13 Şubat 2012

2012 yılının şanslı burçları...



KOÇ “MESLEKİ YENİLİKLER KAPIDA” Artık ilişkilerinizde gerçek kimliğinizi sergileyebileceksiniz. Aşk evlilik ve cinsellik sizden yana olacak. Çevrenizde birçok hayranlık kitlesi kazanırken, artık herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiniz. İşinizle ilgili özgürlüğünüzü artık ortaya çıkarıyor, başarı, aşk ve sosyal ilişkilerinizi canlandırmanın yollarını buluyorsunuz.

Hareketli, gayretli ve sabırsız Koç’ları bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor.

BOĞA “BOLLUK BEREKET DOLU BİR YIL” Büyük aşkın kahramanları, evlilik ufuklarını zorlamaya başladılar bile. Kendinizi geçmiş yılların kollarında, özgürce uyuturken, belki de kariyer savaşlarınızı unuttunuz. İşte her şey yeniden gündeme gelecek. 2012yılı size bu konuda, önemli hatırlatmalarla karşınıza çıkacak. Toplumda önemli işlerin altına imzalar atacak, uzun zamandır özlediğiniz başarının kapınıza geldiğini göreceksiniz.

İKİZLER “YATIRIMLAR YILI OLACAK” Hoş bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl kariyerinizde değişimler görünürken, iş nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız. Yatırımlar yılı olacak günlersizi bekliyor. Maddi olanaklarınız genişliyor. İşinizi yenileyebilir, varlıklı bir evlilik yapabilirsiniz. Olgunluk dönemi yaşayacaksınız. Parasal kazançlarınız birçok farklı konularla beslenecek.

YENGEÇ SÜRPRİZ EVLİLİK OLABİLİR Bu yıl Yengeç’lerin aşk yılı olacak. Karşıt evinize geçecek olan Plüton’dan güçlü etkiler alacaksınız. Yaşam çerçevenizde meydana gelecek değişimlere siz zaten hazırdınız. Çünkü uzun yıllar Yay burcunda seyreden yeni şartlar gezegeni artık sizin yaşam düzeninize yepyeni bir yapılanma getirecek. Çevresindekileri şaşırtacak. Sürpriz evlilikler gündeme gelebilir.

ASLAN “İDDİALI BİR YIL SİZİ BEKLİYOR” Hiç bu kadar iddialı olmamıştınız. 2012yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. 2012yılın son aylarında bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. 2012 yılı size sağlık, form getirirken, dikkat çekici bir güzellik üzerinizde olacak.

BAŞAK “YEPYENİ BİR KARİYER” Hareketli bir yıl geçirmeye hazırlanın. Kazançlar ve seyahatler sizin için vazgeçilmez oldu. Bu yıl, işlerinizle ilgili ilginç gelişimlere hazırlıklı olmak zorundasınız. Duygusal konularınızda devrimler sizi bekliyor. Venüs ve Uranüs’ün nimetlerinden bol bol faydalanmaya bakın. Kozmik güçler sizin yanınızda ve son anda top direkten dönecektir. Yeni çıkış noktalarını keşfetmeye hazır olun.

TERAZİ “BEKLEDİĞİNİZ ÖDÜL GELİYOR” 2011 yılı sizin için çalkantılı bir dönem olarak geçti. Sizi bir hayli zorlayan Satürn artık sizi ödüllendirmeye hazırlanıyor. Satürn’ün etkisi, 6 Ekim 2012 yılına devam edecek. Yıl boyunca finansal durumlar sizin için çok önemli olacak. Aşk yaşamınız mutluluk veren değişiklikleri getirebilir. Siz daima aşk deseniz de, başarı her zaman önde koşuyor. 6 Ekim’den sonra beklediğiniz başarıları yaşamanızda somut bir şekilde göreceksiniz.

AKREP “YENİ İŞ, YENİ MÜLK DÖNEMİ” 6 Ekim 2012’den sonra Satürn, kişisel evinize geçerek, daha çok işe yoğunlaşmanızı sağlayacak. İş konusunda artan hırslarınız, sağlık konusunda sorunlar yaratabilir. Ekim sonuna kadar; sağlık, iş hayatı ve ruhsal konularda, Ekimden sonra kişilik ispatı içinde olacaksınız.

YAY “EVLİLİK VE YENİ İŞ” Siz özgürlük ve sezgi insanısınız. Felsefi yeteneklerinizi geçmiş yıllarda iyice pekiştirdiniz. Bazılarınız eski yaşantılarıyla ilgili geriye dönüşlerden korkar hale geldi. Plüton yaşantınızı alt üst etti ve yaşadığınız depremlerden sağ çıkmayı başardınız. 13 Haziran 2012 den sonra çalışma hayatınızda önemli aşamalar kaydedeceksiniz. Felsefi ve araştırmacı yönleriniz güçlenecek.

OĞLAK “DENGE GELİYOR” Mistik bir şekilde yaklaşacağınız farklı bir yıl sizi bekliyor. Geçen yıl,daha bireysel davranışlar içindeydiniz. Paylaşım duygularınızın yoğun olduğu bir 2012 yılı, toplumsal olgularınızı ön plana çıkarırken,sosyal yaşamda da, yerinizi almanıza yardım edecek. Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek.

KOVA “DEĞİŞİM RÜZGARLARI” Geçen yıl, işleriniz yolundaydı 2012 sonuna kadar; ruhsal gelişim konularında etkiler veren Neptün kendi evinizde. Bu alanda size tecrübe kazandıracak değişik aktivitelerle karşılaşacaksınız. Satürn Gezegeni 2.5 yıllığına Akrep burcuna geçiyor… Sosyal çevreniz ve sağlığınızla ilgili önemli çabalar içinde olabilirsiniz. 2012 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Evlilikler gündeme gelecektir.

BALIK “MADDİ GELİR ARTABİLİR” Balıkların yaşamlarında karşılaştıkları sorunlar onların ayaklarını daha sağlam yere basmalarını sağlıyor. 2012 yılı 6 ŞubattaNeptün’ün burcunuza geçmesiyle, yoğun ve dramatik değişiklikler yaşayabilirsiniz. Özgürlük duygularınız bu yıl içinde de sürecek. Para evinizde Uranüs sürpriz kazançları gerçekleştirecek.

1 yorum:

  1. tanıştırayım ben olric13 Şubat 2012 17:18

    OĞLAK “DENGE GELİYOR” Mistik bir şekilde yaklaşacağınız farklı bir yıl sizi bekliyor. Geçen yıl,daha bireysel davranışlar içindeydiniz. Paylaşım duygularınızın yoğun olduğu bir 2012 yılı, toplumsal olgularınızı ön plana çıkarırken,sosyal yaşamda da, yerinizi almanıza yardım edecek. Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek.

    YanıtlaSil