30 Nisan 2013

Burçların En Belirgin Özellikleri...Doğru ki Ne Doğru...Kaçırmayın...


BALIK : Duygusal diye bildiğin, sensiz yapamaz sandığın Balık gün gelir sana resti çeker ve hiç üzülmeden yoluna devam eder.
KOVA : Fazla sinirli değildir ama damarına basıldığı zaman volkan gibi patlayabilir ve çevresindeki herkesi hayretlere düşürebilir Kova..
OĞLAK : Bir Oğlak gibi seni gönülden seven ve koruyan, senin iyiliğini düşünen birini bulmuşsun hala başkasını mı arıyorsun ? Yazık san...a..
YAY : Eğlenceli mi ? Evet. Komik mi ? Evet. Farklı mı ? Evet. Yay burcu mu ? Başka ne olacaktı ? :) AKREP : Var mı bir Akrep gibi aşık olunca ölümüne seven ? Pek yok..
TERAZİ : Olursa olur, olmazsa olmaz der, hayatına devam eder bir Terazi. Kimse için uğraşıp zaman kaybetmez. Zamanında uğraştı da ne oldu?
BAŞAK : Sana karşı sevdiğini belki iliklerine kadar hissettiremez fakat sana olan aşkını hep içinde yaşar bir Başak. Onun kıymetini bil.
ASLAN : Sevdiği kişiden en zor vazgeçen burçlardan biridir Aslan. Sevince öyle sever, öyle sahiplenir ki, vazgeçmesi çok zaman alır..
Yengeç : Zamanında hayatında olmuş ama şuanda hayatında olmayan bir Yengeç tanıdığın varsa, hayatın daima yarım kalacak bil istedim..
İKİZLER : Hayatında mutluluk, neşe, şans ve eğlence yok mu ? O zaman hayatında İkizler yok.
BOĞA : Bir Boğa'nın büyüleyici bir tarafı vardır. Bu yüzden aklına kimi koymuşsa O'nu elde eder ve bunu yaparken asla zorlanmaz :)
KOÇ : Yaşadığı ilişkilerde yavaş yavaş, adım adım ilerler bir Koç. Çünkü zamanında birisine hemen güvendiğinde çok yanılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder