5 Şubat 2012

Tüm acı, tüm üzüntü, tüm endişe, tüm korku, tüm bağımlılık ve tüm beklentilerin kökeni , arayışın tek kökeni kendini sevmemektir.

Tüm acı, tüm üzüntü, tüm endişe, tüm korku, tüm bağımlılık ve tüm beklentilerin kökeni , arayışın tek kökeni kendini sevmemektir. Kendinizi sevdiğinizi sanıyorsunuz değil mi?

Birine kızdınız öfkelendiniz içinize kin nefret öfke saldınız kendinizi zehirlediniz, kendini seven kendini zehirleyebilir mi? Size bir sır verelim, kızdığınız öfkelendiğiniz nefret ettiğiniz, tüm bu duygularınız, onu hissettiğiniz kişi üzerinde, sizin üzerinizdeki etkisinden daha az etkiye sahiptir..

işte bu yüzden ne yaparsanız kendinize yapmakta ve de başkası için ne düşünüp hissederseniz de kendinize salmaktasınız. Kendinizi sevdiğinizi sanıyorsunuz değil mi? Yaşamınıza bir bakın yaşadığınız hayatın bir çok bölümünde, kontrolün sizin değil başkasının elinde olduğunu sanıyorsunuz. Tüm korkularınız tüm acizliğiniz kendinizi sevmemenizdendir.

Eşinize sevgilinize bağımlısınız bu yüzden çoğunuz şiddete ihanete saygısızlık ve hakarete izin -veriyorsunuz. Bu sizin hayrınızadır ama sebebi kendinizi sevmemenizdir. Herkes neyi hakediyorsa, kendine neyi layık görüyorsa, gercekte onu yaşamaktadır.

Bir sevgiliniz olsun sizi seven, en büyük isteklerinizden biri de bu.. niçin sebebi ne bu isteğin hiç düşündünüz mü?

DERLER Kİ HERKES SEVİLMEK İSTER AMA YANILIYORLAR HERKEZ SEVİLMEK İSTER AMA RUH KENDİNİ SEVMEK İSTER.. ÖNCE KENDİNİ SEVMEK..

Kendini sevmek için öncelikle negatif enerjilerden arınmak gerekir. Geçmişle barışmak, OLanı kabul etmek, bugünü azami değerlerde gayretle yaşamak ve yarına güvenmek bizi huzurlu kılar ve sevgi için uygun atmosferi hazırlar.

Kendini sevmek, kendini saymakla başlar. Kendi ile kaliteli zaman geçirmek, gelişmek için şarttır. Kendini seven kişi, yaşam enerjisinin önemli bir bölümünü kendindeki değerleri açığa çıkarmak ve kullanmak için harcar. Bu enerjisinin yaklaşık üçte biri kadardır.

Diğer üçte bir, kazanımlarını etrafı ile paylaşacak düzenli ilişkileri sürdürmek için kullanılmalıdır.

Kalan bölüm ise yaşamak için gereken zorunlu ihtiyaçları karşılamak için yeterli olmalıdır. İdeal yaşam dengesi budur. Kendimizin ve etrafımızın gelişimi için harcayacağımız zaman konusunda cömert OLmalıyız.

HER İNSAN BÜYÜMEMİŞ BİR ÇOCUKTUR VE SİZİN SAHİP OLDUĞUNUZ TEK ÇOCUK İSE, İÇİNİZDEKİ ÇOCUKTUR ŞİMDİ ONA BAKIN, HERŞEYİ BİR YANA BIRAKIN, KENDİNİ SEVMEK KENDİNİZE verebileceğiniz en büyük değerdir dünyanızda, geri kalan herşey mitolojik hikayeler. Gerçek mucize ne büyü de ne simya da ne de sırlarda var, tüm gercekler yaşamın sıradan yaşamınızın içinizdedir, kendinizi sevin göreceksiniz o zaman gerçek mucize nedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder