7 Şubat 2013

Ünlü astrolog Gahl Sasson: dilek tarihi 10 Şubat

image

Dünyanın en önemli astrologlarından Gahl Sasson seminerler vermek üzere Türkiye’ye geldi. Buluştuk. Akrep burcu olan Türkiye’nin siyasi geleceğini, merakla beklenen Marduk efsanesini sorduk.


TELEPATİ YETENEĞİ ARTACAK

Şubat ayında Neptün’ün Balık burcuna geçmesi spiritüalizmin yayılmasına yaradı. Neptün gezegeni her zaman psişik enerjiyle, empatiyle ve içgörüyle özdeşleşir, o yüzden insanlar daha çok psişik hale gelecek. Ama bu küçük şeylerde belirgin olacak. Mesela bir arkadaşın seni aramadan önce onun seni arayacağını bileceksin ve birden bire o seni arayacak. Oğlunla ya da kızınla ilgili rüya göreceksin ve eğer yurt dışındaysa birden bire karşına çıkacak. Telepati, rüyalar, önsezi artacak.

NEPTÜN BALIK BURÇLARINI NASIL ETKİLER?

Önce biraz daha kafaları karışacak, Balık burcunun özelliklerini yüksek dozajda hissedebilirler yani daha fazla hassas olabilirler. Ama bu sörf yapmayı öğrenmek gibi yani önce boğulduklarını hissedip sonunda yüzmeyi öğrenecekler. Hayal güçleri artar. Duygusal zekâları daha yüksek olur. Ama Astroloji renkleri sunar, insanların bu renklerle istedikleri herhangi bir şeyi boyamak için de özgür iradeleri vardır

YENİ YIL DİLEĞİ TUTMANIN RİTÜELİ

En önemlisi ne zaman isteyeceğini bilmek. Hiçbir şey 1 Ocak’ta olmuyor. O yüzden de çoğu zaman yeni yıl dilekleri gerçekleşmiyor. İlk iyi titreşim ve enerji zamanı 10 Şubat’ta. Çünkü Çin Yılı başlıyor. Önemli olan ihtiyacın olanı istememek. Nötr olduğunuz bir şeyi dilemek önemli. Yani gerçeklemese de seni üzmeyecek olan dilekler tutulmalı. Etkili olan Tanrı’ya isteğini söylemek ve hemen o anda olmuş gibi teşekkür etmek. Yani “Tanrım lütfen bunu gerçekleştir” demek yerine “Tanrım bunu gerçekleştirdiğin için teşekkür ederim” demek daha anlamlı

SATÜRN AKREP’TE BURÇLARA ETKİSİ

Akrepler; kontrol ediliyor ve her zaman kendilerine “Neden?” diye sorulacakmış gibi hissedecek. Bu yüzden geçmiş, gelecek ve bugünkü eylemleri için formüller geliştirmeleri gerekecek.

Koçlar; cinselliklerinin sorgulandığını hissedecek, bu yüzden konunun üzerine gitmek ya da boş vermek zorunda kalabilirler.

Boğalar; özellikle ilişkilerde karşıtlıklarla karşılaşacaklar. Hukuki konularda fazladan dikkatli olmalılar.

İkizler; sağlıklarına çok iyi dikkat etmek zorunda belki de değişme yoluna gidip diyete girmeliler.

Yengeçler; aşk, yaratıcılık ve çocuk konusundaki dönüşümlerinden gerçekten kârlı çıkabilir.

Aslanlar; kendilerini harekete geçmek zorunda hissedecekler çünkü seyirci olmaya fazla dayanamazlar. Aslanlar karmayla da yüz yüze kalacak.

Başaklar da; bu senenin kârlı çıkan burçlarından olacak. Özellikle çocukları, iş meseleleri ve bağlantılar kurma konularında.

Teraziler; Satürn’ün Akrep’e dönmesinden mutlu olacak ve işler kolaylaşacak, yine de para konularında dikkatli olmaları lâzım.

Yaylar; kendini geri çekmek, boş vermek ve geçmişe dalmak zorundaymış gibi hissedebilir.

Oğlaklar; gezegenlerin aynı hizaya gelmesinden özellikle kazançlı çıkacak. Arkadaşlar, devlet işleri, ve terfiler konusunda avantajlar yakalayacak.

Kovalar kariyer konusunda daha fazla baskı duyacaklar ya da değişikliklerin azlığı sebebiyle kendilerini daha öfkeli hissedecekler.

Balıklarlar; gezi, eğitim, öğretim, yabancı kültürlerden elde ettikleri güzel enerji sebebiyle kazançlı çıkacak.

alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder