4 Haziran 2012

Haziran Ay Tutulması ve Etkileri


4 Haziran 2012 tarihinde 14 º 13 'de Yay burcunda parçalı Ay tutulması gerçekleşecek Türkiye saati ile 14:11 de. Avustralya’dan tam gözlemlenecek, Asya üzerinden doğacak ve Kuzey Amerika’nın batısından batacak. Batı Kanada ve Amerika’da yaşayanlarda tutulmayı ay batımında seyredecekler.

Bir Ay Tutulması birkaç aylık bir süre ile hayatımıza etkilerini gösterir , hayatımızda bazı şeylerin temizlenmiş olduğunu gösterir ve daha yoğun, daha özel bir dolunay ile açıklığa kavuşturmak için daha önceki eylemlerin etkilerini ortadan kaldırmak gerektiğini vurgular. 4 hazirandaki ay tutulması Yay- İkizler aksında tutulacağı için transit haritamızda bu burçların bulunduğu evler bize bilinçaltımızdaki hangi konulara göz atmamızı da söylemektedir. Bu ay tutulması Mars ve Venüs arasında bir kare olumsuz açı oluşturuyor, bu nedenle ilişkimizde anlaşmazlıklar doğuran ve duyguların incinmesi, sadece ortaya çıkan hukuki sorunların belirsizliğini de kapsar. 4 Haziran Ay tutulmasından güçlü şekilde etkilenecekler; Güneş,Ay ve yükselen burcu İkizler ve Yay olanlar , ayrıca 2 ve 8 Mart tarihleri arasında doğmuş olan Balıklar , 4 - 10 Eylül Başaklar , 2 - 8 Haziran İkizler , 3 - 9 Aralık arasında doğmuş olan Yaylar.Venüs , Ay , Güneş ve Mars arasında olumsuz bazı açılar oluşacak bu tutulma sırasında . Hayal kırıklıkları yanında değerli deneyimler de yaşayacağız. Uzun süredir uyuyan ilişkiler canlanacak , Venüs retrosu olduğundan dolayıda eski ilişkilerde geri başlanabilir ayrıca. Bu tutulma başlıca iki burcu yani İkizler ve Yayı çok etkiliyor. İkizler yazma, öğretim, konferanslar, medya ve iletişimi simgelediği için ünlü bir yazar veya profesörün ölümünden haberdar olabiliriz. Yabancı ülkeler ile alakalı olarak yüksek öğrenim ve hukuk gibi konularda haberler duyabiliriz. Yay karaciğer, kalça, uyluk ve kalçalarda , ikizler omuzlar, kollar, akciğerler ve sinir sistemine sağlık olarak çok dikkat etmemiz gerekecek.

Yılın ilk ay tutulması; olgunlaşma ve özgür olma temalarını işletecek bize. 4 Haziran - 4 Eylül arası tutulma hayatımıza ışık olup, ayrıca duygusal ilişkilerimize özellikle Yay, İkizler, Balık, Başaklara değişiklikler getirebilir ve kader yolları düzelebilir. Tutulma sırasında Karmik karşı karşıya kaldığımız olaylar ve durumlar hızlı bir saat tiktakları gibi işleyecektir. Toplantılar, kararlar, seyahat, yeni yerler, yeni faaliyetler, üzüntü, sevinçler, başarılar, yenilgiler oluşacaktır çevremizde. Ruhumuzun fısıltılarını iyi dinlemek lazım. Tutulma sırasında Mars ile olumsuz açılar kazalar ve doğal afetleri ayrıca denizlerde oluşabilecek kazaları da beraberinde getiriyor. İkinci dekanda oluşması tutulmanın yıkım ve ölümlere de işaret ettiği gibi büyük baş hayvanlarla alakalı hastalıklar ve telef gibi durumları da gösterecek. Özellikle 24 Haziran da Uranüs - Pluton açısı ile kaza ve doğal afetleri de daha da çoğaltmakta.

Özellikle Çin,Honkong, Bankok ve Singapur daha çok etkilenecek bu durumlardan. Yay burcu ülkeleri olan Irak ve Umman, Etopya, Hindistan, İran,Almanya, Hırvatistan, İspanya, Macaristan, Buda, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Slovenya, Hollanda,Arabistan, Almanya, Hırvatistan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Slovenya, İspanya, İtalya, Yemen, Tanzanya da etki altındaki ülkeler.
İtalya da deprem riski devam etmekte ve tutulmadan sonra daha büyük bir doğal afetler karşı karşıya kalabilir. Ayrıca inançlar konusunda karmaşalarda başlayacak. Amerikada da bu tutulma ile birlikte güvenlik,iç huzursuzluklar, hava durumunda ani değişimler,uçak kazaları, terör,hacker saldırıları,askeri olaylar ve doğal afetler görülecektir.
Türkiye'de ise eğitim,hukuksal konular,medya,askeri hareketler ve doğal afet riskini göstermekte. ( Ege özellikle dikkat etmeli )
Burçlara bakarsak eğer ;

