23 Ocak 2013

Her sabah 9,Her akşam 9'da şifa alabilirsiniz...






her sabah saat 9, akşam 9 da şifa alabilirsiniz. Mucize şifacı Bruno ♥♥ Seni Seviyoruz Bruno Gröning Öğretisi: ... Bruno Gröning'in öğretisi, manevi kuvvetlerin insanlar üzerine etkilerini işlemektedir. Bu gücün etkisi, insanların çoğunun düşündüğünden daha büyüktür. Bruno Gröning, insanları bir elektrik piliyle kıyas etmektedir. Günlük hayatta her kuvvet tükenir. Çünkü, gerekli olan yeni hayat enerjisi çoğunlukla artık yeteri kadar alınmamaktadır. Aynı bir boş elektrik pili gibi, işlevini yitirir ve güçsüz beden de görevlerini yerine getiremez. Gerilim, sinirlilik, hayat korkusu ve bunu da hastalıklar takip eder. Bruno Gröning, bu durumda bu yeni enerjinin herkes tarafından nasıl alınacağını açıklamaktadır. İyiye ve iyiliklere karşı inanç ve aynı şekilde sağlık dileği önşarttır. İnsan her taraftan şifa dalgaları ile çevrilmiştir ve insanın yapması gereken sadece bu dalgaları almaktır. Bruno Gröning, çaresiz hastalık olmadığını söylemektedir. Bunlar, doktorlarca incelenen başarı raporlarında tespit edilmiştir. Burada, şifalar, sadece manevi yoldan gerçekleşir.


Ve bu Bruno Gröning’in maddi bedeni ile bağlantılı değildir. Şifa akımı almak için, yardım arayanlar, elleri açık bir şekilde, ellerini ve bacaklarını birbirine bağlamadan otururlar. Böylece, şifa akımı, bir engele takılmadan akar. Hastalıkları ve dertleri düşünmek, olumsuz etki yapar. Biraz güzel şeyler düşünmek çok faydalı olur. Şifa akımı vücuda aktığında ve hastalıkla yüklü organlara rastladığında, orada şifa akımının temizleyici etkisi başlar. Ve bu organlarda meydana gelen ağrılar, vücudun temizlendiğinin bir işaretidir. Hastalık ve hastalıkları meydana getiren şeyler, Allah’ın istediği şeyler değildir ve yavaş yavaş yokedilir.


Bazı durumlarda, bu temizlenme ve şifa, kendiliğinden ve temizlik ağrıları olmadan da meydana gelebilir. Burada, insanın kafasının ve düşüncesinin artık hastalıkla meşgul olmaması, çok önemli ve çok gereklidir. Tam tersine, Allah için ’’çaresiz dert’’ olmadığına inanmalıdır. Devamlı olarak sağlıklı kalabilmek için, Bruno Gröning-Dostları hergün şifa akımı almak için hazırlanırlar ve dua ederler. Sağlıklı bir beden, hayatta, diğer insanlarla ve doğayla uyumun temelini teşkil eder. Bruno Gröning’in öğretisinin hedefi, hasta insanları, hayat dolu bir insan haline getirmektir. Ve de insanları bedensel ve ruhsal rahatsızlıklardan kurtarmaktır.

alıntı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder