4 Haziran 2012

Burçların giyim tarzımıza etkisi...

İkizler Kadını

Hava grubunu temsil eden ikizler kadınlarının üzerinde birbirinden iddialı ve birbirinden sıra dışı kıyafetleri her daim görmek mümkündür. Bir günü diğerine uymayan ikizler kadını hızlı yaşam enerjisinden ötürü spor kıyafetleri de en fazla tercih eden gruptur. Turuncu, sarı ve yeşil gibi birçok iddialı rengi de kolaylıkla taşıyabilirler.



Yengeç Kadını

Duygusal Yengeç kadınları için huzur buldukları ve en fazla vakit geçirdikleri yer evleridir. Bu sebeple de giyim tarzlarında her daim rahatlıktan yanadırlar. Pembe ve mavi en sevdikleri renktir. Kumaş pantolon –ceket, alternatifi siyah düz bir elbise, özel zamanlarda en fazla tercih ettikleri kıyafetlerdir.



Aslan Kadını

Tüm sıcak ve canlı renkleri seven gösterişli Aslan burcu kadınları, klas ve iddialı olan her şeyi tercih edebilirler. Kaliteli parfümler, markalı kıyafet seçimleri ve dişiliklerini ön plana çıkartan abartı giysiler, sizlere işte bu bir Aslan kadını dedirtir



Başak Kadını

Başak kadınları kıyafette pahalı ama sade olanı tercih ederler. Giysi dolaplarında bol miktarda ipek fular ve gömlek bulunur. Pastel tonları çok severler, çanta ve ayakkabıya ise özel merakları vardır.



Terazi Kadını

Zarif Terazi kadınlarının bazıları giysi seçimlerinde tek renk, sadelikten ve uyumdan yanadır. Bazıları ise çılgın ve iddialı olmayı sever. İddialı olmayı seven Terazi kadınları tercihlerini mutlaka deri ve kürkten yana kullanmalarıdır. Bu seçim onları ön plana çıkartır.



Akrep Kadını

Seksi, gizemli ve cesur Akrep kadınlarının en çok dikkatini çeken iç çamaşırları ve gece kıyafetleridir. Kırmızı ve siyah renge karşı koyamazlar. Dişiliklerini ortaya çıkaran saten kumaşlar en sevdikleridir



Yay Kadını

Maceraperest, gezgin, havai ve özgür ruhlu Yay kadınları. Her daim tüm gözler onların üzerinde olmalıdır, her daim dikkat çekmelidir. Dolayısıyla da modayı takip etmek, yakışanı bulmak ve kaliteli giyinmek onların yaşam biçimidir. Klasik tarzın dışındadırlar, her zaman rahat ama şık olanı tercih ederler. Siyah ve beyaz onların vazgeçilmezidir.



Oğlak Kadını

Bir toprak burcu kadını daha... Klasik ve modern çizgiyi birleştiren Oğlak kadınlarının üzerlerinde, takıya neredeyse hiç rastlanmaz. Ciddi ve durgun görünümlerini, giysi seçimlerinde kahve ve yeşil rengi sıkça kullanarak belirginleştirirler



Kova Kadını

Modayı rahatlıkla birleştiren, seçimlerinde cesur, öz güveni yüksek Kova burcu kadınları. Sizler için doğa tüm renkleri önünüze sermiş. Mor, sarı, yeşil, turuncu tamamıyla ruh halinize bağlı tercihleriniz.



Balık Kadını

Kararsız, hassas Balık burcu kadınları için takılar her zaman ön plandadır. Takıda gümüş ve altın tercihleridir. Kıyafette modayı takip etmez, rahatlığa önem verir, ekonomik alışverişler yaparlar



Koç Kadını

Koç burcu kadınları pek bir havalı olur. Uçuk kaçık ne varsa onların üzerinde rahatlıkla görebilirsiniz. Gösterişi ve şatafatı sevdikleri için saten, ipek kumaşlar tam Koç kadınlarına göredir. Dikkat çekmek için kombinler de bol aksesuar kullanırlar. Kırmızı ise en sevdikleri renktir.



Boğa Kadını

Boğa kadınları Venüs gezeninin etkisinde bir burçtur. Toprak grubunu temsil etmesinden midir bilinmez, kahve ve tonlarını çok severler. Toz pembe ve uçuk mavi renkleri de giysilerinde bolca kullanırlar. Sade ve tek renk giysi seçimleri onların karmaşadan uzak dingin yapılarının göstergesidir. Pırlanta ve zümrüt ise takıda vazgeçemedikleridir.











2 yorum:

  1. Aynen, ömrümün (Boğa) kadını.. :0).. Yükseleni Başak - Aslan olarak, O'na hep dediğim bu zaten.. ''Endamın yeter..''.. :0))

    YanıtlaSil