31 Mart - 9 Nisan doğumlu KOÇlar ; İlişkiler adına sevinçli haberler...Beklediğiniz mükemmel aşk geliyor. Ayrıca diğer Koç ve yükselenler için ruh hallerinizde ,inançlarınızda büyük değişimler olacak. İşlerinizde veya işyerinizde değişimler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni ; İlişkilerinizde önemli kararlar alacaksınız. y ilişkiniz bozulacak yada yeni bir ilişkiye başlayacaksınızdır. Tutulma sırasında çok öfkeli olabilirsiniz.İleri gitme cesaretini gösterirseniz finansal konularda kazanacaksınız.
1 - 11 Haziran doğumlu İKİZLER ; İlişkilerde hayal kırıklığı yaşanabilir. öfkeli kavgalar olabilir. Ayrıca diğer İkizler ve yükselenleri ise ; İş de ve ilişkilerinizde yeni heyecanları getiriyor.
Yengeç ve Yükseleni ; işinizde profesyonel anlamada ilerleme döneminiz başlıyor. Tutulma sırasında işdeki arkadaşlarınızla ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. Meslek hayatınızda doyum sağlayacaksınız.
3 - 12 Ağustos doğumlu ASLANlar ; Harika başlangıç ve adımların habercisi bu tutulma. İlişkilerinize uyum ve barış getirecek. Aşk hayatınız aydınlanacak. Karmik ruhdaşlarınızla bir olacaksınız ve yeni ilişkilerinizde mükemmel ve çok derin olacak. Diğer Aslan ve yükselenler için;fiziksel olarak kendinizi iyi hissedemeyebilirsiniz. Kişisel yönde olumlu değişimler de göstereceksiniz.Arkadaşlarınızla tartışmalardan da uzak durun.
3 - 12 Eylül doğumlu BAŞAKlar; Duygusal olarak çok duyarlı bir zamanda olacaksınız. Her zamankinden daha güçlü egolar ve arzular içinde olacaksınız.Arkadaş ve partner ilişkilerinde çok dikkat etmeniz gereken bir zamandasınız. İçsel gerginlikler de sizi bekliyor. Diğer Başak ve yükselenler;eski tüm alışkanlıklarınız sona eriyor ve hayata geleceğe doğru yeni bir kapı açıyorsunuz. Bu tutulma size güven kazandıracaktır.
4 - 13 Ekim doğumlu TERAZİler ; Aşk için daha fazla fırsatlar , mali koşulların iyileşmesi ve daha fazla eğlence sizi bekliyor bu tutulma ile birlikte. Keyifli ilişkiler içinde ve şanslı olacaksınız. Diğer Terazi ve yükselenler ; duygusal anlamda çok iniş çıkış ve huzursuzluklar hakim olacak size. Bazı olumsuz tartışmalar içinde bulunabilirsiniz. Ayrıca hayal ve umutlarınızı gerçeğe dönüştürmede fırsatlar da elinize geçecek.

AKREP ve Yükseleni ; Finansal konularda iç sesinize güvenir cesaretle adımlar atarsanız kazanacaksınız. Sosyal yaşamınızda hareketli değişimler olacaktır. İçinde bulunduğunuz koşullarda iyileşmeye başlayacak doğru düzgün tercihlerde bulunacaksınız.

YAY ve Yükseleni ; Duygularınız bu ay tutulması ile iyice yüzeye çıkacak. İlişkileriniz mutlu şekilde sonuçlanacak. Sorumluluklarınıza sahip çıkarsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız. Dengesiz ilişkilerinize bir son vermenizde gerekebilir. kafa karışıklığı yaşasanız da arada önemli sıçrayışlar yapacaksınız.

OĞLAK ve Yükseleni ; Üzerinizde ruhsal güçlü bir tutulma oluşmakta. Psikolojik ve fiziksel olarak bazı dengesizlikler gel gitler yaşamanız mümkün. Gereksiz endişelerinizden kurtulacaksınız ayrıca . Depresyona dikkat. Ayrıca yaşadığımız zorluklardan ders çıkartarak hayatımızda yeni bir dönemde başlanacak.

KOVA ve Yükseleni ; Ruhsal açıdan kendi özümüzü keşfederek kişisel özgürlüğümüzü elde edeceğiz.Kendimizle alakalı değişimlere adım atarken düşünmeden atmayın yalnız. Peşinde olduğumuz güvenli hayata doğru emin adımlar atacağız. Her türlü ilişkimizi yeniden gözden geçirmemiz gereken zamanlardayız.

BALIK ve Yükseleni ; Yeni bir kariyere adım atabilir , yurt dışı bağlantılı fırsatlarda önünüze çıkabilir. Kariyeriniz bakımından önemli eğitimlerden de geçebilirsiniz. İşinden memnun olan Balıklar ise işlerinde daha önemli adımlar atacaktır. Ayrıca iş konusunda yeni deneyimler yaşayarak ne istediğinize net kararlar vereceksiniz.

Tüm sevgimle,Keyifli mutlu bir Ay Tutulması dilerim,
Yıldızlarınız üzerinizde mutluluk ve şansla pırıl pırıl parlasın, Hülya Balıkavlayan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder