakalanan; aynı zamanda daha farklı mide rahatsızlıkları olan kişiler de kapari ile dertlerine deva bulabilirler; rahatsızlıklarını giderebilirler. Dalak büyümesi ile ilgili kapari bitkisinin faydaları oldukça bilinen bir durumdur. Balgam söktürücü ve adet düzenleyici olan kapari, dünyanın en önemli şifalı bitkileri arasında sayılıyor.


MUCİZE BİTKİ KAPARİNİN FAYDALARI 1.Cinsel Gücü Artırıcı  2.Kabızlık giderici   3.İdrar söktürücÜ   4.Balgam söktürücü   5.Solucan düşürücü   6.Ağrı kesici   7.Romatizma   8.Felç   9.İskorbit hastalığı   10.Kan bozuklukları   11.Gut hastalığına   12.Antitümör   13.Hemoroid   14.Dalak büyümesi   15.Kalça rahatsızlıkları   16.Adet düzenleyici ve sancıları   17.Diş ağrıları   18.Karaciğer fonksiyonlarını düzenleyici Kaparinin mucizelerindan sizde faydalanın Sağlıklı günlere


Şifanın Sırları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder