7 Şubat 2013

2013 Çin ''Yılan Yılı'' 10 Şubatta Başlıyor... Haydi Yılan YılındaNerler Olacak Bakalım...

Çin Astrolojisi At

2013 yılında At sembolleri birçok sürprizler bekliyor. Bu süprizler senin için güzel haberlerin bekçisidir. .Atlar genellikle diğer insanların sorumlulukları üzerine alır ve bir başkasının yükünü taşırlar.2013 yılında At ve Yılan ikisinin araları çok iyi ve karakterleri bu yıl birbirlerine çok uyumlu.At yılında doğanlar bu yıl sonunda, finansal geliri artırmak için bütün imkanları kullanacaktır, onun için 2013 yılı At sembolleri için yaşam ve iş değişikliklerine hazırlıklı olmalıdırlar.

İş ve yaşam değişikliklerinden dolayı bu yıl, kas-iskelet sistemlerine daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor. Sabah Jogging, yüzme, sauna , yoga gibi canlılıklarını korumaya yardımcı olabilirler. Bu sene yalnız kalmayı fazla istemiceklerdir ama arkadaşlarıyla ve dostlarıylada fazla diyalog içinde olmaya bilirler, iş enerjileri onları biraz yorucaktır ama arkadaşları ile sosyalleşmeleri onları daha canlı ve enerjik yapıcaktır.2013 yılı yılanlar gibi At'larında mutlu ve başarılı geçicektir. At yılında doğanlar içinde bu sene aileleri ile daha fazla zaman geçirmeleri öneriliyor. Aşk hayatında yeni arayışlar içindede olucak at'lar sahip oldukları aşk'ları ilede çok mutlu bir sene geçircekler, bu mutluluklarını iş ve çalışmalarına bağlı olacaktır.

Çin Astrolojisi Domuz

2013 yılında domuz sembolleri inişli , çıkışlı bir yıl geçircekler. Yeni iş, yeni ilişkiler, yeni fırsatlar, yeni bir güç 2013 yılında çalkantılı olacaktır. Unutmayınki yoklukta, arkadaş ve aile desteğine güvenebilirsiniz.

Bu yılın başlarında, bu konuda bir değişiklik şansı finansal zorluklar olabilir. Ama kısa sürede yeni bir yer ritm içine girmek ve yüksek bir seviyeye gelmeniz bekleniyor. Dahası var: - Güçlü ve enerji sizin gibi düşünen insanları çekecek, bu yüzden büyük olasılıkla yeni bir iş veya terfi olanaklarını görceksiniz.. Nisan ayının başlarında , yıldız ve gezegenlerinde desteğini alacaksınız.Toplumda yeni statüler kazanmak yeni tanıdıklar yapmaya hazırlıklı olun, ama eski arkadaşlarını unutma - onların yardımına ve katılımlarına ihtiyaçınız olabilir.Mevsimsel hastalıklardan korunmak için güne sabah erken başlamak ve şarj etmekniz gerekiyor.Yaz ve Son bahar ayları evlilik için uygun bir zamandır.Böyle bir dönemde evlilik sizlere sevgi ve mutluluk dolu parlak bir hayat getirçektir.

Evli iseniz ; Aile içinde zorluklar erken ve yıl ortasında olabilir. Bilgelik ve anlayış uzlaşmanın yolu olur. Ailenizde sorunları doğa'da ve sinemada daha fazla vakit geçirerek zorlukları aşabilirsiniz.Psikoloji kitapları okumak konferanslarına ve seminerlerine katılmakta yararlı olabilir.

Çin Astrolojisi Ejderha

2013 yılında güncellemeler ve değişiklikler bekliyen Ejderha. Korkmadan ve cesurca yeni bir iş'e başlama hazirlığında! 2013 yılında kariyerine güzel veya mükemmel fikirleri ile kazançlı bir yıl geçirmesi bekleniyor. Tek yolu Toplumdaki konumunu güçlendirmek - yeni bir iş, yeni bir pozisyon, yeni bağlantıları olabilir. Ancak, yaşam hakkında görüş, genişletilmemiş, değiştirilmemiş. Bu hayatı arasında gizli potansiyelini ortaya çıkaracaktır.

Ejderha bu yıl çok duygusal bir yanıda olacaktır. Hayvanları koruma ve zor durumda olanlara gereğinden daha çok cömert ve yardımcı olacaktır.Yazla içinde işareti en ruhsal öğretmen, spiritüel uygulamalar ve eğilimleri ile bir araya gelmesi bekleniyor, Mayıs için. Yeni bir yer arıyacaksınız, hayatınıza aileleri alarak. Bu durumda, uzun zamandır devam eden sorunların ve anlaşmazlıklara çözüm getireceksiniz.. Aynı zamanda sabırlı olmak size her konuda yardımcı olacaktor.. Ekim ve Kasım 2013 yılında sizi bekleyen afetlerle başa çıktıktan sonra daha güçlü ve zirvede olacaksınız. Istikrarla beklenen aşk ilişkisini çocuk yılı olan 2013'de sizleride bekleye bilir.

Çin Astrolojisi Fare

2013 yılında fare sembolleri için, genel olarak oldukça olumlu olacaktır. Kariyer olarak iyi sonuçlar elde ediceklerdir. Büyük finansal kazanç beklemeyin, ancak bu yılın istikrarını garanti altına alınmıştır. Ayakta kalmak için yardımcı, iki ana pazarlık kozu vardır. Iş ile meşgul Yeni insanlar, olağanüstü iş olanakları, - bütün bu yeni perspektifler fare sembollerini ayakta tutması yeterli olcaktır. Hayatlarında hızlı , doğru ve bilinçli kararlar alarak önerilen sorulara doğru cevap verecektir.  Aileniz için daha fazla destek çıkmanız gerekebilir eğer gerçekten çok destek çıkıyorum diyorsanız zaten! Aileniz tarafından bu durum beklenmicektir. Bu durumda önemsiz harcamlardan uzak durabilirsiniz. 2013 yılında aç gözlülük yapmazsanız şansınız size olumsuz dönecektir.

Aşk işleri gökkuşağının tüm renkleri ile boyanmış gibi olacaktır. Bu yıl, toplantı ve romantik şarkılar ayışığında ve büyük kavgalar ve hatta boşanma olasılığı olacak Fare sembolleri için aşk karmaşık olabilir.

Eğer evli iseniz, o halde, ekonomik çabalara finalsal maliyetlere eşinizle güçlendire bilir ve eşinizle olan sorunları çözebilirsiniz.Eşinizle zaten sorunlarım yok diyorsanız Ruh eşinizide bulmuşunuzdur.

Çin Astrolojisi Horoz

2013 Çin Astrolojisi horoz sembolünde ; Önemli - Takip karşı cinsle ilişkilerde nezaket ve saygı çercevesinde daha çok önem vermek gerekebilir. Bu yıl, beklentilerinizi ve yeni yılınızı zirvelere ulaştırmak isticeksiniz.. Eski projeler ve devam eden çalışmalara huzurlu bir şekilde devam edilirse kazançlarını göreceksiniz. Ama eski özdeyiş de diyebiliriz, "Erken kalkan beslemeleri yakalar." Böylece yılın sonunda tatiller ve büyük süprizler sizleri bekliyecektir.. Yani gelecek yıllar için gelecek hasat olmaması için zemin hazırlamaya başlıcak olabilirsiniz.

Zor iş ve imkanları fiziksel ve zihinsel gücü kayıplarına yol acabilir.. Diyet yolunu izleyerek  2013 yılında, kalorili ve vitaminler açısından zengin olan gıdaların tüketilmesi tavsiye edilir.  Horoz erkeklerinde gezmeler ve seyahatlerde artış olsada fiziksel ve zihinsel yorgunlukları onları etklicektir. Bu yıl tekrarlanması gereken bir seyahat istiyorsanız bu "Balayı" olabilir. Yada ailenizle ve çocuklarınızda unutulmayan bir tatile çıkmak sizin için daha mutlu bir seyahat olacaktır

Çin Astrolojisi Öküz

Sizi seyahat, eğitim , şanslı ve heyecan verici bir yıl bekliyor. Öküz diğer Çin Burçlarına göre 2013 yıl da daha sert çalışabilirler. Aslında, bu sert çalışma hayatında kendisini bile kendine rakip görecektir.İnatçı ruhları ile 2013 'de Öküz sembolünde doğanları daha hırslı ve kendini bilircilik oynıcaktır.Güvenle aile içinde ve iş yerinde, hem iş süreci liderliği, kontrol altında her durumda tutmak için öğreneceksiniz. 2013 yılında başka şeylerin yanı sıra, yakın akrabalarına yardımcı olmak bekleniyor. Günün Doğru modu, sağlıklı bir diyet ek bir güç ve insanlara yakınlıkenerji kaynağı yılı olucaktır.  Eğer, arzularını kontrolu ve sakin davranmaya devam ederseniz, mutlu ve romantik karşılaşmalar ve zaferler görebilirsiniz. Genel yılan onun huysuz atılganlık rağmen, henüz onun dürüstlük, açıklık ve saflığından büyüler, bu karakter için sevgi olacaktır.

Çin Astrolojisi Köpek

2013 yılı köpek sembolleri için biraz sakin geçicektir. Güçlü ve hızlı bir değişim beklenmiyor. Ama sakinliği dinlenmek için ve öğrenmek için bu kez kullanmayın çalışma ve iş kariyeriniz için sakinliği bozmanız sizin elinizde. Çalışmada, mesleki , aile ilişkileri, aşk - tüm yeni,yüksek bir seviyede ulaşmaya çalışın. Yeni renklerle hayatınızı canlandırabilirsiniz. Jüpiter gezegeni (12 yıllık döngüde çalışır) köpek sembolünde bekleyen bu yıl gerçekleşecek birikmiş potansiyelini kullanılması ve gelecek için büyük planları ortaya koyması gerekir. Bu demektir - arkadaşlarından destek almaları gerekebilir. Yakın çevrenize ve akrabalarınızdan bazılarına güvene bilirsiniz.. Ayrıca güzel bir aşk yoga ve meditasyon sizin alanınızı değiştirir. Bu uygulama tüm olumsuz nitelikleri ortadan kaldırır ve potansiyel konularda tümünü iyi etkiler.  Yoga 'yı unutmayın!

Bu yıl, sevdikleriniz ve aile üyeleri normalinden daha fazla özerklik istiyor, bazı sorumluluğu kaldırmanız bekleniyor.Kişisel gelişim, bilgi, kendi iç kaynaklarınıkullanması için nispeten biraz sessiz geçebilir.

Çin Astrolojisi Yılan

2013 yılında Yılan sembollerin kralı ve kraliçesi olacaklar. Bu yıl sizin için yeni bir döngünün başlangıcı, sizi beklediği değişikliklerin başlangıcı olacaktır. Senin yeteneğin ve başarıların açıkça ödülü hak etmektedir.Bu yıl senin zamanın.

Her şeyden önce, şans'ın profesyonel faaliyetlerde gülecek.Beklenen kariyer ve mali durumun güçlendirilmesi için seninde biraz çabalaman gerekir.. Öncelerde herhangi bir boşluk içine kaymalarolcaktır, ama kapılar size çok geniş ve size sonuna kadar açıktır ve başınızı yüksek tutun , başarıya ulaşcaksınız. Enerjiniz ve Şansınız neler olup bittiğini gözlemlemek için yeteneğinizi, yavaşca sonuçlara, doğru anı seçmek için izin verecektir. Sizin yıldırım, hızlı tepki, ve doğru karar verebilme yeteneğiniz, her zaman başarının anahtarı olmuştur.

Eğer yalnız iseniz,. Bu yıl sizin için, Yılan yılı, evlilik, dayanıklı, uzun ömürlü ve mutlu olacaktır. Aniden kendinize eş bulursanız Yani, aşkınzı ona kanıtlamak için ona her şeyi yapın.Aile İlişkileri sıcak ve rahat olması beklenmektedir.

Çin Astrolojisi Kaplan

2013 çin burcu kaplan yılında, Kaplanları daha sert iş ve fazla mesai bekliyoruz. Böyle bir çalışmanın ders toplumda yüksek mevkilere yeni insanlarla tanışmak için bir şans var olacaktır..  Kaplanlara popülerlik getirebilir. Keskin ve öfkeli Kaplanlara tavsiye vermek istiyoruz arkadaşlıklarınızı düşmanlık halinde olmayın.

Yılan sembolünü örnek alın. O akıllı ve dikkatli olduğunu görceksiniz ve arkadaş seçiminde ve zaman israfı seçiminde. Finansal şanslarınız büyük ölçüde söylediğimiz gibi biraz fazla mesai'den yola çıkarak gerçekleştirmeniz gerekir. Öfkenizi ve hırcınlığınızı yenerek bazı iş ve arkadaş konularında daha dikkatli ve sakin olmanız gerekebilir. 2013 sizin için özel bir romantik renklerde boyanmıştır. Aşk kokusu kalp büyüleyici ve güzellik kokuları yanınızda Kaplanlarla olacaktır.. Parlaklık ve parlaklık kovalayan, başınızı kaybetmemeye çalışın ve sessizliği dinlemek ve gerçek aşkı bulmanızı konusunda yardımcınız olcaktır. Kaplan yılında doğanlar için aile hayatı önemli bir yer tutmakta.Ama 2013 yılında, artan duygusallığı nedeniyle, sevgisini biraz diktatör haline gelebilir. Ailenin senden beklentileri; daha fazla hassasiyet, duyarlılık, anlayış ve insan zayıflıkları merhamet.

Çin Astrolojisi Keçi

Şubat 2013 yılında Keçi yılında doğanları ilk işaretler olarak yeni insanlar (arkadaşlar) , yeni iş yolları ve yeni yaşam titreşimleri getirecektir. Altı yıllık döngüsünü sona erdirip ve Jüpiter tamamen sizi koruması altına alıcaktır! Tavsiyemiz iş kazançlarınızda düşünmediğinizden daha güçlü olabilir ama kayıp vericek işlerden biraz daha sakınmanız gerekmektedir. Dostlarınız ve yakın çevrenizdekiler gerçekten yararlı tavsiyeler de bulunmak için hazır bekliyorlardır. Mart ayından bu yana, Keçi sembolü eğitimi sevk edilecektir. Çalışmalarının yeni bir aşaması üniversite ve mümkün olan tüm dersleri için öğretilen her şeyi hatırlacak bir yıl beklenmektedir.. Yeni ve istekli teknolojik icatlar için bu hatırlacak dersler sizleri yeterli hale getirmicektir, yeniden eğitim kursu sonra, hazır hale geleceksiniz..Arkadaşlarınızdan ve Ailenizden yardımlar alabilirsiniz.. Onlar yardımcı olabilir ve büyük olasılıklada seçenek olarak aile şirketi olduğunu düşünebilirsiniz! Mayıs ve Haziran - yüksek talepli bir iş hayatı beklemekte.

2013 Yılan Yılı Bu burcun temsilcileri, aile ve aşk için en uygunudur. Arkadaşlarınızı Evineze ve sosyaleşmde daha fazla arkadaş edine bilirsiniz. Aile hayatı ile paylaşımlar sizi daha zenginleştirecektir ve bu durumdan daha çok mutlu oluncaktır.

Çin Astrolojisi Tavşan

Yılan 2013 yılında, Tavşan sembolünü seviyor - ve değişim yıllarındalar. İyi şansları diplomatik ilişkilerde, yaptığı açıklamalarda dikkatli, davranışlarında dikkatli olcak sembollerden tavşan gelecektir. Tavşan yılında doğanların 2013 yılında iyimserliğini ve içtenliğini kullanmak isteyen karakterler görceklerdir, onun için iyilikleri ve içtenlikleri kimlere nasıl davranmaları gerektiğini iyi düşünü seçmelidirler. 2013'de iyi , kötü inişli çıkışlı bir dönem geçirselerde şanslı yıllardan birisi tavşan olacaktır.Aşkı konusunda yakın arkadaşlarından ve yakın çevresinden bilgi almaları gerekebilir. Evlilik - ciddi bir adım ayık ve açık bir zihin ile düşünülmesi gerekir..

Çin Astrolojisi Maymun

2013 yılında Yılan Yılı sembolleri için refah bir yıl olacak  , Maymun yılındakilerde   2012 den çok daha keyifli ve heyecan verici bir 2013 onları bekliyor.Su tedavisi ve temiz havada egzersiz yapmak onlar için enerji ve canlılık vericektir. Kazanç bakımından projelere yatırım yapmak beklenmektedir Kasım 2013 'de yeni bir iş yada kariyer veya bir projeye imza atması bekleniyor.Maymun sembolü ailesi bu yıl çocuklarını dikkatle ele alacaktır.


fal dunyası


Doğum yılınıza göre ; 

Ejderha1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Yılan1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
At1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
Keçi1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Maymun1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
Fare1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Horoz1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
Öküz1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Köpek1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
Kaplan1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Domuz1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
Tavşan1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder