6 Ocak 2012

Kişi neden KORKUYORSA, korktuğu şeyi kendine Çekmeye başlar. Ve Bu Mana yeterince KUVVETLENİNCE, Güçlenince Allah SİSTEMİ de bunu İSTEK alır ve Kişiyi KORKUSU ile Yüzleştirir.

Dünyada da, Ahirette de  KORKU ve Hüznün Kaynağı, Kimileri için MALINI/Parasını kaybetmek, kimileri için CANINI/Sağlığını kaybetmek, kimileri için YAKINLARINI/Sevdiklerini kaybetmek, kimileri için de Makamını, ŞANINI, Şöhretini kaybetmektir.


Kişi neden KORKUYORSA, korktuğu şeyi kendine Çekmeye başlar. Ve Bu Mana yeterince KUVVETLENİNCE, Güçlenince Allah SİSTEMİ de bunu İSTEK alır ve Kişiyi KORKUSU ile Yüzleştirir. Çünkü ALLAH kimsenin KORKUSU ile Sonsuza kadar kalmasını İstemez. Korkusu ile YÜZLEŞİP ondan Arınmasını ister.


Kişiye Cehennemini Yaşatan, DÜNYA(sın)DA Sahiplendikleridir. Bu MAL Sevgisi ise, MAL’ından Arınmadan asla bu KORKUYU, bu Korkunun oluşturduğu içsel YANMAYI(cehennemini) üzerinden atamayacaktır.


SİSTEM ona Malını Kaybettirir ki Kaybetmeyi TATSIN da Korkusundan ARINSIN, Yanmasını bir An önce Bitirsin, bir HİÇ olduğunu Fark edip, ALLAH’ın Muhatap Alanı içersine, SİSTEMİN Bütünselliğine Tekrar dahil olarak, Sahip olduklarının farkında, ŞÜKÜR, Rıza, TESLİM’iyet içersinde, Korkularından arınmış olarak, Teslimiyetin verdiği, Sükun içersinde HUZUR ve Mutluluğu (Cennetini) Yaşamasını sağlamaktır esas amaç..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder