29 Ağustos 2012

Güneş Lekeleri İçin Ne Yapılabilir...

Fotoğraf: Güneş Lekeleri Güneş ışınları, tenimizde ki renk pigmentlerinin yapı taşı olan melaninleri uyarır. Melanindeki aşırı hassasiyet sonucu cilt renginde değişiklikler meydana gelir. Bu renk değişimleri kendini yüzde, göğüste, sırtta ve ellerde kahverengi lekeler olarak gösteriyor.http://www.vitaminmagazasi.com/leke-kremleri/alt00148/LEKE KREMLERİNİ BU LİNKTEN İNCELEYEBİLİRSİNİZGüneş lekeleri, UV ışınlarına uzun yıllar maruz kalmanın sonucunda ortaya çıkıyor. Bu yüzden 20'li yaşlarda hiç lekesi olmayanlar, ileri yaşlarda güneş lekeleri ile tanışıyor. Bu lekelerden korunmanın tek yolu genç yaşlardan itibaren UVA ve UVB ışınlarından korunmaktan geçiyor. Yüksek korumalı kremler kullanmak, şapka takmak, ışınların dik geldiği saatlerde güneşe çıkmamak lekelerin oluşumunu engelliyor.

Güneş ışınları, tenimizde ki renk pigmentlerinin yapı taşı olan melaninleri uyarır. Melanindeki aşırı hassasiyet sonucu cilt renginde değişiklikler meydana gelir. Bu renk değişimleri kendini yüzde, göğüste, sırtta ve ellerd...
e kahverengi lekeler olarak gösteriyor

Güneş lekeleri, UV ışınlarına uzun yıllar maruz kalmanın sonucunda ortaya çıkıyor. Bu yüzden 20’li yaşlarda hiç lekesi olmayanlar, ileri yaşlarda güneş lekeleri ile tanışıyor. Bu lekelerden korunmanın tek yolu genç yaşlardan itibaren UVA ve UVB ışınlarından korunmaktan geçiyor. Yüksek korumalı kremler kullanmak, şapka takmak, ışınların dik geldiği saatlerde güneşe çıkmamak lekelerin oluşumunu engelliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder