5 Ekim 2012

RENK TERAPİSİ...




Bir kavanozu ya da şişeyi renkli bir kumaş parçasıyla ve ya kağıtla vb. bir materyalle sarın.Kavanozu sabahleyin güneşe bırakın.Güneş ışığı rengi harekete geçirir ve onu suya iletir.Bu şekilde yüklenmiş suyu içmek de bir çeşididir


. BEYAZ : Kişinin tüm eneji sistemi için oldukça temizleyici ve arındırıcıdır güçlendirir.

SİYAH : Koruyucudur ,hassas bireyleri sakinleştirir dengeler kullanırken tedbirli olunmalıdır belirli duygusal ve zihinsel sorunları derinleştirebilir.

KIRMIZI : Teşvik edicidir ,isteği ve fiziksel enerjiyi artırır,soğuk algınlığı ve balgamlı rahatsızlıklarda kullanılır ,çok fazla kullanılmamalıdır hastalıkları tetikleyip kötüleştirebilir. ...
TURUNCU : Neşe ve bilgeliği artırır,sosyalleşmeyi teşvik eder.Depresyon ve duygusal felç için kullanılır böbrek üstü bezleri dalak pankreas mide ve bağırsak rahatsızlıklarında kullanılır .Sinirleri tetiklediği için yeşilimsi mavilerin tonları ile dengelenmelidir.

SARI :Göbek çakrasına etki eder.Depresyon tedavisinde kullanılır.Kendine güveni ve iyimserliği artırır.Çok fazla sarı ,gerginliği ve aşırı düşünmeye sebep olabilir. YEŞİL :Dünyadaki en etkili renktir.Enerjiyi dengeler.Duyarlılığı ve şefkati artırmak için kullanılır.Bitkinlik ve baş ağrılarında yeşilden faydalanın.Kanserli tümörlü ve kötü huylu herhangi bir hastalıkta kesinlikle kullanmayın yeşilin büyümeyi teşvik edici yönü vardır.

MAVİ :Rahatlatıcı ve soğutucudur.Boğaz çakrasını harekete geçirir.Antiseptik etkisi vardır.Çocuklar için çok faydalıdır.Yüksek tansiyonu tedavi etmek için mükemmel bir renktir.Sanatsal ifade gücü ve ilham için kullanılır.Çok fazla mavi gecikmelere ya da uyanıklığı engelleyecek kadar rahatlamaya sebep olabilir.

(alıntıdır)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder