18 Nisan 2013

İÇİMDEN BİR SES DİYOR Kİ;




''Ne ekersen, onu biçersin'' sözünün anlamı bilinçaltına ektiğin, her fikrin ve inancın yaşamın objektif ekranında ortaya çıkmasıdır. Dışındakiler içindekilerin AYNASIDIR. Dışardaki olaylar içindeki olayları ta.kip ederek yaşam bulur. Eğer bunun doğru olduğunu kabul edersen..  Kendini kontrol edip iyleştirmeye ve değiştirmeye hazırsın demektir. Bu olumsuz düşünce kalıplarını bulmanın tek yolu bunların varlığını KABUL etmekten geçer. Farkındalık budur..


Bu bakış açısı kabul edildikten sonra yapılacak ilk iş. Kendi hastalıklarına ve rahatsızlıklarına  bakarak, bunların hangi inanç ve düşünce kalıplarınadan kaynaklanıp bedenine ve yaşamına yansıdığını bulabilirsin.. Bilinçaltı zihnindeki bu çalılardan, dikenlerden, ayrık otlarından kurtulmak için Bir BAHÇIVAN gibi  çok ciddi bir çabayla özenerek çalışmalısın... Böylelikle Bilinçaltı zihnin, Senin özenerek seçtiğin güzel çiçeklerden oluşan, içinde olmaktan hoşlandığın, HOŞ kokular saçan çok güzel bir BAHÇEYE dönüşebilir..


Bunu senden başka hiçkimse yapamaz.. Kendi yaşam sorumluluğunu almalısın. Bilinçaltı zihnine ektiğin her HUZUR tohumu, Yaşamında filizlenen armağanlar olarak sana geri dönecek.. Ben daima seninleyim, Ne kadar küçük olursa olsun ilk adımı isteyerek at. İyileşmeyi ve öğrenmeyi tüm içtenliğinle iste, MUCİZELER mutlaka gercekleşecektir.
KENDİNLE BARIŞ, DÜNYA SENİNLE BARIŞMAYA HAZIRDIR
Sonsuz Şifa Enerjisi Bireysel Seansları Uzmanı
_____ Cavit Çağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder