2 Mayıs 2013

Hangi Burç Neden Yalnız ?...


BALIK, sabır taşına döndün be yavrum, salla şu kalpsiz insanları, senin değerini bilebilecek çok insan yok, dünya içinde dünyan var, cennet.

KOVA, Canım sen fazla seçicisin, en iyisi, en güzeli hep senin olmalı, kısacası herkesle olmaz, havan batsın diyorum.

OGLAK, ağırsın sen böyle bi herkese mesafeli, sakince baktığında hatalarında var, haketmeyen insanlara değer verme bence artık, başkasın.
...
YAY, sen bi dur bi yalnız kal, artık ciddi bi ilişki yaşaman şart, biri bizi kendimize getirsin artık.

AKREP, sokar affetmez, rahat duracaksın canım, akıllı olacaksın, sadık kalacaksın, yalan olmayacak, valla verir zehri, sonra mal olursun.

TERAZİ, tam bir kararsız gibi görünsede, aklına ve kalbine aynı anda hükmedildiğinde tam bir deli aşık olabiliyor, ah yerim şu bakışa bak.

BAŞAK, hayatta her şeyin bi bedeli var, senin farkın ortada, bırak konuşsunlar, eski sevgililerin kıvranıyor şuan, aman kim takar onları.

ASLAN, seni bana verecekler sabahtan akşama şımartıcam, doğuştan havalısın, teksin, tavrın bakışın, seni aldatmak öküzlüktür

YENGEÇ, gevşek olmayacaksın, onu gereksiz kıskandırmaya sakın çalışmayın, çabuk kırılır ve izi kalır, aşırı vefakarsın balım, anlayana.

IKIZLER, neyi sevdiğini, neyi özlediğini öğrenmek için, bir ömür tüketebilirsiniz. Kimseyle yarışı yok, zaten kraldı bunun babası, olay o.

BOĞA, aman bırak, asaletin yeter, her seviyorum diyen sevseydi, vefa bilmez bu salaklar, senin duruşun tek başına aşk filmi, kıskanan çok.

KOÇ, sen isteyince olucak o iş başka yolu yok, gereksiz tripleri sindirecek halin yok, alman gereken kararlar var, sakin ol, bitanesin

Kaynak: Litsi Arditi

2 yorum: